Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Slovenska voditeljica jokala, številni so jo tolažili

Objavljeno

V redu

Navajeni smo, da priljubljena slovenska voditeljica na družbena omrežja dodaja vesele in šaljive fotografije, zato je bilo presenečenje še toliko večje …

Radijska voditeljica Tanja Kocman je presenetila s fotografijo, ki jo je dodala na svoj Instagram račun. Na njej namreč joče.

Ta trenutek delim z vami, ker … vsi se kdaj počutimo za en drek. Zaradi večjih ali manjših tragedij v našem življenju. Vsi.
In na tem ni nič obupanega, patetičnega, nič, kar bi kričalo po tem, da ste kjerkoli manj močni. Ste samo človek, ki se zlomi, dvomi, išče. Ki izgubi nekaj ali idejo o nečem.

Moj nasvet? Jočite. Kričite. Predihajte. Vmes pa se opomnite, da se vaše življenje ne konča z ničemer in z nikomer – razen z vami,” je iskreno zapisala poleg fotografije, s katero se je zasmilila mnogim. Seveda so ji njeni spletni prijatelji takoj priskočili na pomoč, ji zapisali tolažilne besede, mnogi pa tudi nasvet, kako naj si pomaga, kadar je žalostna.

Pokliči najboljšo prijateljico ali prijatelja, povej mu vse kar ti teži, pogovor vedno pomaga, samota nikoli. Pravi prijatelj se izkaže v stiski….,” se je glasil eden izmed številnih nasvetov.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals