Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Torek, 25. 8. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Torek, 25. 8. 2020

Pa je že torek. Dobro jutro, dober dan vsem skupaj. Poglejmo, kaj števila predvidevajo za danes.

“Naše želje lahko cvetijo hitreje, kot si mislimo, le zalivati jih je treba.”

Današnji dan je namenjen širjenju sebe v nove smeri: uresničevanju novih zamisli in idej, prvim korakom v smeri lastnih vizij in želja, postavljanju novih temeljev. Modro bi bilo prebuditi želje po uspehu in samopotrjevanju in si tako dati priložnost, da z aktivnim delovanjem naše ambicije konkretno zaživijo.  Dovolimo si, da do izraza pridejo naša individualnost, ustvarjalnost, originalnost in …..ne odlašajmo!

Na podlagi preteklih ponavljajočih se napak, izkušanj, novih spoznanj danes lahko uresničimo svoja dolgotrajna prizadevanja. Lahko razrešimo stare probleme z drugačnim pristopom ali se lotimo novih načrtov.

Uspeli bomo, če bomo prepihali naša prepričanja. Vprašajmo se, kaj bi bilo dobro storiti, kako bi bilo, če bi bilo, kaj bi morali storiti, če bi se odločili za to in to….. in tako naprej. Ugoden čas je, da spremenimo prepričanja, ki nam ne koristijo.

Danes znamo biti malo bolj nagnjeni k odvisnostim od sladkarij, cigaret, alkohola,….Dan je odličen, da negativno odvisnost zamenjamo s pozitivno in se lotimo kakšnega športa, meditiranja, branja, igranja na kakšen inštrument,….  , nečesa, kar bi prav tako s strastjo počeli.

Danes ni pričakovati bistvenih denarnih nagrad za naša nova prizadevanja. Ni ugoden dan, da bi se ukvarjali s pridobivanjem denarja.

Današnji dan je primeren za nakup rabljenih predmetov, premičnin, nepremičnin.

Ne boste verjeli; modrost in šarm sta danes naša aduta!

Srečno pri novih izbirah in začetkih danes.

Vaša numerologinja Alenka

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko