Kontaktirajte nas

Zabava

Kaj se dogaja s Kajo Casar? Morala je do zdravnika …

Objavljeno

V redu

Kandidatka Sanjskega moškega je svoje spletne prijatelje nekoliko prestrašila. Objavila je namreč fotografijo iz zdravniške ambulante …

Zbolela je in sumila je, da ima covid-19, zato je odšla v covid ambulanto, od koder se je tudi javila svojim spletnim oboževalcem. A k sreči je bil test negativen.

»Že nekaj dni se slabo počutim, ne vem, modra sem kaj takega pojedla ali pa je to posledica tega, da si nisem vzela nič počitka. Ker ni bilo nič boljše, sem se odpravila na pregled, da s krvno sliko preverimo ali je kaj narobe. Že od torka tudi ne treniram, kar je prvič po štirih letih in se zaradi tega počutim prav grozno, ampak tudi to bo minilo in bo kmalu bolje. Imamo to,«,« je sporočila Kaja in dodala še:»Pomembno je, da poslušamo svoje telo, zelo hitro lahko namreč pride tudi do prenatreniranosti, tako da si je potrebno vzeti dan ali dva v tednu samo za počitek, da se regeneriraš in greš dalje s polno paro.«

Foto: POP TV

Zabava

Jasna Kuljaj objavila takšno vročo fotografijo

Objavljeno

V redu

Avtor

Poglejte si njene dolge noge …

Tokrat je svoje oboževalce s fotografijo v kopalkah razveselila priljubljena televizijska voditeljica Jasna Kuljaj. Objavila je lepo fotografijo, na kateri sloni ob ograji, oblečena pa je v čudovite kopalke, ki lepo razkrivajo, kako dolge in vitke noge ima.

Fotografijo je posnela njena hči Anastazija in predvidevamo, da se ima družinica zelo lepo ob morju.

Seveda je Jasna za fotografijo požela številne pohvale, mnogi njeni spletni prijatelji menijo, da je zelo vroča.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Nuša Derenda razveselila s čudovito fotografijo

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka se je oglasila preko družbenega omrežja in navdušila svoje oboževalce.

Slovenska pevka Nuša Derenda je aktivna tudi na družbenih omrežjih, kjer ohranja stik s svojimi spletnimi prijatelji. Tokrat jih je razveselila z morsko fotografijo. Dodala je čudovito fotko sončnega zahoda, na njej pa je tudi ona s svojim psičkom.

Nasmejana Nuša, ki uživa na oddihu v Novigradu, je poleg zapisala: “Obožujem sončne zahode.
Tale včeraj je bil res nekaj posebnega…
Pozdrav iz Istre”

Pa vi, obožujete sončne zahode? Mi jih!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

FOTO: Takole sta znani Slovenki uživali na jahti bogataša

Objavljeno

V redu

Avtor

Tudi letos je zabavno na jahti slovenskega kriptobogataša. Tokrat je povabil na nepozabno doživetje dve znani Slovenki, ki smo ju spremljali v šovu Sanjski moški.

Sanjska doživetja se za Mary Ševo in Tjašo Kramarič očitno še kar nadaljujejo ali pa so se morda šele dobro začela. Damian Merlak, njegovo premoženje je lani znašalo neverjetnih 124 milijonov evrov, je letos na svojo luksuzno jahto povabil Mary in Tjašo. Seveda sta povabilo sprejeli in naredili tudi niz fotografij, ki sta jih objavili na družbenem omrežju.

Jahta je plula ob hrvaški obali, med drugim so obiskali tudi Kornate. Verjamemo, da so se imeli (morda se še imajo) nepozabno.

Fotografije pa si poglejte spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO