Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Žalostno: To je princesa Diana doživela že v otroštvu

Objavljeno

V redu

Njeno srce je bilo zlomljeno že, ko je bila še deklica …

Mati princese Diane, Frances Ruth, se je z Dianinim očetom poročila pri komaj 18 letih. Poroke se je udeležila celo kraljica Elizabeta II. in številni dostojanstveniki. Nesrečni zakon se je končal z ločitvijo, otroci družine Spencer, še posebej Lady Di, nikoli niso preboleli ločitve od matere. Ta jih je namreč zapustila in se preselila v Avstralijo.

Lady Di je bila znana po svoji melanholičnosti in zamišljenem izrazu na obrazu in čeprav so mnogi to “notranjo žalost” ljubljene britanske Princese pripisovali njenemu nesrečnemu zakonu, so poznavalci kraljeve družine vedeli, da je bilo Dianino srce zlomljeno že v otroštvu.

Princesa Diana s svojo materjo.


Kljub številnim otrokom zakonska zveza Frances in Johna Spencerja ni bila srečna, bila je polna težav in prepirov, smrt njunega zadnjega otroka, sina, ki je umrl kmalu po rojstvu, pa je sodu izbila dno. Ločila sta se, ko je bila Diana stara le sedem let. Diana je sicer nekaj časa živela z mamo v Londonu, a je njen oče kmalu dobil popolno skrbništvo nad otroki. Frances pa se je zaljubila in se odločila, da bo zgradila novo življenje s Petrom Shandom Kyddom, dedičem avstralskega imperija tapet.

Vsi otroci so težko sprejeli življenje brez mame, a Diana najtežje, z odhodom ji je zlomila srce. Oče se je sicer ponovno poročil, mlada Diana pa je imela zelo težaven odnos z mačeho. 

Brat Lady Di je zdaj objavil fotografijo mame, mlade Frances, svetlih las in velikih radovednih modrih oči. Portret so našli v knjižnici Althorp house. Frances je umrla leta 2004, sedem let po tragični smrti njene hčere Diane. V Dianini odrasli dobi pa sta imeli “turbolentni odnos” kot so ga poimenovali mediji, čeprav so ju paparaci večinoma fotografirali v trenutkih skupne sreče.

Foto: Shutterstock Editorial/Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zanimivosti

Jasna Kuljaj je to storila prvič

Objavljeno

V redu

Avtor

Oboževalci pa navdušeni!

Priljubljena in vedno malce navihana voditeljica Jasna Kuljaj se zadnje čase pogosto oglaša preko družbenih omrežij. Poleg tega pa jo lahko spremljamo kar v dveh zabavnih oddajah na Planet TV, v glasbeni oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko in v oddaji Pri Črnem Petru.

Kuljajeva med svoje oboževalce pogosto že pred oddajo deli svoje fotografije, na katerih razkriva, kaj bo oblekla. Tako je pred kratkim razveselila z zelo zapeljivo črno oblekico, poleg pa je zapisala, da je to zanjo prvič: “Prvič v življenju v črnem outfitu na TV.”

Seveda so bili njeni sledilci in oboževalci navdušeni ter ji pod objavo zapisali kup pohval.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tanja Ribič storila to, nekateri se ji niso upali približati

Objavljeno

V redu

Avtor

Storila je nekaj neverjetnega, a ji nekateri niso zaupali …

Slovenska igralka in pevka Tanja Ribič je naredila nekaj izjemnega. Ob Ljubljanici je delila šopke mimoz. A klub temu, da jih je delila popolnoma brezplačno, pa se ji nekateri niso upali približati in si vzeti čudovito rožo iz rok priljubljene igralke.

»Danes sem, kot sem obljubila, ob Ljubljanici delila šopke mimoidočim. Kakšna čudovita izjušnja. Koliko radosti. Nekateri pa niso uapali priti zraven, ker danes ljudje ne verjamejo, da za nekatere stvari ni treba plačati. Da nekaterih stvari ne moreš kupiti…,« je ob tem zapisala Tanja in dodala še čudovito fotografijo. Na fotografiji ima Tanja oblečen rumen pulover, ki se lepo poda k šopkom, ki jih nasmejana drži v rokah. Naj dodamo še, da je videti zares čudovito. Prav škoda, da je nismo srečali in si vzeli šopek ter z njo spregovorili par besed.

Ste jo srečali vi?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak iskreno: »To je zame nekaj novega!«

Objavljeno

V redu

Avtor

Oglasil se je svojim oboževalcem in jim povedal, da se že zelo veseli …

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak se je, tako kot mnogi drugi glasbeniki, moral prilagoditi epidemiološkim razmeram in najti način, kako ostati v stiku s svojimi oboževalci. Tako tudi letos osmega marca ne bodo razočarani, Plestenjak pripravlja spletni dogodek – Live stream koncert v živo.

Je pa ob tem priznal, da je to tudi zanj nekaj novega, a se kljub temu že zelo veseli.

»Se malo, pa smo skupaj…po enem letu… Veselim se! Nekaj novega-tudi zame:),« je na svoj Facebook račun zapisal šarmantni pevec in seveda požel lepo število všečkov, mnogi njegovi oboževalci pa so komentirali, da se zelo veselijo in da že komaj čakajo na njegov koncert, ki nikoli ne razočara.

Se malo, pa smo skupaj…po enem letu… Veselim se! Nekaj novega-tudi zame:) J. 8.3.-vstopnice Eventim SI

Objavil/a Jan Plestenjak dne Petek, 05. marec 2021

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO