Kontaktirajte nas

Zabava

Suzana iz Ljubezni po domače iskreno priznala: “Utrpela sem več oblik nasilja: psihično, fizično in spolno”

Objavljeno

V redu

Spregovorila je o svoji preteklosti …

Simpatična Suzana Korošak, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače in ki ga je že zapustila, je za 24ur.com spregovorila tudi o nasilju, ki ga je v preteklosti doživljala.

Pred leti, ko še nisem stopila v svet duhovnosti, si o tem ne bi upala govoriti, zdaj pa se zavedam, da me je vsak delček moje preteklosti izoblikoval v točno takšno osebo, kot sem danes, in se resnično trudim, da z vsakim dnem postajam boljša verzija sebe. Sama sem utrpela več oblik nasilja  psihično, fizično in spolno  od različnih moških. Vse oblike nasilja so me spremljale od otroštva naprej, očitno je bil to moj vzorec, ki sem ga morala predelati in ga ustaviti. Vse to sem predelala, ko sem se nekega dne odločila, da moram popolnoma spremeniti svoj način življenja, in se vpisala na tečaj za učiteljico meditacije, angelsko terapijo in še nekaj tečajev iz duhovne rasti ter z branjem knjig in veliko ukvarjanja z osebno rastjo. To priporočam prav vsakemu človeku na zemlji, ne samo dekletom in ženam, saj ne podpiram nikakršnega nasilja.,« je razkrila za omenjeni portal in dodala še: »Zavedati se je treba , da so lahko žrtve nasilja prav vsi, tudi moški, ljudje z ovirami, člani skupine LGBT, konec koncev že ustrahovanje in posmehovanje povzročita velike travme človeku, živalim in našemu planetu, na katerega največkrat pozabimo. Vedno se bom trudila, da sama ljudem ne bi počela tistega, za kar ne bi želela, da se zgodi meni. Zato v svoje življenje ne bi nikoli več spustila človeka, ki ima katero od naštetih lastnosti.

Suzana je model za močnejše postave.

Foto: Voyo, osebni arhiv

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals