Connect with us

Zanimivosti

Zadnja fotografija Tine Turner pred smrtjo razkriva, kako hudo je bilo z njo

Published

on

Umrla je legenda glasbenega sveta, Tina Turner. Na zadnji fotografiji, ki je bila posneta za javnost, pa je bila svetovno znana pevka videti že zelo slabotna …

Javnost je pretresla novica o smrti legende rokenrola Tine Turner. Ta je umrla, stara 83 let.

Pevka se je dlje časa borila s hudimi zdravstvenimi težavami, doživela je možgansko kap, odpoved, ledvic, borila se je tudi z rakom.

Kot poročajo svetovni mediji, je bila v javnosti nazadnje opažena leta 2019, ko se je udeležila premiere Tina – The Tina Turner Musical. Že takrat so ji pomagali pri hoji.

Zadnjič pa jo je javnost videla leta 2022, ko je marca na Twitterju delila zadnjo fotografijo, iz katere se smehlja. A kot je bilo opaziti, je bila takrat priljubljena pevka že zelo krhka.

V objavi je takrat najavila, da prihaja njen dokumentarni film Tina. »Zelo sem navdušena, da bom lahko ta film delila z vami,« je med drugim zapisala.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Poglejte, kaj je po zmagi Primoža Rogliča objavila njegova žena Lora

Published

on

Njegova žena je njegova največja podpora v dobrih in slabih časih …

Vrhunski kolesar, nekdanji smučarski skakalec, Primož Roglič, je zmagovalec 106. dirke po Italiji. tako kot skoraj vedno, pa ga je tudi tokrat spremljala njegova žena Lora Klinc, ki je njegova največja opora.

Ta se je po končani dirki tudi oglasila in na Instagramu poleg fotografije zapisala: »Nikoli ne veš, huh.«

Na Instagramu pa so pri Jumbo Visma delili tudi zelo čustven trenutek. Primož, s starejšim sinom v naročju namigne, naj se mu pridruži tudi žena. Posnetek, ki je zares zelo čustven, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Ojoj, to se je Aneju Piletiču (BQL) zgodilo na odru pred množico oboževalcev

Published

on

Da bo doživel kaj takšnega, zagotovo ni pričakoval.

Priljubljena brata Piletič, Rok in Anej, ki skupaj razveseljujeta množice oboževalcev z duom BQL, sta tokrat delila, kaj se jima je zgodilo na odru.

Anej je zapel in se v nekem trenutku pričel smejati. »Eni dve se mi tam tako smejita, da ne morem peti,« je v smehu priznal.

»Najboljši momenti za nas nastopajoče in ljudi so res spontani pa sta brata zapisala poleg posnetka, ki si ga lahko pogledate spodaj. Verjemite, tudi vi se boste nasmejali …

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Bine Volčič sedaj razkril to, kar so se mnogi spraševali: Kaj se dogaja z njegovo domačijo?

Published

on

Ni skrivnost, da se je Bine Volčič preselil, toda, kaj se dogaja z njihovo novo domačijo?

Eden najbolj priljubljenih slovenskih kuharskih mojstrov, Bine Volčič, se je z družino preselil v Prekmurje, kjer ureja domačijo, ki bo sprejemala tudi goste.

Mnogi so se že spraševali, kdaj se bo to zgodilo in kdaj bodo prvi gosti lahko zakorakali skozi vrata njegove domačije in uživali v njegovih specialitetah.

»Našo domačijo še urejamo in upamo, da bomo odprli pred poletjem, takoj ko uredimo še vse uradne zadeve,« je razkril za revijo Lady in s svojim odgovorom razveselil mnoge.

Foto: POP TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals