Kontaktirajte nas

Zabava

Ben Affleck si želi, da bi njegovi otroci preživeli več časa z njegovo punco Ano de Armas

Objavljeno

V redu

Zvezdnik, ki ga poznamo po filmu “Batman proti Supermanu: Zore pravičnosti” je bil navdušen, da so njegovi otroci – Violet (14), Seraphina (11) in Samuel (8), ki jih ima z bivšo ženo Jennifer Garner, preživljali čas z njegovo punco Ano De Armas. 

Vir je za revijo People povedal: “Zelo so resni … Želi si, da bi otroci preživeli čas z njimi, da jo bodo lahko spoznali. Zelo so srečni”. Ben je medtem vztrajal, da mu očetovstvo postane prednost.

Dejal je: “Moje življenje je vsekakor usmerjeno v to, da sem trenutno oče, in to je zame najpomembnejše. Prav tako imam profesionalno resnično vznemirljiv čas s številnimi filmi”.

Ben je že prej govoril o svoji želji, da bi bil bolj pristen oče, še posebej po boju z alkoholizmom. Dodal je: “Otroci so odporni. Cenijo resnico. Otroci, če z njimi ravnate pošteno in odkrito, lahko odpuščajo napake in neuspehe in vas želijo tako iskrene, kot ste. To je moj pristop k očetovstvu”.

O svojih težavah z alkoholom je z njimi tudi spregovoril. “Z otroki sem govoril pošteno o težkih časih. Trudim se, da sem do njih iskren in najpomembnejše je, da so odprti in iskreni do tega, kako se počutiš in ko se ne počutiš dobro”.

Čeprav Ben ni vedno “popoln” starš, ve, da bodo njegovi otroci “v redu”, dokler se bo trudil. Dodal je: “To je poskus in napaka. Morate biti sposobni odpustiti sebi kot starš in reči, da ne bom vedno naredil odlično. Dajal bom vse od sebe.  Če ste iskreni in jih imate radi, je to najbolj pomembno”.

Foto: SHUTTERSTOCK

Zabava

Kmetija: Razkriti so prvi tekmovalci, a pravi šok še sledi!

Objavljeno

V redu

Avtor

Znanih je prvih 16 tekmovalcev letošnjega šova Kmetija, a to vas bo še bolj presenetilo …

POP TV končno razkriva prvih šestnajst tekmovalcev, ki se bodo letos borili za glavno nagrado 50 tisoč evrov. Ti so na posestvo prispeli že 26. julija, med njimi sta tudi že dva stara obraza resničnostnih šovov, to sta Manja Šernek in Maja Triler. Prvo smo spremljali v šovu Ljubezen po domače, drugo pa spoznali v šovu Ljubezen na deželi. Kot pa še poroča portal njena, najboljše šele prihaja!

»POP TV vam tako še ni predstavil presenečenja, o katerem smo vam namignili pred časom. Gre namreč za obraz, ki ga zagotovo ne pričakujete in ki vam bo izvabil nasmeh na lica,« so med drugim skrivnostno zapisali.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Presenečenje: V letošnjem šovu Kmetija zelo znani obraz!

Objavljeno

V redu

Avtor

Tega zagotovo niste pričakovali …

Da se bodo za glavno nagrado v šovu Kmetija potegovali tudi nekateri znani obrazi, se je že govorilo. Ni se pa vedelo, koliko znanih in kdo. Sedaj je razkrito, portal 24ur.com namreč razkriva tekmovalce letošnje Kmetije, med njimi pa je tudi Manja Šernek, ki smo jo gledalci že spoznali v šovu Ljubezen po domače.

»Manja, ki jo gledalci poznajo iz šova Ljubezen po domače, se podaja na Kmetijo v upanju, da spozna nove ljudi in razišče svojo podeželsko stran. Boji se, da jo bo na posestvu pričakala neudobna postelja, izogniti bi se želela molže. Pravi, da je dobra poslušalka, zabavljač in da jo krasi odločnost,« so o njej zapisali na omenjenem portalu.

Manja Šernek (foto: POP TV)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Drama: Ti znani Slovenki javno razkrivata skrivnosti ena druge. Šokirani boste …

Objavljeno

V redu

Avtor

Napetost med njima se stopnjuje, sedaj sta druga o drugi razkrili že vse to.

Obe smo podrobneje spoznali v resničnostnem šovu Sanjski moški, Carmen Osovnikar in Laura Beranič nista v najboljših odnosih.

Kot poročajo Slovenske novice, se napetost med zvezdnicama stopnjuje, razkrivata takšne in drugačne skrivnosti.

Najprej je Laura razkrila, da v šov Kmetija prihajata tudi Carmen in Ana Pusovnik, kmalu potem je Carmen objavila posnetek »močno opite Laure, ki se v nekem lokalu komaj pobere s tal,« poroča omenjeni portal in kot še dodaja, naj bi Osovnikarjevi nekdo spustil vse štiri zračnice na avtomobilu, prste naj bi vmes imela Laura.

Instagram zgodba

»So se pa že pojavila namigovanja, da si je Osovnikarjeva kar sama spustila zračnice, da bi dobila nekaj pozornosti, kar je zanikala. Laura je medtem povedala, da ne misli smetiti svojega profila s tovrstnimi igricami, zato je za dramo z nekdanjimi sotekmovalkami odprla prav poseben profil, ki bo namenjen tovrstnim zdraham,« še med drugim piše omenjeni portal.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals