Domov Promo Kako pomembna sta vam hitrost in fleksibilnost operaterja?

Kako pomembna sta vam hitrost in fleksibilnost operaterja?

V korona času več časa preživimo doma, več brskamo po različnih spletnih straneh in dlje časa gledamo televizijo. Ko izberemo ponudnika interneta, televizije in telefonije, je v tem času pomembno, če se nam izvajalec posveti celovito in takoj.

Nebirokratski pristop

»Pri tem smo lahko zelo uspešna prav manjša, »butična« podjetja, ki smo hitro odzivna in se prilagajamo strankam. Mi imamo drugačen pristop kot veliki operaterji, nebirokratski. Kdor pokliče, je popolnoma takoj na vrsti. V nekaj urah že vse rešimo. Ni nobenih čakalnih vrst. Posvetimo se vam individualno. V tem času je zelo pomembna hitra in človeška komunikacija,« je poudaril Andrej Boštjančič, direktor operaterja Omrežje, ki s storitvami v Ljubljani, Komendi, Trzinu, Ajdovščini, Krškem in na novo s partnerskim podjetjem KATV Livade tudi v Izoli z optičnim omrežjem FTTH posameznikom omogoča storitve interneta, televizije, fiksne in mobilne telefonije.

Po celi Sloveniji

Boštjančič je dodal, da se bodo s svojimi storitvami v prihodnje širili po celotni Sloveniji. »Pri mobilni telefoniji že zagotavljamo pokritost po vsej Sloveniji. Imamo pester izbor najbolj gledanih televizijskih programov (dokumentarni, informativni, filmski in tudi vsi športni). Omogočamo tudi storitev časovni zamik, s katerim lahko spremljate zamujene vsebine na televiziji do 7 dni nazaj. Priljubljenim televizijskim vsebinam lahko sledite na vseh mobilnih napravah, in sicer s pametnimi telefoni, tablicami, računalnikom in televizijo,« je še pojasnil Andrej Boštjančič, direktor operaterja Omrežje.

Brezplačna objava

Foto: Shutterstock