Kontaktirajte nas

Zabava

Ugodno oddam sina: Bi danes na ulici prepoznali Bruna?

Objavljeno

V redu

Danes se bo na naših ekranih odvil zadnji del 2. sezone šova Ugodno oddam sina. Kmalu po tem, ko so ugasnile kamere, si je Bruno Filipović obril glavo. Vas zanima, kako je videti?

Bruno, ki je skupaj z mamo Brigito in očetom Miletom sodeloval v hrvaškem šovu Ugodno oddam sina, je po snemanju sklenil, da je napočil čas za vizualne spremembe. Seveda slednje niso tako drastične kot pri dekletih, ki so sodelovale v oddaji. Bruno se je le poslovil od modne pričeske. V začetku leta 2019 si je povsem obril lase, takšno urejanje pa ga ni minilo niti v obdobju naslednjih dveh let, saj mu je všeč, poleg tega pa se mu zdi veliko bolj praktično.

Kot zanimivost naj omenimo, da se Bruno v šov ni prijavil na lastno željo, prav tako prijave niso oddali njegovi prijatelji. Bruno je namreč eden izmed udeležencev, ki jih je v šov povabila produkcija. Slednje je razkril na družbenem omrežju, kjer so mu oboževalci zastavljali vprašanja. Kot je še pojasnil, ponudbe sprva ni želel sprejeti, popustil je šele tedaj, ko so sprejeli njegove pogoje. Kakšni so bili ti pogoji, je zadržal zase.

Foto: Nova TV

Zabava

Voditeljica Kmetije o mladih tekmovalcih: ‘Znajo biti surovi, brez filtra’

Objavljeno

V redu

Avtor

Natalija Bratkovič je tekom vodenja šova Kmetija priča tudi manj prijetnim trenutkom.

Se sprašujete, kako se voditeljica resničnostnega šova Kmetija počuti, ko se v njeni prisotnosti  med tekmovalci odvijejo čustvene bitke. Eno je, ko to spremljamo prek TV ekranov, drugo pa, ko skupaj z njimi sedi za mizo, hkrati pa so vanje uperjene kamere. Jo vse skupaj gane ali se skuša čimbolj vživeti v držo voditeljskega lika?

»Kot voditeljica sem vedno nepristranska, a to ne pomeni, da me kakšni izbruhi jeze ne presenetijo, se me ne dotaknejo. Ko se to zgodi, se seveda potrudim, da bi te zadeve, nesoglasja znotraj družine, rešili na miren, kulturen način, s pogovorom. Včasih uspe, včasih, ko so glave preveč razgrete, pa ne. Predvsem pri mlajših tekmovalcih opažam, da znajo biti surovi, brez filtra … ,« je za svet24 pojasnila Natalija Bratkovič in ob tem še poudarila, da se je potrebno zavedati, da gre za resničnostni šov, v katerem tekmovalci bivajo v drugačnih okoliščinah od vajenih, zato je tudi zaradi tega prepir oziroma konflikt neizbežen.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Romana sedaj vsem iskreno priznala, zakaj nima fanta. Takšna je njena resnica …

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo presenetilo.

Romana Lavrič je s svojo udeležbo v lanskem šovu Kmetija pridobila veliko število spletnih sledilcev. In sedaj se jim redno javlja, skoraj vsak dan jih pozdravi preko Instagram zgodbe. Pogosto pa odgovori tudi na njihova vprašanja. Zelo pogosto vprašanje, ki ga dobiva zadnje čase pa je, ali je samska in zakaj še nima fanta.

Romana je na takšno in podobna vprašanja odgovorila kratko in jedrnato, a povedala je vse: »Ni še prišel tisti pravi«

Prepričani pa smo, da bo Romana, ki je pred kratkim pokazala, kako noro dobra je njena preobrazba, ponovno ima kitke, zdi pa se tudi, da je bolj samozavestna, zagotovo našla svojega princa na belem konju. Takšna lepotica ni dolgo samska!

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Zagotovo se spomnite Erike in Damijana Smolaka iz Ljubezni na seniku! Kaj se z njima dogaja danes?

Objavljeno

V redu

Avtor

Deset let je že minilo od njune poroke. Sta še vedno skupaj?

Erika in Damijan Smolak sta se našla in zaljubila v šovu Ljubezen na seniku. Zagotovo se ga spomnite, vodila ga je Saša Lendero, par pa je s svojo ljubeznijo pridobil številne oboževalce.

Po poroki se jima je rodila hči Klara, skupaj so zaživeli na Damijanovi kmetiji. Pa danes?

Družina je še vedno zelo srečna, Erika in Damijan vodita domačo turistično kmetijo in priznavata, da imata dela čez glavo. Njuna hči Klara pa je dopolnila že 9 let.

Kako čas beži, kajne?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals