Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Meghan Markle je dobila vse, kar je želela

Objavljeno

V redu

Nova knjiga G. Library, posvečena Meghan Markle, izhaja tik pred njenim velikim rojstnim dnevom, ob tej priložnosti pa odkrivamo, kako je ameriški javnosti in angleški vojvodinji uspelo doseči tisto, kar je že zdavnaj načrtovala in zakaj je britanski mediji nikoli niso razumeli in je sprejeli.

Kaj bi si vojvodinja sploh še lahko želela? Do 40. leta, ki ga bo dopolnila 4. avgusta, je dosegla skoraj vse, po čemer je hrepenela. Po številnih težavah je postala uspešna televizijska igralka, nato blogerka, potovala po vsem svetu, preizkušala vse, kar jo je pritegnilo, okušala vsako vino in kulinarično stvaritev … živela je, kot je želela, in uspela življenje spremeniti v veliko dogodivščino in na koncu še pravljica s princem, ki jo obožuje.

Po porodniškem dopustu se bo vrnila k igranju in produkciji z vsebino, ki jo bo izbrala skupaj s princem in jo je vredno promovirati, z Netflixom pa so že podpisali zelo donosne pogodbe.
Meghan rada dela, načrtuje, snuje projekte in brez tega nikoli ne bi mogla biti srečna. Obstaja pa tudi najpomembnejše, srečna družina z možem, dveletnim sinom Archiejem Harrisonom in kmalu dvomesečno hčerko Lilibet Diano.

Meghan je zagotovo prva vojvodinja v zgodovini kraljeve družine, ki ji je princ za rojstni dan sam skuhal večerjo s tremi hodi, na koncu pa presenetil z veliko čokoladno torto, okrašeno z baloni. Bila je majhna intimna zabava za 39. rojstni dan. Letos bi lahko imeli zabavo, saj je poseben rojstni dan, a je dojenček še premajhen in ukrepi še vedno prisotni, tako, da bo morda princ Harry spet kuhal.

foto: SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals