Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Prepoznate to lepotico na fotografiji?

Objavljeno

V redu

To je pevka Doris Dragović in tako je izgledala na poročni dan pred 31-imi leti.


Ne spomnim se ničesar, ker sem bila neprisebna zaradi njegovega pogleda, ” je ob neki priložnosti povedala Doris in se spomnila prvega srečanja s svojim bodočim možem, vaterpolistom iz Splita, Mariom Budimirom.

Leto kasneje sta se poročila v cerkvi sv. Ante na Poljudu, na poroki pa je bilo več kot 130 gostov. Slavnostna večerja je bila v eni izmed najelitnejših splitskih restavracij. Do fotografij z njune poroke ni lahko priti, a ena od njih te dni kroži po družabnih omrežjih, na takratni naslovnici revije ‘TOP’.

 “Z Mariom sva se odločila, da bova 28. aprila 1990 rekla usodni’ da ‘. Spomnim se vsega, kar je cvetelo, novega življenja v meni in pred menoj. Spomnim se, da sem šla v Trst po nakupih. Želela sem elegantno, glamurozno poročno obleko, Mario pa svečano obleko. Navajena sem bila biti v dobri formi, vlekla sem se po italijanskih trgovinah. Vpila sem: ‘Nočem se poročiti, želim spati.’ Prodajalkam sem ves čas ponavljala, da si želim nekaj ekstravagantnega in so mi blede pogledovale trebuh, pri čemer so spoznale moje nemogoče poslanstvo, «je Doris Dragović enkrat opisala svoje predporočne težave. 

Foto: Instagram

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals