Domov Zanimivosti Ste vedeli, da ima Bojan Emeršič tako lepo in znano ženo? To...

Ste vedeli, da ima Bojan Emeršič tako lepo in znano ženo? To vas bo presenetilo …

Skupaj sta že vrsto let, rodila sta se jima dva sinova.

Malokdo ve, da sta igralca Bojan Emeršič in igralka Viktorija Bencik Emeršič, ki ju lahko spremljamo tudi v eni najbolj gledanih humorističnih serij Ja, Chef!, zasebno par že vrsto let.

Igralec je za revijo Lady razkril, kako funkcionira njun zakon.

»Midva imava hvala bogu precej isto mero strpnosti drug do drugega. Oba tudi natančno veva, da kadar koli zaplezava v kakšno težavo, prepir oziroma nesoglasje, potrebujeva samo malo časa, da utihneva, greva vsak malo v drugo smer po stanovanju in nazaj, pa so stvari že urejene je povedal.

Med drugim pa je razkril tudi, da imata zelo podoben pogled na vzgojo sinov.

»Imava približno iste poglede na vzgojo. Če imava kakšno težavo, jo imava včasih v tem, da se meni zdi, da bi fant moral iti bolj po neki svoji poti, ne glede na to, ali bo padel, si razbil arkado ali doživel neko razočaranje. Meni se zdi to mogoče celo bolj prav, če je to seveda v takšnih okvirih, da ni pogubno, kot pa da ga ščitiš in čuvaš, da se mu to ne zgodi. A to je žensko in moško načelo gledanja in tako mora biti. Menim pa, da moraš v vsakem primeru povedati svoje mnenje, da se ga vsaj zavedamo, ne glede na to, kaj se potem dela,« je pojasnil Emeršič za revijo Lady.

Par, ki je skupaj že 18 let, od tega sta poročena deset let, imata sinova Tiborja in Oskarja.

Foto: facebook