Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Jure Novak se je odzval na kritike, ker prijateljuje s svojim bivšim dekletom

Objavljeno

V redu

Povedal je svojo resnico in odgovoril vsem, ki menijo, da ni prav, da ima prijateljski odnos z bivšim dekletom.

Ko je Jure Novak v šovu Ljubezen po domače povedal Lei Bertoncelj, da je še vedno v lepih, prijateljskih odnosih s svojo bivšo punco Aljo in da se občasno slišita, pa tudi kam zapeljeta z motorjem, je med gledalci završalo. Kritike so imeli tudi komentatorji, ki šov spremljajo s kavča.

»Na prvem zmenku ti moraš reči samo nimam nobene, nisem imel nobene, jaz sem še pač tak začetnik,« je razložil Janez Rebernik. Skupaj z Alenko pa sta ugotovila, da ji tega sploh ne bi smel razlagati in da bo prav to vzrok, da bo Lea pobegnila. Tudi Irena in Jožica menita, da ni dobro, da ima še vedno prijateljskih odnos z bivšim dekletom. »Jaz bi zbežala,« je dejala Irena Drozg, meni pa tudi, da med njim očitno še ni vse končano.

Janez in Alenka menita, da bivšega dekleta Jure Lei ne bi smel omeniti. (posnetek zaslona)

Kaj pa je na kritike in na prijateljski odnos z bivšim dekletom dejal Jure Novak?

»Moje mnenje na mnenje večine pa je takšen: vsak ima pred svojim pragom dovolj za pomesti.
Naj vsak sam pri sebi razmisli ali ima prave prijatelje in zakaj bi se moral z nekom gledati grdo ali pa ga ignorirati, če za to ni tehtnih razlogov,«
je odkrito spregovoril za naš portal.

Bivše Juretovo dekle in še vedno njegova dobra prijateljica Alja. (foto: osebi arhiv)

Foto: Voyo, osebni arhiv

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals