Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Sanela razkrila žalostno resnico o očetu

Objavljeno

V redu

Razkrila je, kako je očetovo slovo zaznamovalo njeno mladost in nadaljnje življenje …

Kot smo izvedeli že v šovu Poroka na prvi pogled, je Sanela izgubila svojega očeta, ko ji je bilo komaj 11 let. o tej žalostni izkušnji je spregovorila za naš portal.

»Stara sem bila 11 let, prišlo je zelo nepričakovano in danes, ko gledam nazaj, je bil to zelo velik šok. A dejansko se ne spomnim, da bi dejansko takrat bila žalostna, ne spomnim se, da bi to v prvih letih vplivalo name,« nam je iskreno zaupala Sanela in nadaljevala: »Dokler ni prišlo do pete obletnice njegove smrti. Takrat se spomnim, da je bilo, kot da bi me nekaj prizemljilo. Takrat sem šele dojela, da ga res ni. Vse do takrat si nisem dovolila žalovati …«

Pojasnila je še, da ji je danes jasno, da je takrat ta čustva potlačila in ko so pričela prihajati na plano, si je šele dovolila žalovati. »Potem je minilo še nekaj časa, da sem prišla do spoznanja, da je popolnoma v redu, če sem žalostna in če žalujem za njim, da je v redu, če sem jezna … Odraščanje brez očeta v najstniških letih je definitivno vplivalo name. Ni moške figure, naenkrat je bila v družini samo mami. Delno tudi brat, ki je devet let starejši od mene, ampak še vedno ni bilo atija.«

Priznala pa je tudi, da je šele kasneje opazila, da je v fantih, ki jih je imela v začetku odrasle dobe, iskala svojega očeta. »Kasneje sem ugotovila, da so bili partnerji iz mojih prvih resnejših zvez podobni očetu, imeli so podobno vzorce kot on, tako pozitivne kot tudi negativne.«

Sanela se je tudi zato posvetila sebi, raziskala te vzorce, ki jih prinašamo iz svojih družin in prišla do spoznanja, da želi živeti življenje, ki bo ustrezalo njej in samo njej.

Sanela s svojim pokojnim očetom. (foto: osebni arhiv)
Sanela s svojo materjo na maturantskem plesu. (foto: osebni arhiv)

Foto: osebni arhiv

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals