Kontaktirajte nas

Zabava

Peter Poles in Sašo Stare bosta poskrbela za zabavo

Objavljeno

V redu

Osma sezona šova Slovenija ima talent bo poskrbela za nov voditeljski par. Na odru bosta skupaj stala, zabavala gledalce in bodrila talente Peter Poles in Sašo Stare.

Jeseni na POP TV prihaja osma sezona šova Slovenija ima talent. Voditeljski prestol bosta zasedla prekaljena televizijska voditelja Peter Poles in Sašo Stare. In kako vam lahko že v prvem vdihu zagotovimo, da je to recept za najboljšo televizijsko zabavo? Ko sta ločeno dobila vprašanje: »Kaj najraje delaš?«, sta oba, brez razmisleka in ne da bi vedela, kaj je povedal drugi, izstrelila: »Štalo.«

»On je moj sanjski voditelj,« je prve misli v svojem zabavnem stilu strnil Sašo, ki je vodil že preteklo sezono v letu 2018, nato pa bolj resno nadaljeval: »On je eden od voditeljev z največ izkušnjami v Sloveniji. Pričakujem, da se bova imela fantastično, da se bova veliko zabavala in da se bom veliko naučil.« Peter ga je dopolnil: »Mislim, da se Sašo nima veliko za učiti, ker se je izredno izkazal v preteklih vodenjih. Zagotovo pa bova razvila neko posebno kemijo in tega se veselim.«

Voditelja v poletni vročini ne počivata, ampak snujeta jesenske načrte potegavščin: »Produkcija nama je naročila, da morava tudi midva pripraviti svojo točko, tako da zdaj ves čas razmišljava, globoko razmišljava, kako bi se znebila te točke ali jo naredila po liniji najmanjšega odpora, ampak da bo hudo izpadlo.« In žirantje, kaj njima pripravljata: »Veseli naju, da bomo letos v isti garderobi z žiranti, tako da se bo po moje nastala kakšna zanimiva ideja. Imam jih par, ampak jih ne smem izdati.« Se morajo žirantje Ana Klašnja, Marjetka Vovk, Branko Čakarmiš in Lado Bizovičar česa bati? »Ne, bati se jim ni treba, ampak dolgčas nam pa ne bo,« zaključi Sašo, ki je še povedal, da se najbolj veseli interakcije s talenti.

Prijave za Slovenija ima talent so še vedno odprte. Vsi talenti tega sveta se lahko prijavijo na www.slovenijaimatalent.si

Foto: POP TV

Zabava

Jasna Kuljaj objavila takšno vročo fotografijo

Objavljeno

V redu

Avtor

Poglejte si njene dolge noge …

Tokrat je svoje oboževalce s fotografijo v kopalkah razveselila priljubljena televizijska voditeljica Jasna Kuljaj. Objavila je lepo fotografijo, na kateri sloni ob ograji, oblečena pa je v čudovite kopalke, ki lepo razkrivajo, kako dolge in vitke noge ima.

Fotografijo je posnela njena hči Anastazija in predvidevamo, da se ima družinica zelo lepo ob morju.

Seveda je Jasna za fotografijo požela številne pohvale, mnogi njeni spletni prijatelji menijo, da je zelo vroča.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Nuša Derenda razveselila s čudovito fotografijo

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka se je oglasila preko družbenega omrežja in navdušila svoje oboževalce.

Slovenska pevka Nuša Derenda je aktivna tudi na družbenih omrežjih, kjer ohranja stik s svojimi spletnimi prijatelji. Tokrat jih je razveselila z morsko fotografijo. Dodala je čudovito fotko sončnega zahoda, na njej pa je tudi ona s svojim psičkom.

Nasmejana Nuša, ki uživa na oddihu v Novigradu, je poleg zapisala: “Obožujem sončne zahode.
Tale včeraj je bil res nekaj posebnega…
Pozdrav iz Istre”

Pa vi, obožujete sončne zahode? Mi jih!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

FOTO: Takole sta znani Slovenki uživali na jahti bogataša

Objavljeno

V redu

Avtor

Tudi letos je zabavno na jahti slovenskega kriptobogataša. Tokrat je povabil na nepozabno doživetje dve znani Slovenki, ki smo ju spremljali v šovu Sanjski moški.

Sanjska doživetja se za Mary Ševo in Tjašo Kramarič očitno še kar nadaljujejo ali pa so se morda šele dobro začela. Damian Merlak, njegovo premoženje je lani znašalo neverjetnih 124 milijonov evrov, je letos na svojo luksuzno jahto povabil Mary in Tjašo. Seveda sta povabilo sprejeli in naredili tudi niz fotografij, ki sta jih objavili na družbenem omrežju.

Jahta je plula ob hrvaški obali, med drugim so obiskali tudi Kornate. Verjamemo, da so se imeli (morda se še imajo) nepozabno.

Fotografije pa si poglejte spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO