Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Torek, 26. 1. 2021

Numerološka usmeritev dneva – Torek, 26. 1. 2021

»Povečaj se v obliko, ki si jo želiš zase. Zate je vse mogoče.«

Tjaša Dorelay

Današnji dan krojijo števila 26/8/5, ki niso v medsebojni harmoniji in nam zato lahko povzročajo težave v počutju in kratke stike v komunikaciji. Če se v vas prikradejo nemir, napetost in zmedenost, vedite, da jih povzroča vibracija števil dneva. Število 26/8 je materialno število, statično, ki ustvarja željo po miru in samoti zaradi strastnega fokusiranja na materialne ambicije, število tekočega dne 5 pa dan namenja druženju in odprti radovednosti. Pazite pri komunikaciji. Bolje kot jezikati in se zapletati v besedne boje, je malo počakati z odzivom, ali pa sploh biti tiho in se nameniti rajši poslušati sogovornike.

Mnogi se boste našli v skrbeh za materialno varnost svoje družine. Nekateri se boste od točke zaskrbljenosti premaknili v uresničevanje materialnih ambicij in strastno iskali možnosti in priložnosti za zaslužek. Z veseljem se boste vrgli v delo, če boste videli luč na koncu tunela. Nič hudega, če vam prvi poskus ne uspe. Poskusite drugič, tretjič, četrtič in tako naprej. Vmes pa malo zadihajte, se spočijte, posanjarite o vseh lepih, zabavnih in zanimivih stvareh, ki vas čakajo kot nagrade trdega dela.

Vse glavce imate danes potisk in podporo dneva, da vam uspe kakšna tehnična, sistemska izboljšava, noviteta ali izum na področju medicine, bančništva, zavarovalništva, založništva, državne uprave, sodstva. Ne vrzite puške v koruzo ob prvem neuspelem poskusu.

Morda vas navdušijo veliki posli. Z njimi se ukvarjajte sami. Izogibajte se poslovnega partnerstva in dvomljivih poslov. Poslovanje mora biti čisto kot solza. Število 26 je magnet za težave z zakonodajo ter izgube v primeru poslovnega partnerstva. 

Uspešno in srečno danes!

Numerologinja Asya

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya