Kontaktirajte nas

Zabava

Peter Poles in Sašo Stare bosta poskrbela za zabavo

Objavljeno

V redu

Osma sezona šova Slovenija ima talent bo poskrbela za nov voditeljski par. Na odru bosta skupaj stala, zabavala gledalce in bodrila talente Peter Poles in Sašo Stare.

Jeseni na POP TV prihaja osma sezona šova Slovenija ima talent. Voditeljski prestol bosta zasedla prekaljena televizijska voditelja Peter Poles in Sašo Stare. In kako vam lahko že v prvem vdihu zagotovimo, da je to recept za najboljšo televizijsko zabavo? Ko sta ločeno dobila vprašanje: »Kaj najraje delaš?«, sta oba, brez razmisleka in ne da bi vedela, kaj je povedal drugi, izstrelila: »Štalo.«

»On je moj sanjski voditelj,« je prve misli v svojem zabavnem stilu strnil Sašo, ki je vodil že preteklo sezono v letu 2018, nato pa bolj resno nadaljeval: »On je eden od voditeljev z največ izkušnjami v Sloveniji. Pričakujem, da se bova imela fantastično, da se bova veliko zabavala in da se bom veliko naučil.« Peter ga je dopolnil: »Mislim, da se Sašo nima veliko za učiti, ker se je izredno izkazal v preteklih vodenjih. Zagotovo pa bova razvila neko posebno kemijo in tega se veselim.«

Voditelja v poletni vročini ne počivata, ampak snujeta jesenske načrte potegavščin: »Produkcija nama je naročila, da morava tudi midva pripraviti svojo točko, tako da zdaj ves čas razmišljava, globoko razmišljava, kako bi se znebila te točke ali jo naredila po liniji najmanjšega odpora, ampak da bo hudo izpadlo.« In žirantje, kaj njima pripravljata: »Veseli naju, da bomo letos v isti garderobi z žiranti, tako da se bo po moje nastala kakšna zanimiva ideja. Imam jih par, ampak jih ne smem izdati.« Se morajo žirantje Ana Klašnja, Marjetka Vovk, Branko Čakarmiš in Lado Bizovičar česa bati? »Ne, bati se jim ni treba, ampak dolgčas nam pa ne bo,« zaključi Sašo, ki je še povedal, da se najbolj veseli interakcije s talenti.

Prijave za Slovenija ima talent so še vedno odprte. Vsi talenti tega sveta se lahko prijavijo na www.slovenijaimatalent.si

Foto: POP TV

Zabava

Presenečenje: Tekmovalci Kmetije spet skupaj in razlog vas bo razveselil!

Objavljeno

V redu

Avtor

Znani obrazi nasmejani ponovno skupaj.

Na družbenih omrežjih so se pojavile fotografije in Instagram zgodbe o tem, da so se nekateri tekmovalci zadnje sezone Kmetije ponovno srečali in skupaj zelo dobro zabavali. ker nas je zanimalo, kaj se je dogajalo, smo vprašali Lino, ki je bila med njimi skupaj s svojim Aljažem.

»Ja, res je, dobili smo se. Bili smo na rojstnem dnevi pri Majdi,« je potrdila Lina. Majda je namreč praznovala 60 let in povabila tudi svoje prijatelje s Kmetije.

»Prišli smo le določeni, jaz in Aljaž, Romana, Tjaša, Franc, Ambrož, Anže in Tilen,« je še pojasnila in povedala, da so se po dolgem času končno spet srečali.

»Res sem hvaležna Majdi, da je naredila žurko in smo se spet malo videli,« je še iskreno dejala Lina.

Kakšni pa so danes kaj odnosi med njimi?

»Ostali smo v dobrih odnosih in ni nikakršnih nesoglasij več med nami. Kar je bilo, je bilo,« je za konec še pojasnila.

Res lepo!

Instagram zgodba
Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Mojca (Ljubezen po domače) sedaj končno razkrila, kaj se je dogajalo, ko ni bilo kamer

Objavljeno

V redu

Avtor

Je bilo res tako vroče?

Ko sta Mojca in Drago prispela na romantičen oddih, se je zdelo, da so Korošici popustile vse zavore. Ko sta legla na posteljo, se je lotila Dragovih hlač, naslednjega dne pa sta se oba le hudomušno nasmihala.

Kaj se je v resnici dogajalo med njima?

Kot nam je Drago že pojasnil, je bilo na potovanju veliko stvari, o katerih ni vedel. Kot je dejal, naj bi se produkcija bolj menila z Mojco kot z njim. »Morda je bilo tudi to odpenjanje hlač del dogovora,« je med drugim pojasnil in razkril še, da se med njim in Mojco ni nič zgodilo.

Kakšna pa je njena plat?

»Da ne boste mislili: nič se ni zgodilo; bila je igra dveh teles, malo sva se božala, bilo je lepo, a nisva seksala,« je razkrila za Svet24.

Kot pa smo že lahko videli v finalni oddaji, je Drago s svojimi kandidatkami ostal v prijateljskih odnosih, Mojca pa se je po šovu zaljubila v mlajšega moškega.

Prav nič se ni zgodilo.

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ljubezen po domače: Sta Mija in Lovro res še vedno skupaj?

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas zna zelo presenetiti …

V finalni oddaji šova Ljubezen po domače smo lahko videli tisto, kar smo že ves čas upali – Mija in Lovro sta bila tudi ob koncu snemanja srečno zaljubljena. Voditeljici Tanji sta povedala, da se imata zelo lepo, za njima na kavču je steno krasila umetniška slika njune ljubezni. Kaj je lahko še lepšega?

Morda to, da je za piko na i Lovro Mijo pred vsemi še zasnubil in ji nadel zares čudovit zaročni prstan. Zdelo se je, da je njuna ljubezenska pravljica popolna.

Pa je res? Vprašali smo Mijo.

»Lovro je zares super človek, veliko mi pomaga okrog hiše, moja mama ga je zelo lepo sprejela in pomaga tudi pri njej,« nam je Mija veselo pojasnila, a dodala tudi: » Res pa je, da sva si zelo različna, morate vedeti, da imava oba za seboj določene izkušnje, dogodke in vso to prtljago sva prinesla v najino zvezo. Trudiva se, imava se zelo rada.«

Razkrila pa nam je tudi, da eden drugemu pomagata, si stojita ob strani.

Najlepše pa je Mija prihranila za konec: »Verjamem, da bo iz najine zveze nastalo res nekaj zelo lepega!«

Lovro je Mijo zaročil. (foto: Voyo)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals