Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 25. 7. 2020

  • Avtor: Asya
  • 25/07/2020

»Življenje je radodarno in nenehno nam ponuja raznovrstne priložnosti.«

Dobro jutro, dober dan! Poglejmo, kaj nam števila kažejo za današnji sobotni dan.

Številu 25 rečemo število modrosti. Človek pod vplivom tega števila v svojih osebnih podatkih, skozi življenje, preko mnogih, ponavljajočih se izkušenj, z opazovanjem in s spoznavanjem sveta pridobi veliko modrost. 

Kar se tiče današnjega dne, bo na nas vplival tako, da bomo bolj tihi in umirjeni, nagnjeni k skrivnostnosti in posledično k občutkom nerazumljenosti. Tudi svojih najbližjim znamo biti uganka. Razmišljali in poglabljali se bomo v lastne svetove. Bolj kot običajno se bomo po odgovore na vprašanja o dogajanju v našem življenju zatekali v duhovne vode. Možno je, da se nam približajo mistika, magija, okultizem, filozofija, psihologija. 

Danes se bo lahko v ključnih momentih pokazalo kakšna so naša prepričanja. Od njih je zelo odvisno, v katero smer pluje naša barka, če sploh. 

Kljub možnim razočaranjem ne smemo izgubiti svojih idealov in pozitivnih prepričanj; ne na področju zdravja, ne na področju partnerstva in ne na področju kariere in denarja. Le vprašanje časa je, kdaj se bodo naše misli odslikale v življenju. 

Manj se bomo ukvarjali z denarjem, bolje bo kazalo. 

Hrupne družbe in površni stiki nas danes ne bodo zanimali. Poduhovljeni, ljubeči ljudje, ki so naklonjeni svobodi, ustvarjalnemu načinu življenja, naravi, pomoči drugim, so ljudje, ob katerih se bomo počutili srečni in izpolnjeni. 

Ne glede na vse je dobro ohraniti pozitiven duh in se ne obremenjevati s skrbmi. Današnji ključi so pozitivna prepričanja, potrpežljivost in zaupanje. 

Želim nam vere vase!

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com