Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Žalostno: To je princesa Diana doživela že v otroštvu

Objavljeno

V redu

Njeno srce je bilo zlomljeno že, ko je bila še deklica …

Mati princese Diane, Frances Ruth, se je z Dianinim očetom poročila pri komaj 18 letih. Poroke se je udeležila celo kraljica Elizabeta II. in številni dostojanstveniki. Nesrečni zakon se je končal z ločitvijo, otroci družine Spencer, še posebej Lady Di, nikoli niso preboleli ločitve od matere. Ta jih je namreč zapustila in se preselila v Avstralijo.

Lady Di je bila znana po svoji melanholičnosti in zamišljenem izrazu na obrazu in čeprav so mnogi to “notranjo žalost” ljubljene britanske Princese pripisovali njenemu nesrečnemu zakonu, so poznavalci kraljeve družine vedeli, da je bilo Dianino srce zlomljeno že v otroštvu.

Princesa Diana s svojo materjo.


Kljub številnim otrokom zakonska zveza Frances in Johna Spencerja ni bila srečna, bila je polna težav in prepirov, smrt njunega zadnjega otroka, sina, ki je umrl kmalu po rojstvu, pa je sodu izbila dno. Ločila sta se, ko je bila Diana stara le sedem let. Diana je sicer nekaj časa živela z mamo v Londonu, a je njen oče kmalu dobil popolno skrbništvo nad otroki. Frances pa se je zaljubila in se odločila, da bo zgradila novo življenje s Petrom Shandom Kyddom, dedičem avstralskega imperija tapet.

Vsi otroci so težko sprejeli življenje brez mame, a Diana najtežje, z odhodom ji je zlomila srce. Oče se je sicer ponovno poročil, mlada Diana pa je imela zelo težaven odnos z mačeho. 

Brat Lady Di je zdaj objavil fotografijo mame, mlade Frances, svetlih las in velikih radovednih modrih oči. Portret so našli v knjižnici Althorp house. Frances je umrla leta 2004, sedem let po tragični smrti njene hčere Diane. V Dianini odrasli dobi pa sta imeli “turbolentni odnos” kot so ga poimenovali mediji, čeprav so ju paparaci večinoma fotografirali v trenutkih skupne sreče.

Foto: Shutterstock Editorial/Profimedia

Zanimivosti

Ima titulo najbolj prijaznega igralca v Hollywoodu, le zakaj?

Objavljeno

V redu

Avtor

Kanadski igralec Ryan Reynolds (44) je znan kot najbolj prijazen človek v Hollywoodu, človek, ki ima dobro besedo za vse in nikoli ne zavrne dati avtograma oboževalcu . A ni le dober, ampak tudi zelo uspešen. To kažejo njegove filmske uspešnice in poslovni podvigi s produkcijo Aviation Gina in vlaganje v telekomunikacijsko podjetje Mint Mobile, pa tudi usklajeno družinsko življenje s kolegico Blake Livelyj in njunimi tremi hčerkami, James (6), Inez (4) in Betty (2).

Zaradi snemanja pogosto menja lokacije in obišče razne dele sveta in jih v filmih tudi drugače pokaže oziroma se jih loti. Obiskal je tudi sosednjo Hrvaško. A odgovoru na vprašanje kaj je bilo bolj zabavno uničiti Amsterdam ali Hrvaško, se je lepo izognil.

“In ne, ne boste me prisilili, da odgovorim na to vprašanje. Nikakor ne želim vznemirjati svojih evropskih prijateljev. Vedo, da je vse to le potegavščina in da pravzaprav obožujem Evropo. Moram priznati, da sta obe lokaciji spektakularni. Očitno je to stranski učinek mojega dela, da grem po svetu in odkrivam čudovite kraje in se hkrati pretvarjam, da je to služba.” Ob tem je celo dejal, da si lahko predstavlja kako se po upokojitvi preseli k sosedom. Ima pa še kar veliko pred seboj do upokojitve.

Očitno pa ni le ljubezniv ampak tudi hudomušen, saj je na vprašanje kako je uspel dobiti titulo najbolj prijaznega igralca odgovoril:” Nekaj je v mojem značaju, a tudi gin je zelo pomagal. Izravnava vse neprijetne situacije.”

Foto: ALESSIO BOTTICELLI GC IMAGES  

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Se napetosti v kraljevi družini zmanjšujejo? Kate presenetila z izjavo

Objavljeno

V redu

Avtor

Odnosi kraljeve družine že dolgo niso povsem jasni, javnost pa je tokrat presenetila izjava britanske vojvodinje Kate Middleton.

Britanska vojvodinja Kate Middleton je namreč izjavila, da je komaj čakala, da bo spoznala svojo malo nečakinjo Lilibet, novorojeno hčerko princa Harryja in njegove žene Meghan Markle.

Želim ji vse dobro, komaj čakam, da jo bom spoznala in upam, da bo to kmalu,” je po obisku šole v družbi prve ameriške dame Jill Biden novinarjem povedala Kate.

Lilibet Lili Diana Mountbatten-Windsor, poimenovana po babici princa Harryja, kraljici Elizabeti II in njegovi pokojni mami, princesi Diani, se je rodila pred tednom dni v bolnišnici Santa Barbara Cottage v Kaliforniji, leto in pol po tem, ko so njeni starši sporočili, da odstopajo od kraljevskih dolžnosti.

Potem je med odnosi v kraljevi družini nastala velika kriza, v javnost še vedno včasih uhajajo zasebne, a tudi kontroverzne družinske informacije. Da odnosi v veliki družini niso bili pravljični, je Meghan Markle v intervjuju z Oprah Winfrey razkrila, ko je izjavila, da so člani kraljeve družine popolnoma ignorirali njene prošnje za pomoč zaradi samomorilnih misli, ki so se pogosto pojavljale med njenim življenjem v Veliki Britaniji.

Morda bo novo življenje omililo odnose in pripomoglo k izboljšanju, zadnja izjava že kaže na to.

foto: People

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Renata Peterka vsem pokazala, kako sedaj uživa

Objavljeno

V redu

Avtor

Nekdanja žena nekdanjega skakalnega asa Primoža Peterke, Renata Bohinc, je nasmejana in zelo privlačna mamica.

Po ločitvi od Primoža Peterke, si je Renata Bohinc ustvarila novo življenje skupaj s tremi otroki. Zdi se, da so obrnili nov list v poglavju življenja, preselili so se v hišo in dokazujejo objave, ki jih Renata dodaja na svoj Instagram račun, se imajo zelo lepo.

Zadnja fotografija, ki jo je nekdanja misica dodala, pa kaže, da res uživa. Nastala je ob reki Nadiži, kjer se je Renata ohladila ob prvi poletni vročini. S fotografijo pa je pokazala tudi, da je kljub temu, da je mamica treh otrok, še vedno videti naravnost fantastično. Njeno telo je popolno, videti je neverjetno mladostno. Hm, se Renata sploh ne stara?! Čudovita je, kajne?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO