Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Kaj se skriva za nasmehom bratov Peršuh?

Objavljeno

V redu

Polkaholika Matic in Gašper Peršuh živita tako zelo pestro življenje, da še sama težko verjameta, kaj vse se jima dogaja. Kaj pa vi? Veste, kako se jima je svet postavil na glavo?

Člana priljubljene zasedbe Polkaholiki, brata Matic in Gašper Peršuh, sta zelo popularna mladeniča, ki pa potem, ko glasbenim kolegom pomahata v slovo, rada zdrsneta v svoje vsakdanje življenje, kjer sta kot sorojenca zelo povezana, četudi se kdaj, kot vsi normalni ljudje, tudi spreta.

»Za vsak uspeh sva še toliko bolj hvaležna, saj ga doživljava skupaj. Velikokrat ob kavici pogovor teče o tem, kakšne neverjetne stvari se nama dogajajo in kako zelo sva hvaležna za vse. To zelo rada poveva tudi staršem, ki nama že od prvega trenutka stojijo ob strani in pomagajo. Potrebovala sva kar nekaj časa, da sva začela razumeti to takrat za naju novo življenje. Matic je takrat štel šele šestnajst let, jaz sem tisto leto dopolnil polnoletnost, tako da tudi za starše ni bilo lahko, da so naju prepustili vsemu dogajanju na glasbeni sceni,« je za revijo Lady pojasnil Gašper, ki mu zasebno življenje, kljub sladkim radostim slave, zelo veliko pomeni.

»Oba poskušava živeti čim bolj normalno in običajno življenje, saj je tako lažje tudi družini. Še vedno sva preprosta in prizemljena fanta, ki uživata vsak del življenja. Starši so zelo ponosni, midva pa jim bova vedno hvaležna za vso pomoč na najini poti.«

Foto: Facebook

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals