Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 25. 10. 2020

  • Avtor: Asya
  • 25/10/2020

Dobro jutro, dober dan! Poglejmo, kaj nam števila kažejo za današnji dan in si naredimo čudovito nedeljo po naši meri in nameri.

»Življenje samo je radodarno in nenehno nam ponuja odgovore in raznovrstne priložnosti.«

Številu 25 rečemo število modrosti. Človek pod vplivom tega števila v svojih osebnih podatkih, skozi življenje, preko mnogih, ponavljajočih se izkušanj, z opazovanjem in s spoznavanjem sveta pridobi veliko modrost.

Števila nakazujejo sproščen dan, v katerem bomo odprli srce in se bolj kot običajno prepuščali svojim čustvom.  Skozi dan bomo šli mirno, počasi, sigurno in na svoj poseben način.  Pomembne nam bodo drobne, vsakdanje stvari.  Kako zelo lepo prav na nedeljo. Privoščimo si miren sprehod v naravi, čez travnike, skozi drevorede in parke, skozi gozdove in se predajmo miru in tišini.  Naše misli se bodo odpravljale v preteklost in se zavijale v spomine,  medtem ko bodo naše poglede barvale jesenske čarovnije Matere Zemlje.  Predajmo ji  svoje skrbi in bremena z besedico Hvala in se prepustimo tišini in modrosti dreves in narave.

Današnji dan bomo preživeli v dodatni družbi naših angelov varuhov in zdelo se nam bo, da nas prav zares spremlja sreča. Pustimo kolektivne okoliščine na strani in se povežimo s svojim bistvom. Tu na nas čakajo vsi odgovori, ki jih potrebujemo.

Zaupanje, mir, ljubezen.  Čarobno nedeljo vam želim.

Vaša numerologinja Asya

foto: shutterstock

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com