Kontaktirajte nas

Zabava

Ben Affleck si želi, da bi njegovi otroci preživeli več časa z njegovo punco Ano de Armas

Objavljeno

V redu

Zvezdnik, ki ga poznamo po filmu “Batman proti Supermanu: Zore pravičnosti” je bil navdušen, da so njegovi otroci – Violet (14), Seraphina (11) in Samuel (8), ki jih ima z bivšo ženo Jennifer Garner, preživljali čas z njegovo punco Ano De Armas. 

Vir je za revijo People povedal: “Zelo so resni … Želi si, da bi otroci preživeli čas z njimi, da jo bodo lahko spoznali. Zelo so srečni”. Ben je medtem vztrajal, da mu očetovstvo postane prednost.

Dejal je: “Moje življenje je vsekakor usmerjeno v to, da sem trenutno oče, in to je zame najpomembnejše. Prav tako imam profesionalno resnično vznemirljiv čas s številnimi filmi”.

Ben je že prej govoril o svoji želji, da bi bil bolj pristen oče, še posebej po boju z alkoholizmom. Dodal je: “Otroci so odporni. Cenijo resnico. Otroci, če z njimi ravnate pošteno in odkrito, lahko odpuščajo napake in neuspehe in vas želijo tako iskrene, kot ste. To je moj pristop k očetovstvu”.

O svojih težavah z alkoholom je z njimi tudi spregovoril. “Z otroki sem govoril pošteno o težkih časih. Trudim se, da sem do njih iskren in najpomembnejše je, da so odprti in iskreni do tega, kako se počutiš in ko se ne počutiš dobro”.

Čeprav Ben ni vedno “popoln” starš, ve, da bodo njegovi otroci “v redu”, dokler se bo trudil. Dodal je: “To je poskus in napaka. Morate biti sposobni odpustiti sebi kot starš in reči, da ne bom vedno naredil odlično. Dajal bom vse od sebe.  Če ste iskreni in jih imate radi, je to najbolj pomembno”.

Foto: SHUTTERSTOCK

Zabava

Takole se sprošča Tilen Brglez iz šova Kmetija! Presenečeni?

Objavljeno

V redu

Avtor

Uf, poglejte, kakšen način sproščanja ima letošnji tekmovalec. Mi smo zelo presenečeni …

Tilen Brglez, ki se letos poteguje za glavno nagrado v šovu Kmetija, je prikazan kot umirjen fant, ki pa se rad tudi pošali. Ne izstopa, zdi se, da ga tudi taktiziranje in razni klani ne zanimajo. Zaradi njegove ‘mirnosti’ smo morda še toliko bolj presenečeni, da je Tilen v resnici zelo adrenalinski tip človeka.

23-letni vzgojitelj ima rad adrenalinske športe. O tem, da je zelo uspešen motokrosist, smo že pisali, sedaj pa je objavil fotografijo, s katero je pokazal, kako se je sproščal prejšnjo nedeljo. »Adrenalinsko sproščanje.« je pripisal poleg in prejel številne všečke, med njimi tudi od sotekmovalcev iz kmetije.

Pogledate si jo lahko spodaj. Presenečeni?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

SIT: Ali veste, kdo je Ana, ki je prejela zlati gumb?

Objavljeno

V redu

Avtor

Mi smo bili presenečeni, ko smo izvedeli to …

V včerajšnji oddaji Slovenija ima talent, je nastopila tudi 17-letna Ana Grdadolnik in s svojim nastopom dobesedno spodnesla stol Ladu Bizovičarju. S svojim glasom je navdušila tako štiričlansko žirijo kot tudi občinstvo. Lado pa ji je podaril zlati gumb.

Lado je med Aninim nastopom padel s stola. (foto: POP TV)

Kdo pa je Ana?

Kot piše portal njena.si, se kljub mladosti lahko že pohvali s številnimi glasbenimi dosežki. »Glasba je njena velika ljubezen že od malih nog, odlično pa se znajde tudi med črno-belimi tipkami, končala je namreč osnovno glasbeno šolo iz klavirja. Poleg nastopanja doma in v tujini je Ana nase opozorila tudi s fantastičnimi posnetki coverjev, izdajo videospota za pesem Kam, katere avtor je Alex Volasko, medtem ko je besedilo napisala sama, lanskega februarja pa je luč sveta ugledal tudi videospot za pesem Zgodbe,« piše omenjeni portal.

Foto: POP TV 

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tako je danes videti Manja Šernek iz šova Ljubezen po domače! Ste presenečeni?

Objavljeno

V redu

Avtor

Šokirani boste, ko boste videli, kako je videti danes!

Manjo Šernek lahko trenutno spremljamo v šovu Ljubezen po domače, kjer se poteguje za srce Davida Krulčiča iz Strunjana. In če je bila Manja še med snemanjem šova bolj okrogle postave, pa se je to v letu dni od pričetka oddaje zelo spremenilo.

Manja je namreč oklestila nekaj kilogramov in sedaj preko družbenih omrežij ponosno kaže svojo popolno postavo. Kot boste lahko videli na spodnjih fotografijah, je Manja resnično prava lepotica.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO

sidereals