Meghan Markle je dobila vse, kar je želela

<div id="midasWidget__r92"></div>

Nova knjiga G. Library, posvečena Meghan Markle, izhaja tik pred njenim velikim rojstnim dnevom, ob tej priložnosti pa odkrivamo, kako je ameriški javnosti in angleški vojvodinji uspelo doseči tisto, kar je že zdavnaj načrtovala in zakaj je britanski mediji nikoli niso razumeli in je sprejeli.

Kaj bi si vojvodinja sploh še lahko želela? Do 40. leta, ki ga bo dopolnila 4. avgusta, je dosegla skoraj vse, po čemer je hrepenela. Po številnih težavah je postala uspešna televizijska igralka, nato blogerka, potovala po vsem svetu, preizkušala vse, kar jo je pritegnilo, okušala vsako vino in kulinarično stvaritev … živela je, kot je želela, in uspela življenje spremeniti v veliko dogodivščino in na koncu še pravljica s princem, ki jo obožuje.

Po porodniškem dopustu se bo vrnila k igranju in produkciji z vsebino, ki jo bo izbrala skupaj s princem in jo je vredno promovirati, z Netflixom pa so že podpisali zelo donosne pogodbe.
Meghan rada dela, načrtuje, snuje projekte in brez tega nikoli ne bi mogla biti srečna. Obstaja pa tudi najpomembnejše, srečna družina z možem, dveletnim sinom Archiejem Harrisonom in kmalu dvomesečno hčerko Lilibet Diano.

Meghan je zagotovo prva vojvodinja v zgodovini kraljeve družine, ki ji je princ za rojstni dan sam skuhal večerjo s tremi hodi, na koncu pa presenetil z veliko čokoladno torto, okrašeno z baloni. Bila je majhna intimna zabava za 39. rojstni dan. Letos bi lahko imeli zabavo, saj je poseben rojstni dan, a je dojenček še premajhen in ukrepi še vedno prisotni, tako, da bo morda princ Harry spet kuhal.

foto: SHUTTERSTOCK

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice