Kylie je z novimi družinskimi fotografijami še enkrat pokazala, da se s Travisem nista nikoli razšla

Številne zvezde so s fotografijami na družbenih medijih obeležile Dan očetov. To je seveda storil ves klan Kardashian-Jenner in med njimi tudi najmlajša članica Kylie Jenner. Na svojem Instagramu je objavila foto album, posvečen očetu njenega otroka, raperju Travisu Scottu.

 Čeprav se že mesece govori, da nista skupaj, to nenehno zavračajo z objavami na družbenih omrežjih. Pred kratkim so jih celo paparaci fotografirali, kako prihajajta iz restavracije v zahodnem Hollywoodu, kjer so skupaj večerjali. Raper je nato skočil v njen avto in se je odpeljal v neznano smer. Poleg tega je Jenner za Travisov rojstni dan izdala še en foto album, posvečen samo njemu, in že takrat so oboževalci začeli govoriti, da se zdi, da se nikoli nista razšla.

View this post on Instagram

happy father’s day 💙

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

 Zdi se, da je bila njuna ločitev še ena spletka managerja, mame Kris Jenner, ki že leta ohranja priljubljenost klana na najvišji možni ravni in uspe iz nič narediti zgodbo, o kateri bo ves svet brenkal. Nove fotografije kažejo, da Kylie, Travis in Stormi skupaj praznujejo Dan očetov in nekdo se je zelo potrudil, da bi okrasil Kyliejevo novo vilo. 

Kylie je s temi fotografijami še enkrat pokazala, da Travis in ona nista v vojni in da morata biti ves čas skupaj.

Foto: Getty Images

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com