Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Zvezdnik filma Plava laguna razveselil znano Slovenko

Objavljeno

V redu

Aleksandra Popović je iz Amerike prejela skrivnostno pošiljko. Kdo bi si mislil, a v ovojnici se je skrivalo vroče presenečenje, ki ji ga je poslal svetovno znani zvezdnik Christopher Atkins.

Kdo je Christopher Atkins? Joj, zagotovo se ga spomnite iz legendarnega filma Plava Laguna, ki je v 80-ih letih osvojil gledalce po vsem svetu. Prav ta, nekoč plavolasi zvezdnik, je soprogi Danijela Popovića poslal fotografije s podpisom in vročim posvetilom, ob katerem je Aleksandra pošteno zajela sapo.

In kakšno je pravzaprav ozadje tega presenečenja? Kot nam je zaupala Aleksandra, gredo vse zasluge njenemu prijatelju Romanu Turnšku, ki je s Christopherjem spletel prijateljske vezi. Po njenem šaljivem namigu, da bi si želela podpis legendarnega igralca, je Roman zavihal rokave, sledilo pa je presenečenje, ob katerem je težko ostala ravnodušna …

»Ko me je kolega Roman Turnšek poklical, da je zame prispela pošta in to kakšna, sva se oba kar nekaj časa krohotala temu, Christopher se je namreč res potrudil in si vzel čas za zapis. Poleg tega mi je namenil prav osebno fotografijo in vse skupaj poslal v posebni kuverti, da se slike niso zlomile ali poškodovale, kot je to velikokrat v navadi. Vse je prišlo v enem kosu, nepoškodovano in res sem počaščena tudi zato, ker je res personalizirano vse skupaj,« nam je zaupala Aleksandra in dodala, da čeprav je Christopher Romanu z veseljem ustregel, česa tako fantastičnega nista pričakovala.

»Se pa ne čudim, da sta se tako spoprijateljila, saj je Roman res eden najboljših novinarjev, ki je delal intervjuje z največjimi zvezdami sveta,« je prijatelja pohvalila Aleksandra in za konec pojasnila, da se je pozornemu igralcu preko Romana že zahvalila. »Zdaj čakam na odziv (smeh), mogoče se pa še kdaj srečamo, kdo bi vedel … življenje nas tako in tako vedno preseneča.«

Kaj pa tole? Se spomnite filma MODRA LAGUNA s Christopherjem Atkinsom in Brooke Shields v glavni vlogi? Malokdo ga ni…

Objavil/a Aleksandra Popović dne Četrtek, 22. april 2021

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals