Numerološka analiza imena: Smiljan

  • Avtor: Asya
  • 25/12/2020

Ime Smiljan  nosi vibracijo števila 18, ki je sicer neugodno število za tiste, ki ne zmorejo in ne znajo uravnavati/uporabljati njegove moči. 

Smiljan je lahko mnogokrat na tleh, ampak se vedno pobere, saj število 18 nosi energijo rojenih borcev. V najtežjih situacijah zbere vso svojo duhovno moč, modrost, iznajdljivost, borbenost. Ko drugi že zdavnaj obupajo, on najde rešitev.

Energija števila 18 prinaša avtoriteto, direktnost, strast, akcijo, pogum, modrost in tudi občutek za resnico in pravičnost. Smiljanj neomajno in modro sledi svojim ciljem in je zelo neizprosen do sebe. Ker je rojen vodja, ne prenaša ukazovanja in avtoritet nad seboj. Najbolj zadovoljen in izpolnjen bi bil v uniformiranem poklicu, seveda, nekje na vodstvenem položaju z veliko odgovornosti in z veliko akcije.

V sebi nosi veliko napetosti zato je zelo vzkipljiv. To je razlog za mnoga nesoglasja, za pravne in partnerske težave, za konflikte z nasprotnim spolom, za ločitve in za sovražnike, ki jih privlači kot magnet.

Do denarja Smiljanj zna priti, a ga izredno težko obdrži.

Za Smiljanovo zdravje, notranji mir in dobro počutje v svoji koži, je izrednega pomena, da sledi svojim željam in jih uresničuje!

Vpliv tega števila ošibi ali se okrepi, odvisno od ujemanja z ostalimi števili v numerološkem izračunu.

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya