Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Bo na britanskem dvoru končno premirje?

Objavljeno

V redu

Ali bo v kraljevi družini končno premirje, bomo videli kmalu. Po navedbah strokovnjakov, ki se ukvarjajo s kraljevo družino  se bo princ Harry prišel pokloniti svoji mami  in s seboj na bi  pripeljal otroka. 

Prvi dan v juliju bo njen rojstni dan, letos pa bi Lady Di, če bi bila živa, dopolnila 60 let. To obletnico naj bi v Združenem kraljestvu obeležili z odkritjem kipa Diane, ki se ga bo udeležil tudi princ Harry, ki bo prišel iz ZDA. Odličen strokovnjak za kraljevo družino Duncan Larcombe trdi, da bo princ  s svojim prihodom začel postopek sprave po mesecih prepirov in šokov, ki jih je povzročilo njegovo vedenje iz njegovega novega doma v Los Angelesu.

Julija bo na odkritju kipa v palači Kensington prisotnih le nekaj članov kraljeve družine. Prejšnji teden se je celo ugibalo ali bo Dianin mlajši sin sploh prišel v London, predvsem zato, da se mu ne bi bilo treba soočiti z družino. Potrjeno pa je, da bo njegova žena Meghan Markle ostala doma v LA, kar je razumljivo, saj je njuno punčko Lilibet rodila šele pred 20 dnevi. 

Britanska javnost je princu Harryju in njegovi Meghan zamerila, ker sta dala nekaj žgečkljivih intervjujev o kraljevi družini, ki je pustila pečat tudi v družinskih odnosih. Nekateri oboževalci so šli tako daleč, da se sprašujejo, kako je sploh mogoče, da se bo Harry vrnil in se soočil z družino, drugi pa menijo, da je povsem normalno, da se princ pokloni materi.

Avtor knjige o princu Harryju Duncan Larcombe verjame, da bo Dianin mlajši sin zagotovo prišel domov na spominsko slovesnost in da bo s seboj pripeljal starejšega otroka, dveletnega Archieja, da bo tako pokazal svojo željo po spravi.

foto: SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO