Domov Zabava Se spomnite Doroteje Knehtl iz šova Ljubezen po domače? Ne boste verjeli,...

Se spomnite Doroteje Knehtl iz šova Ljubezen po domače? Ne boste verjeli, kaj je storila sedaj

Zagotovo se tudi vi še spomnite Doroteje Knehtl, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače. To se danes dogaja z njo …

Dorotejo Knehtl smo gledali v šovu Ljubezen po domače, kasneje pa smo jo lahko spremljali tudi v komentatorski oddaji Ljubezen po domače na kavču.

Resničnostna zvezdnica je pred kratkim razkrila, kakšno veliko ljubezen in željo ima. Odločila se je namreč, da se preizkusi v petju.

»Že od malega me je petje veselilo. V osnovni šoli sem bila v pevskem zboru, kasneje tudi v cerkvenem pevskem zboru, zdaj pa sem se po daljšem in tehtnem premisleku odločila, da bom čez čas stopila na svojo samostojno glasbeno pot je pojasnila za žurnal24 in s tem noge zelo presenetila.

Kot je še povedala za omenjeni portal, pa se je petja lotila zelo resno, odločila se je, da svoje pevske sposobnosti še izboljša, izbrala je učiteljico petja, ki pa je tudi znana slovenska pevka, ki jo vsi dobro poznamo. To je pevka Alya.

Kot je razkrila, se je zanjo odločila, ker ji je že od nekdaj zelo všeč. »Moram pa povedati, da je Alya izredno prijazna in je moj napredek pri petju tudi že pohvalila je še pojasnila za omenjeni portal.

Foto: POP TV