Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Nina Osenar hudo bolna. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Spregovorila je o hudi bolezni, pokazala pa tudi svojega sina.

Nekdanja mis, pevka in televizijska voditeljica Nina Osenar se je pred leti popolnoma umaknila iz oči javnosti. Mnogi so jo pogrešali, mnogi so se spraševali, kaj se dogaja z njo. Sedaj pa je razkrila vse. Za revijo Jana je po štirih letih dala svoj prvi intervju, pokazala pa tudi sina Marlona, ki je praznoval že svoj peti rojstni dan.

“Da je Nina hudo bolna, sem vedela že dolgo. Pred kakšnima dvema letoma se ji je že zdelo, da ji gre na bolje, in sem jo obiskala. Prijateljsko. Takrat sva se dogovorili, da bova zgodbo z javnostjo delili pozneje, ko bo sploh zmožna prenesti pozornost, ki jo prinese s seboj vsak nastop.,« je zapisala avtorica intervjuja, ki ga lahko preberete v omenjeni reviji, Sonja Javornik.

Kot je še pojasnila, pa je tokrat bila Osenarjeva videti precej bolje, na obrazu je že imela velik nasmeh. Ob ogromnem kosu dveh nadstropij torte, ki je ostala od praznovanja, sva začeli pogovor in med njim komaj zadrževali solze. Nina je sicer poudarila, da bo govorila iskreno o vsem, saj bo to njen edini, ekskluzivni intervju, ker še vedno ni zdrava in potrebuje za okrevanje še kakšno leto miru,” še piše avtorica intervjuja.

Zanimivosti

Ste videli, kaj s svojim telesom zmore Ana Klašnja? Ostali boste brez besed

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je gibčno telo.

Zelo priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, je tokrat s svojimi številnimi spletnimi prijatelji delila prav posebno fotografijo. Pokazala jim je namreč, kako zelo je gibčna in seveda takoj navdušila številne.

»To je to. Nasmeh do ušes in nogo za vrat, pa gremo v tale vroč dan je pripisala poleg fotografije, ki jo boste našli spodaj. zagotovo jo boste občudovali tudi vi.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana Slovenka najprej izginila, nato spremenila ime. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste tudi vi opazili, da je več ni?

Pred leti je bila ena najbolj priljubljenih slovenskih Youtuberk, mnogi so z veseljem spremljali njene lepotne vsebine in modne trende, nato pa je Neva Boškin kar izginila. Kot pa poroča portal metropolitan, je bila zadnjič aktivna na družbenih omrežjih v začetku marca 2020, nato pa je ni bilo več.

Kot še poroča omenjeni portal, se je ponovno oglasila v sredini letošnjega maja z novim imenom. Preimenovala se je v Mio Pentel.

“Uradno sem si spremenila ime iz Neva Boškin v Mia Pentel. Zdaj bom ponovno aktivna na YouTubu, Instagramu in TikToku, vendar v angleščini,« je sporočila svojim sledilcem.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak končno spregovoril o svoji ljubezenski zvezi

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je kar nekaj zanimivih podrobnosti.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je v zvezi s 25-letno Laro Pernek že leto dni. 49-letni pevec pa je za portal metropolitan sedaj razkril nekaj zanimivosti.

“Ljubezen je božanskost. Krasno je, ker je nerazložljiva – čeprav znajo znanstveniki povedati, kateri kemijski procesi se zaradi nje zgodijo v možganih. Ne vedo pa, zakaj,« je iskreno povedal za omenjeni portal in dodal še, da je srečno zaljubljen, a: »Ne skrivam tega, vendar pa tega ne razglašam na ‘billboardih’. Normalno živim kot vsak človek, ne vem, zakaj bi to dal na plakate (smeh).«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals