Connect with us

Zabava

Kmetija: Zakaj letos tekmovalci ne bodo imeli kajže? To vas bo presenetilo

Objavljeno

on

Kajže, kamor gredo tekmovalci pred dvobojem, letos ne bo. Zakaj?

Priljubljena voditeljica Natalija Bratkovič že pred pričetkom šova Kmetija razkriva določene podrobnosti in novosti, ki se bodo dogajale letos. Ustvarjalci šova namreč obljubljajo polno sprememb, ki bodo šokirale tako tekmovalce kot tudi gledalci. Da ne bo več kajže, je namignila voditeljica.

»Ste navajeni, da tekmovalci noč pred dvobojem preživijo v dokaj udobni kajži? No, letos jim takšne hišice nismo postavili. Pa ne zato, ker ne bi imeli časa,« je skrivnostno namignila Bratkovič.

Kje bodo tekmovalci preživeli noč pred dvobojem? To zaenkrat ostaja še skrivnost …

Foto: POP TV

Zabava

Kmetija: David popolnoma šokiral s takšnim preobratom. Tega ni pričakoval nihče

Objavljeno

on

Avtor:

V resničnostnemu šovu Kmetija je tokrat za veliko presenečenje poskrbel David.

V novi oddaji šova Kmetija bo na vrsti glasovanje za drugega dvobojevalca. Kot je Mateja že razkrila, želi, da to postane Žan, saj je prepričana, da je dovolj močna, da ga v areni premaga in pošlje domov.

Na glasovanju je to Nataliji tudi povedala, dejala, da je Žan manipulator in da se hoče pomeriti z njim, zato mu je namenila svoj kamenček. Njen kamenček ni bilo presenečenje, je pa zanj poskrbel David, ki je glava družine.

Ker je glava družine, je glasoval zadnji, s svojimi besedami pa presenetil. »Kakšnih hudih argumentov nimam, … Mislim, da se bo Žan razveselil mojega kamenčka,« je dejal David in svoj kamenček dal Žanu, s katerim sta bila od vsega začetka velika zaveznika.

Zakaj je to storil? Kmalu bo znano …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Kmetija: Ojoj, kaj je sedaj storil Tim! Se mu bo to maščevalo?

Objavljeno

on

Avtor:

Tim je brez razmišljanja storil to, toda, ali se mu bo maščevalo?

V zadnji oddaji šova Kmetija je Tim sklenil, da za nekaj čokoladk novinarju Luki izda svoj načrt, ki naj bi ga popeljal do samega finala, nato pa še do zmage.

Luki je razkril, da imajo znotraj klana lestvico. »V svojem klanu imamo lestvico narejeno po vrsti,« je dejal Tim in Luki razložil, kdo je najbolj varen pred areno in kdo najmanj.

»Prva je Mateja, drugi je Franc, potem, je Patricija, Alen in midva z Nušo ostaneva,« je razkril Tim in pojasnil, da so najbolj skupaj on, Alen in Nuša. Ostali člani klana pa bodo prvi, ki bodo morali v areno.

»Nisem si misli, da je to prav razporedil časovnico,« je bil presenečen Luka in dodal: »Ampak, ja. Mateja je prva in to me ne preseneča.«

Tim je razkril, da ostali ne vedo za njegov načrt. Alenu namreč govori, da bosta onadva skupaj v finalu, Nuši pa govori, da bo z njo v finalu.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Gledalci jezni na POP TV: To ni za v finale Talentov!

Objavljeno

on

Avtor:

Še preden je bila na sporedu še zadnja polfinalna oddaja šova Slovenija ima talent, so se oglasili jezni gledalci.

V včerajšnji zadnji polfinalni oddaji šova Slovenija ima talent, je nastopilo še pet polfinalistov. Med njimi je bila tudi igralska skupina Gozd strahov.

A še preden se je preko malih televizijskih ekranov odvila zadnja polfinalna oddaja v živo, so se na družbenih omrežjih oglasili jezni gledalci, ki so menili, da skupina Gozd strahov ne sodi v polfinale.

»Kolk enih talentov je bilo in ne niso prišli v polfinale… Tole pa…. Raje ne bom komentirala se je glasil komentar.

Spet drugi pa: »Ta predstava je najboljše za noč čarovnic in ne za Slovenija ima talent!«

»Sploh nisem vedela, da je šel gozd strahov v polfinale, toliko talentov ki se ni uvrstilo pa so bili tega vredni in so si ga želeli, naprej so pa dali to…KA TA STRO FA je zapisal tretji.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals