Kontaktirajte nas

Zabava

Ben Affleck si želi, da bi njegovi otroci preživeli več časa z njegovo punco Ano de Armas

Objavljeno

V redu

Zvezdnik, ki ga poznamo po filmu “Batman proti Supermanu: Zore pravičnosti” je bil navdušen, da so njegovi otroci – Violet (14), Seraphina (11) in Samuel (8), ki jih ima z bivšo ženo Jennifer Garner, preživljali čas z njegovo punco Ano De Armas. 

Vir je za revijo People povedal: “Zelo so resni … Želi si, da bi otroci preživeli čas z njimi, da jo bodo lahko spoznali. Zelo so srečni”. Ben je medtem vztrajal, da mu očetovstvo postane prednost.

Dejal je: “Moje življenje je vsekakor usmerjeno v to, da sem trenutno oče, in to je zame najpomembnejše. Prav tako imam profesionalno resnično vznemirljiv čas s številnimi filmi”.

Ben je že prej govoril o svoji želji, da bi bil bolj pristen oče, še posebej po boju z alkoholizmom. Dodal je: “Otroci so odporni. Cenijo resnico. Otroci, če z njimi ravnate pošteno in odkrito, lahko odpuščajo napake in neuspehe in vas želijo tako iskrene, kot ste. To je moj pristop k očetovstvu”.

O svojih težavah z alkoholom je z njimi tudi spregovoril. “Z otroki sem govoril pošteno o težkih časih. Trudim se, da sem do njih iskren in najpomembnejše je, da so odprti in iskreni do tega, kako se počutiš in ko se ne počutiš dobro”.

Čeprav Ben ni vedno “popoln” starš, ve, da bodo njegovi otroci “v redu”, dokler se bo trudil. Dodal je: “To je poskus in napaka. Morate biti sposobni odpustiti sebi kot starš in reči, da ne bom vedno naredil odlično. Dajal bom vse od sebe.  Če ste iskreni in jih imate radi, je to najbolj pomembno”.

Foto: SHUTTERSTOCK

Zabava

Se spomnite Nine Jug iz šova Poroka na prvi pogled? To se sedaj dogaja z njo

Objavljeno

V redu

Avtor

Končno ga je pokazala …

Zagotovo se tudi vi še spomnite Nine Jug, ki smo jo spoznali v prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled. V eksperimentu se je poročila z Domnom Javornikom, zdelo se je, da sta popoln par, a sta se kmalu po koncu snemanja šova razšla. Zvezo je prekinila Nina in kaj kmalu se je razvedelo, da ji je srce ukradel nekdo drug.

Domen takrat ni želel dajati izjav za medije, tudi Nina je bila okrog svojega novega srčnega izbranca zelo skrivnostna. Če že je objavila njuno skupno fotografijo na družbenih omrežjih, je to storila tako, da se obraza ni videlo.

Zato je toliko večje presenečenje njena nova objava, kjer ga je končno pokazala.

»Zaradi tebe sem padala po ledu, srček,« je pripisala poleg fotografije, s katere se smehlja skupaj s svojim srčnim izbrancem. Njuno fotografijo si lahko pogledate tukaj.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Veselje: je ta znana Slovenka res noseča?

Objavljeno

V redu

Avtor

Delila je takšno zgovorno fotografijo, njeni oboževalci so presrečni …

Priljubljena in zelo znana resničnostna zvezdnica Lara Goršek Kos, ki smo jo gledali v šovu Kmetija in Sanjski moški, je s svojimi sledilci na družbenem omrežju delila posnetek, na katerem je pokazala stekleničko za mleko.

»Končno sem jo dočakala. Mojo prvo,« je pripisala poleg in seveda so nekateri njeni oboževalci menili, da je noseča.

A je z naslednjim posnetkom hitro pokazala, komu je steklenička v resnici namenjena. Z njo namreč hrani kozje mladičke.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Znana Slovenka popolnoma objokana na javnem stranišču. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Solza ni mogla zadrževati, iskreno je o tem spregovorila …

Spoznali smo jo v zadnji sezoni šova Sanjski moški, Maja Grintal je nedvomno pustila vtis. Da čustev ne skriva, je že znano, s svojimi sledilci je delila glasen jok.

Kaj se je dogajalo?

Maja je pojasnila, da je odšla s prijateljicami na ogled filma Avatar, ki pa je nanjo pustil močan pečat.

»Ne vem, kaj mi je Avatar naredil, ampak naredil je ornk. Jokam na wcju,« je zapisala v Instagram zgodbi in vsem pokazala, kako so solze kar same od sebe vrele na plano.

Maja se je pomirila šele kasneje, je pa priznala, da je jokala med filmom in da so solze tekle same od sebe še kasneje, ko je bilo filma konec in je bila na stranišču.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals