Domov Zanimivosti Slovenska voditeljica jokala, številni so jo tolažili

Slovenska voditeljica jokala, številni so jo tolažili

Navajeni smo, da priljubljena slovenska voditeljica na družbena omrežja dodaja vesele in šaljive fotografije, zato je bilo presenečenje še toliko večje …

Radijska voditeljica Tanja Kocman je presenetila s fotografijo, ki jo je dodala na svoj Instagram račun. Na njej namreč joče.

Ta trenutek delim z vami, ker … vsi se kdaj počutimo za en drek. Zaradi večjih ali manjših tragedij v našem življenju. Vsi.
In na tem ni nič obupanega, patetičnega, nič, kar bi kričalo po tem, da ste kjerkoli manj močni. Ste samo človek, ki se zlomi, dvomi, išče. Ki izgubi nekaj ali idejo o nečem.

Moj nasvet? Jočite. Kričite. Predihajte. Vmes pa se opomnite, da se vaše življenje ne konča z ničemer in z nikomer – razen z vami,” je iskreno zapisala poleg fotografije, s katero se je zasmilila mnogim. Seveda so ji njeni spletni prijatelji takoj priskočili na pomoč, ji zapisali tolažilne besede, mnogi pa tudi nasvet, kako naj si pomaga, kadar je žalostna.

Pokliči najboljšo prijateljico ali prijatelja, povej mu vse kar ti teži, pogovor vedno pomaga, samota nikoli. Pravi prijatelj se izkaže v stiski….,” se je glasil eden izmed številnih nasvetov.

Foto: Facebook