Domov Zanimivosti Hana izvedela skrivnost in zapustila Sanjskega moškega

Hana izvedela skrivnost in zapustila Sanjskega moškega

Govorice kot kaže le niso bile iz trte izvite. Sanjski par je po dveh letih razmerja zaključil pravljico, ki smo jo spremljali tudi v Sloveniji. Hana je namreč včeraj javno potrdila, da sta se z Goranom razšla.

»Skupaj sva, sprostite se no, ljudje … V zadnjih treh letih sem o sebi slišala toliko govoric, da se me nič več ne dotakne. Žalostno je, da so morajo vsa razmerja obeležiti na družbenih omrežjih,« je nedavno Hana Rodić sporočila oboževalcem, ko so jo zasuli z zaskrbljenimi vprašanji, če sta se z Goranom Jurencem razšla. Sanjski moški jo je namreč prenehal slediti na Instagramu, poleg tega, da se je odselila iz njegovega stanovanja v Berlinu, pa so usahnila tudi skupne objave na družbenem omrežju.

A kljub zanikanju govoric, se je med sanjskim parom vendarle nekaj kuhalo. Včeraj se je namreč svojim oboževalcem javila Hana in šokirala z razkritjem, da je končala razmerje, potem ko je izvedela nekaj, kar je podrlo zidove njunega sveta.

»Dragi moji, danes sem zaključila razmerje z Goranom in napočil je čas, da to izveste tudi vi. Prosim vas, da mi ne pišete, kaj in kako se je zgodilo. Trenutno mi je zelo težko zaradi vseh stvari, ki sem jih izvedela. Prosila bi vas za razumevanje in podporo, ki jo bom sedaj resnično potrebovala,« je v Instagram zgodbi sporočila strta 23-letnica.

Foto: Facebook