Connect with us

Zabava

Velik uspeh Gregija iz Najinih mostov!

Published

on

Iz malih zaslonov bo skočil naravnost na veliko platno. Simpatični šolar je namreč zvezda prvega slovenskega božičnega filma, o katerem boste še veliko slišali.

To pa je lepa novica, ki si zagotovo zasluži vašo pozornost. Mladi igralec Gaj Črnič, ki ga zelo dobro poznate vsi oboževalci serije Najini mostovi, je v minulih dneh posnel zadnjo klapo filma Kapa, kjer je odigral glavno vlogo.

Medtem ko nas je na televiziji navduševal z likom ljubkega Gregija, so bili njegovi dnevi močno natrpani, saj se skupaj z igralsko zasedbo ustvarjal prvi slovenski božični film Kapa. Čeprav so soigralci pohvalili njegov odrasel odnos do dela in poudarili, da sta se z mlado soigralko Kajo Podreberšek odrezala kot profesionalca, saj sta bila vedno odlično pripravljena, pa je Gaj za POP IN priznal, da upodobiti glavno vlogo ni bilo tako preprosto in zabavno, kot se morda zdi. »Včasih imaš zelo malo, včasih zelo veliko. Včasih se ti zdi vse brez veze in da bi najraje skočil čez okno.«

Simpatični šolar je prava zvezda.

Foto: POP TV

Zabava

Se spomnite Karin iz šova Kmetija? Samo poglejte jo danes!

Published

on

Zagotovo se tudi vi še dobro spomnite simpatične tekmovalke šova Kmetija. Tako je videti danes …

Karin Lipovnik, ki smo jo v šovu Kmetija gledali dve sezoni, se je po dolgem času oglasila preko družbenih omrežij. To je storila v svojem hudomušnem stilu.

»Ena da vas spomnem da je smeh pol zdravja je zapisala poleg fotografije, iz katere mežika.

Seveda je takoj požela številne všečke.

Karin je po prihodu iz zadnje sezone šova Kmetija presenetila svoje številne oboževalce, pokazala je svojega srčnega izbranca in razkrila, da sta zelo srečna skupaj …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Šok: Andrej Škufca še pred pričetkom Talentov storil to: Ostali boste brez besed

Published

on

Ko boste videli ta posnetek, boste tudi vi popolnoma presenečeni …

Avdicije za novo sezono šova Slovenija ima talent so že v polnem teku, žiranti imajo polne roke dela.

Letos pa je na žirantski stolček prvič sedel tudi plesalec Andrej Škufca, ki je zamenjal dolgoletnega žiranta Branka Čakarmiša.

In če so nekateri dvomili, da odslej zardi menjave ne bo več tako zanimivo, so se krepko ušteli. Škufca je namreč že na avdiciji dokazal, da bo njegova prisotnost zelo popestrila celotno dogajanje.

Poglejte si posnetek spodaj, tudi vi boste navdušeni!

Foto: POP TV

Continue Reading

Zabava

Vesela novica za vse ljubitelje resničnostnih šovov: Vrača se najbolj priljubljeni šov

Published

on

Ljubitelji šovov se boste zagotovo zelo razveselili. Vrača se Kmetija.

Čeprav smo tik pred vstopom v poletje, ki je čas, ko resničnostni šovi niso na sporedu, pa je televizijska voditeljica Natalija Bratkovič, ki že nekaj let vodi šov Kmetija, sporočila zelo veselo novico: odprte so prijave za novo sezono.

»Odprte so prijave za novo sezono Kmetija. Pohiti, ne zamudi. Če rabiš nekaj novega v svojem življenju, je to idealna priložnost zate,« je sporočila v kratkem posnetku.

Kot je še razkrito, pa bo naslednja sezona Kmetije že 10. zapovrstjo, tudi zato ustvarjalci šova obljubljajo temu primerno vzdušje.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals