Domov Zanimivosti Prepoznate to lepotico na fotografiji?

Prepoznate to lepotico na fotografiji?

To je pevka Doris Dragović in tako je izgledala na poročni dan pred 31-imi leti.


Ne spomnim se ničesar, ker sem bila neprisebna zaradi njegovega pogleda, ” je ob neki priložnosti povedala Doris in se spomnila prvega srečanja s svojim bodočim možem, vaterpolistom iz Splita, Mariom Budimirom.

Leto kasneje sta se poročila v cerkvi sv. Ante na Poljudu, na poroki pa je bilo več kot 130 gostov. Slavnostna večerja je bila v eni izmed najelitnejših splitskih restavracij. Do fotografij z njune poroke ni lahko priti, a ena od njih te dni kroži po družabnih omrežjih, na takratni naslovnici revije ‘TOP’.

 “Z Mariom sva se odločila, da bova 28. aprila 1990 rekla usodni’ da ‘. Spomnim se vsega, kar je cvetelo, novega življenja v meni in pred menoj. Spomnim se, da sem šla v Trst po nakupih. Želela sem elegantno, glamurozno poročno obleko, Mario pa svečano obleko. Navajena sem bila biti v dobri formi, vlekla sem se po italijanskih trgovinah. Vpila sem: ‘Nočem se poročiti, želim spati.’ Prodajalkam sem ves čas ponavljala, da si želim nekaj ekstravagantnega in so mi blede pogledovale trebuh, pri čemer so spoznale moje nemogoče poslanstvo, «je Doris Dragović enkrat opisala svoje predporočne težave. 

Foto: Instagram