Ko je tvoja mama Monica Bellucci: Lepotica, 15-letna Deve Cassel osvaja modni svet

Hči italijanske igralke Monice Belucci in igralca Vincenta Cassela, je že zelo uspešna v svetu manekenstva, stara je komaj 15 let. Tako je, ko si hči slavnih staršev, predvsem pa ena najlepših žensk na svetu. Deva Cassel je vse bolj podobna svoji materi in na obzorju je zelo uspešna kariera.

Že pri 14 letih je posnela svoj prvi projekt modne hiše “Dolce & Gabanna” za parfum “Shine” in letos je ugledala luč dneva. Poleg Deve imata Monica in Vincent tudi desetletno hčer Leonie. Z njim je bila poročena od leta 1999 do 2013, ni pa njen prvi mož. Pred njim je bila štiri leta poročena z modnim fotografom Carlosom Bassom.

Tako kot njena hči Deva je tudi zdaj Monica začela delati v svetu mode, ko je bila stara manj kot 16 let. Čeprav je želela postati pravnica, za kar se je vpisala na pravno fakulteto na univerzi v Perugii, so jo življenjske poti usmerile v povsem drugo smer. Že leta 1988 je podpisala pogodbo z modno hišo “Elite Model” in od takrat je začela sodelovati z najuspešnejšimi modnimi znamkami na svetu, in kot vsi vemo, se je pozneje preizkusila tudi v igranju.

S filmom Malena iz leta 2000 je pridobila svetovno slavo, posebno pozornost pa je pritegnila z vlogo Marije Magdalene v kontroverznem filmu “Strast” režiserja Mel Gibsona.

Trenutno je v razmerju z 18-let mlajšim francoskim umetnikom in scenografom Nicolasom Lefebvrejem, s katerim se je prvič pojavila v javnosti na modni reviji Chanel lani, čeprav sta skupaj od leta 2017.

Foto: Getty Images