Domov Zanimivosti Kaj se skriva za nasmehom bratov Peršuh?

Kaj se skriva za nasmehom bratov Peršuh?

Polkaholika Matic in Gašper Peršuh živita tako zelo pestro življenje, da še sama težko verjameta, kaj vse se jima dogaja. Kaj pa vi? Veste, kako se jima je svet postavil na glavo?

Člana priljubljene zasedbe Polkaholiki, brata Matic in Gašper Peršuh, sta zelo popularna mladeniča, ki pa potem, ko glasbenim kolegom pomahata v slovo, rada zdrsneta v svoje vsakdanje življenje, kjer sta kot sorojenca zelo povezana, četudi se kdaj, kot vsi normalni ljudje, tudi spreta.

»Za vsak uspeh sva še toliko bolj hvaležna, saj ga doživljava skupaj. Velikokrat ob kavici pogovor teče o tem, kakšne neverjetne stvari se nama dogajajo in kako zelo sva hvaležna za vse. To zelo rada poveva tudi staršem, ki nama že od prvega trenutka stojijo ob strani in pomagajo. Potrebovala sva kar nekaj časa, da sva začela razumeti to takrat za naju novo življenje. Matic je takrat štel šele šestnajst let, jaz sem tisto leto dopolnil polnoletnost, tako da tudi za starše ni bilo lahko, da so naju prepustili vsemu dogajanju na glasbeni sceni,« je za revijo Lady pojasnil Gašper, ki mu zasebno življenje, kljub sladkim radostim slave, zelo veliko pomeni.

»Oba poskušava živeti čim bolj normalno in običajno življenje, saj je tako lažje tudi družini. Še vedno sva preprosta in prizemljena fanta, ki uživata vsak del življenja. Starši so zelo ponosni, midva pa jim bova vedno hvaležna za vso pomoč na najini poti.«

Foto: Facebook