Connect with us

Zabava

Poroka na prvi pogled: Zgodba o Monjini psički vas bo zadela naravnost v srce

Published

on

Ko boste prebrali, kako sta se našli Monja in njena psička Kimi, se vam bo orosilo oko.

V šovu Poroka na prvi pogled smo lahko videli, kako zelo je Monja navezana na svojo psičko Kimi. Ko je prišla k njej v stanovanje, je bilo veselje neizmerno in gledalci smo takoj lahko začutili njuno močno vez. A za veliko srečo, ki jo druga ob drugi občutita danes, se skriva žalostna zgodba.

»Prvič sem jo videla na FB strani gospe Sandre Dizdarević, ki že vrsto let rešuje in skrbi za kužke v Bosni. Bila je mala zapuščena kepica s polomljeno nogico, in prav Sandri sem neizmerno hvaležna, da jo je rešila,« nam je povedala Monja in pojasnila še: »Ker mi je Kimijin pogled segel v srce, sem gospo Sandro kontaktirala in se dogovorila za posvojitev. Moj prispevek je bil plačilo operacije in del stroška prevoza. Prav zaradi njenih težkih izkušenj je Kimi psička, ki je zelo navezana name in težko pusti komurkoli blizu.«

Monja, Kimi in gospa Sandra (foto: osebni arhiv)

Kako pa je Kimi sprejela Janka?

»Janko je bil izjema. V stanovanju se je Kimi počutila dobro in tudi Janka hitro sprejela. Janko je človek katerega moraš imeti rad, in to je kmalu začutila tudi Kimi. Do nje se je obnašal zelo lepo in jo večkrat podkupil s kakšnim priboljškom. Vedno naju je z veseljem spremljal na daljšem sprehodu. Tudi spanje Kimi v najini postelji ga ni motilo,« nam je še razkrila.

Se je tudi vam Janko s tem zelo prikupil?

Kimi je hitro sprejela Janka. (foto: osebni arhiv)

Foto: osebni arhiv, PLanet TV

Zabava

Žan sklenil, da ne bo več čakal, to je pred vsemi naredil Maši (Poroka na prvi pogled)

Published

on

Žan bo s svojo odločitvijo presenetil vse …

V eksperimentu Poroka na prvi pogled smo bili priča menjavi parov. Zamenjali so se Meri, Maša, Matevž in Žan. Vsi so po menjavi videti veliko boljše volje, odnos med njimi poteka zelo sproščeno.

Zanje bo to po menjavi prva ceremonija, na kateri pa bo Žan presenetil vse.

Najprej bosta strokovnjakom zaupala, da se odlično razumeta. »Nisem dosti drugačen kot prej, samo sedaj imam zraven sebe osebo, ki to sprejema,« bo povedal Žan.

Tudi Maša bo dodala, da se imata lepo, da imata skupno jutranjo rutino. »Všeč mi je, da dan začneva z glasbo,« bo razkrila.

Na vprašanje strokovnjakov, kako je med njima z intimo, bo Maša povedala, da gresta počasi, Žan pa bo presenetil vse s svojim razkritjem …

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

Blaž je ostal sam. Je Tina zapustila eksperiment Poroka na prvi pogled?

Published

on

Na naslednjo ceremonijo bo Blaž prišel brez Tine. Strokovnjakom bo povedal, kaj se je zgodilo in zakaj se je ni udeležila …

V novi oddaji šova Poroka na prvi pogled bomo spremljali novo ceremonijo parov. A tokrat bo pred strokovnjake sedel le Blaž, Tine ne bo.

Na vprašanje, kje je Tina, bo pojasnil, da je zbolela. Priznal bo, da je nervozen, v rokah bo namreč držal odločitve od obeh. Blaž namreč ne bo vedel, kako se bo tokrat odločila Tina. Ali bo želela eksperiment nadaljevati, ali pa ga bo želela zapustiti.

Strokovnjakom bo zaupal, kaj se je dogajalo v preteklem tednu in da sta imela s Tino resne težave. Dejal bo, da je šel s svojimi šalami predaleč in da jo je užalil.

»Mislim, da moram biti malo bolj previden pri Tini. Saj verjetno ve, da ne mislim vse ga resno, ampak … besede bolijo,« bo dejal.

Bo Tina končno sprejela njegovo opravičilo in želela nadaljevati eksperiment ali pa bo želela oditi?

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

Tina in Blaž (Poroka na prvi pogled) nepričakovano zapustila večerjo

Published

on

To se je med njima dogajalo, ko kamere niso snemale …

V nocojšnji oddaji šova Poroka na prvi pogled bomo lahko videli, da se bo Blaž za neprimerno vedenje na poročnem slavju Anne in Aleša, Tini večkrat opravičil. Za skupno mizo bo beseda tekla tudi o tem, da je čas, da pozabita na to, kar je bilo in poskušata nadaljevati odnos.

Vlasta in Meri bosta menili, da je Tina preveč občutljiva, Blaž pa bo dejal, da izrečene besede pač ne more vzeti nazaj.

Videli bomo tudi, ko bosta nenadoma oba izginila. Za skupno mizo bodo ostali pari prijetno kramljali, njiju pa ne bo več.

Kam sta odšla in zakaj, bo znano že nocoj.

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals