Domov Zabava Poroka na prvi pogled: Zgodba o Monjini psički vas bo zadela naravnost...

Poroka na prvi pogled: Zgodba o Monjini psički vas bo zadela naravnost v srce

Ko boste prebrali, kako sta se našli Monja in njena psička Kimi, se vam bo orosilo oko.

V šovu Poroka na prvi pogled smo lahko videli, kako zelo je Monja navezana na svojo psičko Kimi. Ko je prišla k njej v stanovanje, je bilo veselje neizmerno in gledalci smo takoj lahko začutili njuno močno vez. A za veliko srečo, ki jo druga ob drugi občutita danes, se skriva žalostna zgodba.

»Prvič sem jo videla na FB strani gospe Sandre Dizdarević, ki že vrsto let rešuje in skrbi za kužke v Bosni. Bila je mala zapuščena kepica s polomljeno nogico, in prav Sandri sem neizmerno hvaležna, da jo je rešila,« nam je povedala Monja in pojasnila še: »Ker mi je Kimijin pogled segel v srce, sem gospo Sandro kontaktirala in se dogovorila za posvojitev. Moj prispevek je bil plačilo operacije in del stroška prevoza. Prav zaradi njenih težkih izkušenj je Kimi psička, ki je zelo navezana name in težko pusti komurkoli blizu.«

Monja, Kimi in gospa Sandra (foto: osebni arhiv)

Kako pa je Kimi sprejela Janka?

»Janko je bil izjema. V stanovanju se je Kimi počutila dobro in tudi Janka hitro sprejela. Janko je človek katerega moraš imeti rad, in to je kmalu začutila tudi Kimi. Do nje se je obnašal zelo lepo in jo večkrat podkupil s kakšnim priboljškom. Vedno naju je z veseljem spremljal na daljšem sprehodu. Tudi spanje Kimi v najini postelji ga ni motilo,« nam je še razkrila.

Se je tudi vam Janko s tem zelo prikupil?

Kimi je hitro sprejela Janka. (foto: osebni arhiv)

Foto: osebni arhiv, PLanet TV