Connect with us

Zanimivosti

Se spomnite lepe igralke, ki je bila nekoč srčna izbranka Lada Bizovičarja? Tako je videti danes

Objavljeno

on

Zagotovo se še spomnite njune srečne zveze, ki je trajala zelo dolgo. Mnogi so menili, da sta čudovit par ..

Zagotovo se tudi vi še spomnite zveze med lepo igralko Katarino Čas in voditeljem Ladom Bizovičarjem. Par sta bila mnogo let in veljala sta za enega najlepših na slovenski sceni.

A njune poti so se razšle, ostala sta v lepih prijateljskih odnosih, Bizovičar pa je nato z novo srčno izbranko, modno vplivnico Anelo Šabanagić ustvaril tudi družino. Rodili sta se jima dve hčerki, Lana ter Ava Rumi.

Časova pa je še naprej gradila zelo uspešno igralsko kariero, tako je danes poznana po mnogih vlogah tudi izven Slovenije. imela je tudi to čast, da je zaigrala ob boku mnogih svetovno znanih igralcev, med njimi med njimi je bil tudi Leonardo DiCaprio.

Igralka, ki je pred časom naznanila tudi, da je zaključila s snemanjem priljubljene slovenske serije Ja,Chef! Je med drugim na Instagram zapisala: »To je bil najdaljši čas, ki sem ga kdaj porabila za snemanje projekta, in bilo je fantastično. Veliko dela in stresa, pa tudi veliko zabave in ljubezni.«

Z naslednjo objavo pa je pokazala, da se že mudi v Londonu, ali je odšla poslovno ali zasebno, ni razkrila.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Šok: Znani slovenski glasbenik se je vsem javno opravičil

Objavljeno

on

Avtor:

Znani slovenski glasbenik je javno razkril, kaj se dogaja in se vsem tudi opravičil.

Znani in priljubljeni slovenski glasbenik Omar Naber se sooča s težavo na družbenem omrežju. Nekdo ali več oseb, se pod lažnimi profili izdaja, da je on.

»V glavnem, ker sem zdaj dobil opozorilo že od več ljudi, da jim piše ”Omar Naber”, in vsa sporočila so identična ali več ali manj enaka, objavljam še tukaj. Ne nasedajte in prosim vedite, da to nisem jaz. Tako se jaz z ljudmi ne pogovarjam, sploh pa ne pisarim kar tako naokoli. Se opravičujem vsem, ki ste imeli opravka s tem. Ne vem, kdo to dela in kaj ima od tega, da tako nagaja. No, morda jih je več.️ Hvala, ker razumete in ker veste, da to nisem jaz,« je zapisal Naber in dodal tudi nekaj fotografij.

Oglasili so se številni njegovi spletni prijatelji, med njimi tudi takšni, ki so prejeli tovrstna sporočila, a so takoj vedeli, da so lažna.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana slovenska televizijska voditeljica se je poslovila

Objavljeno

on

Avtor:

Znana slovenska televizijska voditeljica se je javno poslovila s takšnimi besedami …

Že pred časom je v javnost prišla novica, da se od malih televizijskih ekranov poslavljata voditeljica Melani Mekicar in Blaž Švab, ki sta vodila oddajo V petek zvečer. Že pred časom je ekipa, ki je ustvarjala priljubljeno oddajo, za javnost pojasnila, da je čas za nove podvige in da so se zaenkrat odločili, da prenehajo ustvarjati oddajo, ki je bila zelo priljubljena.

»Zadnja, prva in nekaj vmes. Hvala, da smo lahko bili z vami v petek zvečer. Tri leta, šest sezon, tri silvestrovanja, sedemdeset oddaj in na stotine slovenskih pesmi, ki jih poslušamo znova in znova. Znova in znova pa se bom spominjala te oddaje in ekipe s hvaležnostjo in ljubeznijo. Do naslednjič…
Nocoj ob 20h z @diamanti.official pa zadnjič v živo, V petek zvečer,«
je zapisala voditeljica Mekičarjeva na družbeno omrežje Instagram, poleg številnih fotografij, ki jih je dodala.

Mnogi so ji zapisali, da bodo oddajo zelo pogrešali.

Foto: facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Se spomnite Marte Zore? Poglejte, kako je videti danes in kaj počne

Objavljeno

on

Avtor:

Zagotovo se še spomnite pevke Marte Zore. Poglejte, kako je videti danes …

Pevka Marta Zore je s svojimi hiti leta 1998 razveseljevala številne. Najbolj uspešne so bile njene skladbe: Še si tu, Pojdi z njo, Le s teboj.

A pevka se je kmalu umaknila z glasbenih odrov in mnogi so se spraševali, kaj se dogaja z njo.

Sedaj pa je z njeno fotografijo presenetil znani slovenski igralec Gojmir Lešnjak Gojc. Skupno fotografijo je objavil na družbenem omrežju, poleg pa pripisal: »Marta Zore: ZVONČEK predstava za najmlajše.«

Bi prepoznali Zoretovo?

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals