Connect with us

Zabava

Ben Affleck si želi, da bi njegovi otroci preživeli več časa z njegovo punco Ano de Armas

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zvezdnik, ki ga poznamo po filmu “Batman proti Supermanu: Zore pravičnosti” je bil navdušen, da so njegovi otroci – Violet (14), Seraphina (11) in Samuel (8), ki jih ima z bivšo ženo Jennifer Garner, preživljali čas z njegovo punco Ano De Armas. 

Vir je za revijo People povedal: “Zelo so resni … Želi si, da bi otroci preživeli čas z njimi, da jo bodo lahko spoznali. Zelo so srečni”. Ben je medtem vztrajal, da mu očetovstvo postane prednost.

Dejal je: “Moje življenje je vsekakor usmerjeno v to, da sem trenutno oče, in to je zame najpomembnejše. Prav tako imam profesionalno resnično vznemirljiv čas s številnimi filmi”.

Ben je že prej govoril o svoji želji, da bi bil bolj pristen oče, še posebej po boju z alkoholizmom. Dodal je: “Otroci so odporni. Cenijo resnico. Otroci, če z njimi ravnate pošteno in odkrito, lahko odpuščajo napake in neuspehe in vas želijo tako iskrene, kot ste. To je moj pristop k očetovstvu”.

O svojih težavah z alkoholom je z njimi tudi spregovoril. “Z otroki sem govoril pošteno o težkih časih. Trudim se, da sem do njih iskren in najpomembnejše je, da so odprti in iskreni do tega, kako se počutiš in ko se ne počutiš dobro”.

Čeprav Ben ni vedno “popoln” starš, ve, da bodo njegovi otroci “v redu”, dokler se bo trudil. Dodal je: “To je poskus in napaka. Morate biti sposobni odpustiti sebi kot starš in reči, da ne bom vedno naredil odlično. Dajal bom vse od sebe.  Če ste iskreni in jih imate radi, je to najbolj pomembno”.

Foto: SHUTTERSTOCK

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zabava

Šok: Matej Zemljič (Skrito v raju) danes popolnoma spremenjen. Kaj se dogaja?

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Igralec Matej Zemljič, ki igra v seriji Skrito v raju, je danes neprepoznaven …

Nova slovenska serija Skrito v raju je med gledalci zelo priljubljena. V njej igra tudi Matej Zemljič, igra vlogo Marka Steinerja. Ta se zaljubi v lepo Laro, a pred njima je polno ovir …

Serija, ki so jo gledalci zelo lepo sprejeli, je bila snemana pred dvema letoma, zato ni nič nenavadnega, da so danes nekateri igralci malce drugačni.

Tudi igralec Matej Zemljič je nekoliko spremenil svoj videz. Očitno pa je to storil zaradi snemanja novega filma.

»Nov film,« je namreč zapisal v Instagram zgodbi, v kateri je pokazal, da ima brke in brado.

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Ste videli: V serijo Skrito v raju vstopil znani Slovenec

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ste opazili, da je v priljubljeno serijo Skrito v raju vstopil ta zelo znani slovenski igralec?

Serija Skrito v raju je vse bolj priljubljena med slovenskimi igralci. Ustvarjalci pa so že takoj na začetku povedali, da bo serija polna presenečenj, gostovali bodo številni znani obrazi.

Eno izmed presenečenj je tudi znani slovenski igralec Miha Rodman, ki je zaigral v 16. epizodi serije. Igra jeznega soseda, ki mu sin Franka in Meri po nesreči razbije okno.

Ali bo Rodman sodeloval samo v 16. delu, ali ga bomo morda v nadaljevanju serije še videli, zaenkrat ni znano …

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Skrito v raju: ‘Saške’ na cesti ne bi prepoznali

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Igralka je v živo videti popolnoma drugače kot v vlogi saške v seriji Skrito v raju.

Igralka Mila Peršin v priljubljeni seriji Skrito v raju igra Saško. A kot je razkrila igralka, je lik, ki ga igra, njeno popolno nasprotje.

»Vizualno sva si s Saško popolno nasprotje. Redko oblečem roza barvo, ličil skoraj ne nosim, imam bolj naravno barvo las in nimam dolgih nohtov. (smeh) Mislim, da je najina edina podobnost tesna povezanost z družino,« je povedala za njena.si.

Za portal 24ur.com pa je pred časom opisala, kako je igrati vlogo Špele, ki jo je zaigrala v seriji Sekirca v med. Tudi ta vloga je bila njeno popolno nasprotje.

»Bolj so mi všeč liki, ki so popolno nasprotje mene, kot je Špela na primer. Pri takšnih vlogah si lahko več dovolim, hkrati pa je lepo imeti nek ’alter ego’. (smeh) V smislu nekaj, kar bi bilo meni, kot Mili, zelo zabavno početi, pa si tega nikoli ne dovolim. Tu pa lahko vse to realiziram, tudi na primer kar se kostumov tiče. Nekaj, česar sicer ne bi nikoli nosila, lahko tu poskusim in je zabavno nositi,« je povedala za omenjeni portal.

Igralka je v resnici videti zelo drugače, poglejte spodaj:

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals