Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Zgodba o Monjini psički vas bo zadela naravnost v srce

Objavljeno

V redu

Ko boste prebrali, kako sta se našli Monja in njena psička Kimi, se vam bo orosilo oko.

V šovu Poroka na prvi pogled smo lahko videli, kako zelo je Monja navezana na svojo psičko Kimi. Ko je prišla k njej v stanovanje, je bilo veselje neizmerno in gledalci smo takoj lahko začutili njuno močno vez. A za veliko srečo, ki jo druga ob drugi občutita danes, se skriva žalostna zgodba.

»Prvič sem jo videla na FB strani gospe Sandre Dizdarević, ki že vrsto let rešuje in skrbi za kužke v Bosni. Bila je mala zapuščena kepica s polomljeno nogico, in prav Sandri sem neizmerno hvaležna, da jo je rešila,« nam je povedala Monja in pojasnila še: »Ker mi je Kimijin pogled segel v srce, sem gospo Sandro kontaktirala in se dogovorila za posvojitev. Moj prispevek je bil plačilo operacije in del stroška prevoza. Prav zaradi njenih težkih izkušenj je Kimi psička, ki je zelo navezana name in težko pusti komurkoli blizu.«

Monja, Kimi in gospa Sandra (foto: osebni arhiv)

Kako pa je Kimi sprejela Janka?

»Janko je bil izjema. V stanovanju se je Kimi počutila dobro in tudi Janka hitro sprejela. Janko je človek katerega moraš imeti rad, in to je kmalu začutila tudi Kimi. Do nje se je obnašal zelo lepo in jo večkrat podkupil s kakšnim priboljškom. Vedno naju je z veseljem spremljal na daljšem sprehodu. Tudi spanje Kimi v najini postelji ga ni motilo,« nam je še razkrila.

Se je tudi vam Janko s tem zelo prikupil?

Kimi je hitro sprejela Janka. (foto: osebni arhiv)

Foto: osebni arhiv, PLanet TV

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals