Domov Zanimivosti Zvezdnik filma Plava laguna razveselil znano Slovenko

Zvezdnik filma Plava laguna razveselil znano Slovenko

Aleksandra Popović je iz Amerike prejela skrivnostno pošiljko. Kdo bi si mislil, a v ovojnici se je skrivalo vroče presenečenje, ki ji ga je poslal svetovno znani zvezdnik Christopher Atkins.

Kdo je Christopher Atkins? Joj, zagotovo se ga spomnite iz legendarnega filma Plava Laguna, ki je v 80-ih letih osvojil gledalce po vsem svetu. Prav ta, nekoč plavolasi zvezdnik, je soprogi Danijela Popovića poslal fotografije s podpisom in vročim posvetilom, ob katerem je Aleksandra pošteno zajela sapo.

In kakšno je pravzaprav ozadje tega presenečenja? Kot nam je zaupala Aleksandra, gredo vse zasluge njenemu prijatelju Romanu Turnšku, ki je s Christopherjem spletel prijateljske vezi. Po njenem šaljivem namigu, da bi si želela podpis legendarnega igralca, je Roman zavihal rokave, sledilo pa je presenečenje, ob katerem je težko ostala ravnodušna …

»Ko me je kolega Roman Turnšek poklical, da je zame prispela pošta in to kakšna, sva se oba kar nekaj časa krohotala temu, Christopher se je namreč res potrudil in si vzel čas za zapis. Poleg tega mi je namenil prav osebno fotografijo in vse skupaj poslal v posebni kuverti, da se slike niso zlomile ali poškodovale, kot je to velikokrat v navadi. Vse je prišlo v enem kosu, nepoškodovano in res sem počaščena tudi zato, ker je res personalizirano vse skupaj,« nam je zaupala Aleksandra in dodala, da čeprav je Christopher Romanu z veseljem ustregel, česa tako fantastičnega nista pričakovala.

»Se pa ne čudim, da sta se tako spoprijateljila, saj je Roman res eden najboljših novinarjev, ki je delal intervjuje z največjimi zvezdami sveta,« je prijatelja pohvalila Aleksandra in za konec pojasnila, da se je pozornemu igralcu preko Romana že zahvalila. »Zdaj čakam na odziv (smeh), mogoče se pa še kdaj srečamo, kdo bi vedel … življenje nas tako in tako vedno preseneča.«

Kaj pa tole? Se spomnite filma MODRA LAGUNA s Christopherjem Atkinsom in Brooke Shields v glavni vlogi? Malokdo ga ni…

Objavil/a Aleksandra Popović dne Četrtek, 22. april 2021

Foto: Facebook