Domov Zanimivosti To se je po porodu dogajalo z znano Slovenko, sedaj je razkrila...

To se je po porodu dogajalo z znano Slovenko, sedaj je razkrila vse

Odločila se je, da spregovori tudi o tem …

Priljubljeni spletni vplivnici, Katja in Katka Bogataj, sta pred dnevi postali mamici svoji prvorojenki Hani Juliji. Ob tem čustvenem dogodku pa je sedaj spregovorila Katka in razkrila, kakšna je bila njena prva ura s hčerko.

»Moja prva ura s HJ
Tole je zame zelo zelo oseben in custven posnetek, ker sem tukej kot prva oseba v roke dobila mojo puncko. To pa objavlam, ker se je v tem procesu zgodil tok enih stvari o katerih se ne govori.
Predn so mi jo polozil v narocje sem se tresla od navdusenja in veselja, polna pricakovanja za ta WAU moment, ko jo dobim k sebi. Vedno ti vsi recejo kako je to nekej najlepsega, kako te prevzame ljubezen in toplina. Pa ne da me ni, dalec od tega, ampak poleg ljubezni je blo zraven se velik drugega.
Ko sm jo zagledala so se mi ulile solze. Ampak v mojo glavi je bil nered, ker se nism pocutla povezane z njo. Gledala sm jo in se sprasevala, a jo bom sploh lahko mela rada.. A bo mela ona mene… A more bit to tako… Zdela se mi je najlepsa ampak po drugi strani mi njen vonj sploh ni ustrezal! In namest polno, sem se za sekundo pocutla popolnoma prazno.
,« je zapisala iskreno, dodala pa še: »Zdj gledam nazaj in sploh ne vem kako sm pomisnla, da je ne bi mela rada, ker mi ze zdj predstavlja svet. Ampak mi je zal, da se ne govori vec o tem momentu (ki baje ni tok redek), kjer vez ni instantna. Ampak ta vez pride. Ta vez je ze tuki.«

Foto: pexels.com