Kontaktirajte nas

Zanimivosti

To se je po porodu dogajalo z znano Slovenko, sedaj je razkrila vse

Objavljeno

V redu

Odločila se je, da spregovori tudi o tem …

Priljubljeni spletni vplivnici, Katja in Katka Bogataj, sta pred dnevi postali mamici svoji prvorojenki Hani Juliji. Ob tem čustvenem dogodku pa je sedaj spregovorila Katka in razkrila, kakšna je bila njena prva ura s hčerko.

»Moja prva ura s HJ
Tole je zame zelo zelo oseben in custven posnetek, ker sem tukej kot prva oseba v roke dobila mojo puncko. To pa objavlam, ker se je v tem procesu zgodil tok enih stvari o katerih se ne govori.
Predn so mi jo polozil v narocje sem se tresla od navdusenja in veselja, polna pricakovanja za ta WAU moment, ko jo dobim k sebi. Vedno ti vsi recejo kako je to nekej najlepsega, kako te prevzame ljubezen in toplina. Pa ne da me ni, dalec od tega, ampak poleg ljubezni je blo zraven se velik drugega.
Ko sm jo zagledala so se mi ulile solze. Ampak v mojo glavi je bil nered, ker se nism pocutla povezane z njo. Gledala sm jo in se sprasevala, a jo bom sploh lahko mela rada.. A bo mela ona mene… A more bit to tako… Zdela se mi je najlepsa ampak po drugi strani mi njen vonj sploh ni ustrezal! In namest polno, sem se za sekundo pocutla popolnoma prazno.
,« je zapisala iskreno, dodala pa še: »Zdj gledam nazaj in sploh ne vem kako sm pomisnla, da je ne bi mela rada, ker mi ze zdj predstavlja svet. Ampak mi je zal, da se ne govori vec o tem momentu (ki baje ni tok redek), kjer vez ni instantna. Ampak ta vez pride. Ta vez je ze tuki.«

Foto: pexels.com

Zanimivosti

Kaj se dogaja? Ločili sta se še ti dve zelo znani Slovenki

Objavljeno

V redu

Avtor

Po novici, da se razhajata Saša Lendero in Miha Hercog, sta javnost pretresli še dve ločitvi znanih slovenskih obrazov.

Pred kratkim je bila javnost najprej šokirana zaradi novice, da se razhajata priljubljena glasbenika Saša Lendero in Miha Hercog, sedaj pa je razkrito, da se razhajata tudi ta dva znana para na slovenski sceni.

Kot poroča revija Lady, se je s svojim partnerjem razšla igralka Saša Pavlin Stošić, ki je že v tretje poskusila ohraniti razmerje z igralcem Urošem Fürstom.

Po poročanju portala žurnal24, pa se razhajata tudi zelo priljubljena televizijska in radijska voditeljica Jana Morelj in Mark Žumer Fogy.

View this post on Instagram

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Slovenska voditeljica Jana Morelj se je razšla s svojim partnerjem in očetom njune hčerke

Objavljeno

V redu

Avtor

V javnost je prišla informacija, da sta se razšla že pred nekaj časa …

Priljubljena slovenska televizijska in radijska voditeljica Jana Morelj, ki jo gledamo kot napovedovalko vremena na POP TV in poslušamo na Radiu 1, naj bi se po poročanju žurnala24 razšla s svojim partnerjem, Markom Žumerjem Fogyjem.

Kot poroča omenjeni portal, sta se spoznala leta 2016, dve leti kasneje pa se jima je rodila hčerka Mia.

Žurnal24 dodaja, da naj bi novico o ločitvi izvedeli iz zanesljivih virov, skupaj naj ne bi bila že dlje časa. Moreljeva pa zanje ni želela dati izjave na to temo.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate deklico na fotografiji? Danes vsi prepevamo njene pesmi

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste prepoznali deklico, ki je na fotografiji? Danes je zelo uspešna slovenska pevka, poznana tudi onkraj meja svoje domovine …

Če ste dobro pogledali fotografijo in če se vam zdi, da je na njej zelo znana in priljubljena slovenska pevka Helena Blagne, se niste zmotili.

Pevka je fotografijo pred časom objavila na družbenem omrežju Instagram, poleg pa je zapisala: »Prelepi začetki …«

Blagnetova je med svoje spletne prijatelje delila fotografijo, s katero je pokazala svoj prvi javni nastop, ki se je zgodil davnega leta 1976, ko je imela komaj 12 let. Nastopila je na tekmovanju Prvi glas Gorenjske na Jesenicah, zapela pa je pesem Santa Lucia.

Takrat se ji najbrž še niti sanjalo ni, da je pred njo tako uspešna glasbena kariera …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals