Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 25.5.2020

Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 25.5.2020

»Svoboden/svobodna sem. Osvobajam se starih vzorcev«.

Dobro jutro, dober dan vsem skupaj v nov delovni teden!

Ta najbolj zgodnji bralci; uživajte ob jutranji kavici! ?

Dan je namenjen zdravljenju, obnovi in prenovi različnih osebnih in poslovnih vidikov vašega življenja. Pametno bi bilo razmišljati o svojih zamislih, načrtih, osebnih pogledih o svojem domačem in delovnem okolju, o morebitni reorganizaciji poslovanja, o ljudeh, ki vas obkrožajo, o tem, kako bi vi sami prispevali k ohranjanju narave in našega planeta, za vse nas v sedanjem času in za generacije, ki prihajajo. 

Danes se boste želeli prepustiti svoji notranji modrosti. Razmišljali boste o tem, kaj je v vašem življenju pravo, pristno in resnično, kaj ni zlagano, izumetničeno in neuporabno. Nič hudega, če boste začutili notranje stiske. To pomeni le, da razmišljate o spremembah, o tem, kdo in kaj je v vašem življenju vreden/vredno, kar vas posledično potiska iz cone udobja, ki ste je bili dolgo časa vajeni. To je nujen korak v osebnem razvoju. Ne glede na okoliščine, v katerih se nahajate, pričakujte najboljše. Nagrade različnih vrst in oblik pridejo kasneje. Bodite potrpežljivi in zaupajte. 

Današnji dan ni namenjen pridobivanju materialnih dobrin. Manj se boste z njimi ukvarjali ali o njih razmišljali, bolj bo za vas poskrbljeno. Verjetno ste že kdaj doživeli prijetno presenečenje, ko je “prišlo od nikoder” ravno tisto, kar ste potrebovali.  

Danes povejte glasno o svojih željah in razmišljanjih in bodite proaktivni. Ne tavajte v iluzijah, zaupajte drugim, sprejmite jih takšne, kot so, potrudite se in nekaj naredite v smeri svojih odločitev. 

Ne zapirajte se vase in v notranje prostore. Notranjo napetost ublažite tako, da glasno in odkrito spregovorite o tistem, o čemer razmišljate in z gibanjem v naravi.

Ključi; nenadno odkritje, domislica ali srečen preobrat. Raziskujte in se pustite presenetiti.

Želim vam  umirjen dan, poln modrih odločitev. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko