Kontaktirajte nas

Zanimivosti

V drugo gre rado, bivši so jim spet prekrižali pot!

Objavljeno

V redu

Bivši so jim potrkali na vrata, ti pa so jih na stežaj odprli. Potem ko je novica o ponovnem srečanju dveh nekdanjih ljubimcev, J. Lo in Bena Afflecka, odmevala po svetu, smo ugotovili, da nista edina na svetu med znanimi osebnostmi, ki so ugotovili, da “pogreta juha” ni tako slaba.

Princ William in Kate sta dober primer. Čeprav se nam njun zakon zdaj zdi idealen, še posebej potem, ko sta ga okronala s tremi otroki, njuna zveza ni bila vedno videti tako popolna. Štiri leta preden sta se na razkošni poroki leta 2011 zavezala drug drugemu, se je par leta 2007 razšel. Toda, kot smo bili priča sami, je bil ta odmor le ena premostitvena ovira na njuni skupni poti.

Tu sta Justin Bieber in Hailey Baldwin. Par je zdaj srečno poročen, a preden sta se odločila, da se bosta poročila leta 2018, sta se morala Bieber in Baldwin trdo potruditi, da je njun odnos resnično uspel. Hodila so leta 2016, pa se razšla. Grdo sta se gledala do junija 2018, ko sta bila zakonca spet ujeta v vroči izmenjavi nežnosti. Celo dvakrat sta se poročila, enkrat v domači pisarni v New Yorku, drugič na čudoviti slovesnosti v Južni Karolini, obkrožena z družino in prijatelji.

Justin Bieber in Hailey Baldwin.

Po dveh letih zveze sta se manekenka Gigi Hadid in nekdanji pevec skupine One Direction Zayn Malik razšla marca 2018. Verjetno sta na skrivaj hodila do septembra 2020, najjasnejša potrditev njune zveze pa je bila, ko sta sporočila, da je Gigi noseča in čakata rojstvo prvega otroka.

Foto: Instagram

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals