Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Hana izvedela skrivnost in zapustila Sanjskega moškega

Objavljeno

V redu

Govorice kot kaže le niso bile iz trte izvite. Sanjski par je po dveh letih razmerja zaključil pravljico, ki smo jo spremljali tudi v Sloveniji. Hana je namreč včeraj javno potrdila, da sta se z Goranom razšla.

»Skupaj sva, sprostite se no, ljudje … V zadnjih treh letih sem o sebi slišala toliko govoric, da se me nič več ne dotakne. Žalostno je, da so morajo vsa razmerja obeležiti na družbenih omrežjih,« je nedavno Hana Rodić sporočila oboževalcem, ko so jo zasuli z zaskrbljenimi vprašanji, če sta se z Goranom Jurencem razšla. Sanjski moški jo je namreč prenehal slediti na Instagramu, poleg tega, da se je odselila iz njegovega stanovanja v Berlinu, pa so usahnila tudi skupne objave na družbenem omrežju.

A kljub zanikanju govoric, se je med sanjskim parom vendarle nekaj kuhalo. Včeraj se je namreč svojim oboževalcem javila Hana in šokirala z razkritjem, da je končala razmerje, potem ko je izvedela nekaj, kar je podrlo zidove njunega sveta.

»Dragi moji, danes sem zaključila razmerje z Goranom in napočil je čas, da to izveste tudi vi. Prosim vas, da mi ne pišete, kaj in kako se je zgodilo. Trenutno mi je zelo težko zaradi vseh stvari, ki sem jih izvedela. Prosila bi vas za razumevanje in podporo, ki jo bom sedaj resnično potrebovala,« je v Instagram zgodbi sporočila strta 23-letnica.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals