Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 25.6.2020

Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 25.6.2020

“Verjamem v mir, verjamem v ljubezen, verjamem v zdravje, verjamem v srečna živa bitja na našem planetu. Preden se zgodi vidim in čutim, vdihavam vase v vse celice lastne biti, vse, kar si resnično želim.”

Dobro jutro najzgodnejšim, uživajte ob kavici ali čajčku, vsem pa en lep dober dan! Pa poglejmo številke!

Energija dneva vzpodbuja delo na inovativnih in ustvarjalnih zamislih, ki služijo planetu. To so mali kamenčki v mozaiku človeštva, semena, ki vzklijejo v vsakem posamezniku in začnejo rasti v naših domovih, znanih okoljih: službah, šolah,…Saj poznate rek: “Bodimo sami sprememba, ki jo želimo videti v svetu.”

Danes bodite potrpežljivi in zaupajte. Število 25 je število modrosti. Od vaših misli, miselnega toka in  prepričanj, je odvisno, kaj se vam bo dogajalo.

Verjemite, da: je vse ok, da ljubezen vedno zmaga, da vam pripada denarno in materialno obilje, da se svet spreminja na bolje. Le vprašanje časa je, kdaj se bodo vaše misli odslikale v vašem življenju. Drugače pa: ta pozitivni tok vadite vsak dan in boste videli, kaj se vam bo dogajalo. Ne pričakujte pa čudežev že jutri! Temu se reče: “pridobivanje na modrosti”.

Danes se bodo razreševale dedne kode – karmični vzorci, ki jih človeštvo vleče iz generacije v generacijo. S tem se lahko prekinejo tudi kakšne dedne bolezni.

Želim vam, da ste napolnjeni z zaupanjem in z ljubeznijo.

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko