S takšno fotografijo je Saša Lendero požela številne všečke

schedule
2021-06-25
update
2023-09-19 | 11:16h
person
Bum Novice
domain
Bum Novice

Zanimivosti

S takšno fotografijo je Saša Lendero požela številne všečke

Published

25.06.2021

on

25/06/2021

Ko je objavila to fotografijo, je na družbenih omrežjih dosegla velik bum …

Priljubljena slovenska pevka Saša Lendero je poročena. Prejšnjo soboto je rekla večni da svojemu srčnemu izbrancu Mihu Hercogu. Poročila sta se v Skednju na Gorenjskem, poroka pa je bila sanjska in pravljična. Organizacijo sta zaupala svojemu prijatelju Damjanu Murku in ni ju razočaral, po poroki so bili številni še vedno popolnoma očarani.

Da je bila poroka res kot v pravljici, pa dokazuje tudi fotografija, ki jo je Saša objavila. Na njen sta ona in njen Miha v poročni obleki, in samo poglejte, kako čudovita sta bila oba! To so seveda videli tudi njuni spletni prijatelji, ki so v hipu fotografijo pospremili s številnimi všečki in čestitkami.

“Sreča sije očeh! … Ljubezen! Obljuba! V dobrem in slabem!… Naj traja,” je zapisala poleg fotografije, ki si jo lahko pogledate spodaj.

Tudi iz uredništva BumNovice.si pošiljamo čestitke mladoporočencema!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Tina Gaber iskreno: »Najraje bi na ves glas kričala«

Published

19.09.2023

on

19/09/2023

Priljubljena spletna vplivnica Tina Gaber je iskreno spregovorila o tem. Tudi vi se boste zamislili nad njenimi besedami …

Trenutno ena najbolj priljubljenih spletnih vplivnic pri nas, Tina Gaber, ki je tudi velika ljubiteljica in zagovornica živali, je pred kratkim za Nedelo odgovorila na nekaj vprašanj, dotaknila se je tudi svoje zasebnosti.

Med drugim pa je odgovorila tudi na vprašanje, kaj si misli o negativnih komentarjih in o lažeh, ter ali jo slednji prizadenejo.

»Laži, manipulacije, zavajanja, to me vedno prizadene. Ni mi vseeno, kaj si ljudje mislijo. In včasih si v svoji vlogi nemočen – ne moreš, ne smeš se odzivati na pritlehne zapise, saj s tem izzoveš še večji napad. A biti tiho, ko bi najraje sredi Prešernovega trga na ves glas kričal »prosim, ne verjemite jim«, ni najlažje. Me je pa to izoblikovalo v osebo, ki prenese marsikaj. Res marsikaj,« je iskreno odgovorila za omenjeni portal.

Advertisement

Foto: Facebook

Zanimivosti

Slovenski glasbeni svet v šoku: Mnogo prezgodaj se je poslovila velika legenda

Published

18.09.2023

on

18/09/2023

Slovenski glasbeni svet žaluje, mnogo prezgodaj je za vedno zaprla oči še ena velika glasbena ikona. Od njega se poslavljajo mnogi …

Kot je preko družbenih omrežij sporočil znani ljubljanski Klub K4, se je mnogo prezgodaj poslovil priljubljeni DJ, znan pod umetniškii imeni Symann & Ulix, Uroš.

“Z žalostjo sporočamo, da nas je veliko prezgodaj zapustil dolgoletni rezident, promotor, producent in vsestranski klubski zanesenjak, večini poznan pod imeni Symann & Ulix, oziroma Uroš. Na Kersnikovi je postal aktiven že pred več kot dvemi desetletji in se v naslednjih letih profiliral kot eden vodilnih domačih techno DJ-jev ter pomagal postaviti in izpeljati več legendarnih štirkinih klubskih serialk kot so Synaptic, Elements, Downlands itd. Številni dogodki, v katere je bil vpleten, niso poskrbeli zgolj za dolg seznam nepozabnih večerov in močnih gostov, ki so Ljubljano držali v koraku s svetovnimi elektronskimi trendi. Uroš je s Synaptic večeri na železni repertoar domače scene namreč pomagal vpeljati tudi eksperimentalne elektronske godbe. Strast do slednje je rezultirala tudi v nekoč nevsakdanjemu in unikatnemu open air dogodku Chill & Grill, ki je povezal številne somišljenike ter založbi Synaptic Pathways.,« so zapisali na družbenem omrežju.

“V spominu nam bodo ostali mnogi prepoteni večeri, hudi DJ nastopi in debate. Uroš pa ni bil profi le za mešalko temveč tudi drugje. V klube je pomagal vpeljati številne mlade DJ-je in nekateri od njih še vedno pomembno sooblikujejo klubsko sceno pri nas. Na ta način ostaja z nami.

Dragi Uroš, hvala za vse in počivaj v miru.,« so dodali.

Mnogi oboževalci so v šoku, mnogi se sprašujejo, kaj se je zgodilo …

Foto: pexels.com

Zanimivosti

Šok na POP TV: Vsi novinarji so zapustili prostore, kaj se dogaja?

Published

18.09.2023

on

18/09/2023

POP TV je popolnoma prazen, prostore so zapustili vsi zaposleni. To se jim je zgodilo …

Kot poroča portal Metropolitan.si, so bili danes vsi novinarji, vsi zaposleni na POP TV, doma.

“Novinarji portala 24ur so tokrat za svoje delo poprijeli kar za domačim zaslonom, saj se na uredništvu soočajo s predvsem nadležno težavo. Uredništvo so namreč zavzele miši, zaradi deratizacije pa so vsi novinarji primorani delati od doma,« piše omenjeni portal, dodajajo pa, da naj tokrat ne bi imeli prvič težav zaradi miši, te naj bi v preteklosti že prihajale v delovne prostore zaposlenih..

Pred nekaj dnevi pa je objavo o tem objavil tudi POP TV Miha Kranjc, ki je na družbenem omrežju X zapisal: “Kolikšna je norma števila miši v pisarni, preden pokličeš deratizatorja? Za sodelavce sprašujem…”

Kolikšna je norma števila miši v pisarni, preden pokličeš deratizatorja? Za sodelavce sprašujem…

— Miha Kranjc (@Mihakranjc) September 15, 2023

Foto: POP TV

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

Advertisement

Imprint
Responsible for the content:
bumnovice.si
Privacy & Terms of Use:
bumnovice.si
Mobile website via:
WordPress AMP Plugin
Last AMPHTML update:
19.09.2023 - 11:17:16
Privacy-Data & cookie usage: