Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Khloe Kardashian je popolnoma spremenila svoj obraz

Objavljeno

V redu

Ni skrivnost, kako je celoten klan Kardashian-Jenner izpostavljen lepotnim popravkom. Čeprav vsi člani klana modro molčijo o operacijah, v resnici nimajo veliko povedati, saj je vsem popolnoma jasno, kaj so sami počeli. Kylie in Kim sta bili prvi, ki sta segli po hitri preobrazbi. Za njima je sledila srednja sestra Kardashian, Khloe, ki so jo leta imenovali za grdo raco. Po boleči ločitvi s košarkarjem, se je Khloe začela fizično spreminjati, a takrat še ni pretiravala.

Posebno preobrazbo je doživelo njeno telo, ki ga je redno trenirala v domači telovadnici v kombinaciji z zdravo prehrano. Khloe pa je ravno zaradi tega postala navdih ženskam po vsem svetu. Toda po številnih prevarah, ki jih je doživela od očeta svojega otroka, košarkarja NBA Tristana Thompsona, je Khloe začela pretiravati z lepotnimi tretmaji in operacijami.

https://www.instagram.com/p/CAgYA12BRqi/

Najnovejše fotografije pa so šokirale vse. Khloe je pozirala s temnejšimi lasmi in kožo, vendar je bila vsa pozornost namenjena njenemu nikoli tanjšemu nosu, izrazitejšim ličnicam, zabuhlim ustnicam, umetnim zobem in očitno je vsekakor zategnila veke. Z drugimi besedami, Khloe vsakič predstavlja nov videz in zagotovo ni do ličil, poziranja, luči in podobnega. Škoda, ker se pretiravanje nikoli ne izkaže dobro.

Foto: SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Šok: Tudi ta znana Slovenka se ločuje

Objavljeno

V redu

Avtor

Po šestih letih ljubezenske pravljice se je njen zakon razblinil …

Kot poročajo številni domači mediji, naj bi se ločevala tudi znana spletna vplivnica, televizijska voditeljica, nekoč priljubljenega šova Big Brother, pa tudi zadnja voditeljica Planetove oddaje Wow, Manja Stević.

» … revija Lady poroča, da naj bi se Manja ločevala od poslovneža Daliborja Stevića, s katerim sta nekaj časa živela v Beogradu in imata dvojčka, dečka. Filipa in Viktorja. Manja naj bi se že izselila iz njunega stanovanja in je menda že v ločitvenem postopku. poroča portal Svet24.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da Blaž Švab vozi takšnega lepotca?

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljeni član skupine Modrijan se je pohvalil s takšnim jeklenim konjičkom.

Priljubljeni slovenski pevec, član skupine Modrijani in televizijski voditelj Blaž Švab, je tokrat svoje spletne sledilce razveselil s fotografijo, s katero je pokazal, s kakšnim lepotcem se vozi. Znano je, da priljubljeni glasbenik prisega na avtomobile znamke Volkswagen, z avtom se pripelje tudi na nastope, ki jih izvaja po vsej Sloveniji. Člani priljubljene skupine največkrat na nastop pridejo vsak s svojim avtom.

» … saj fantje prihajajo iz različnih koncev Slovenije, kar je tudi razlog, da jim je lažja in ljubša individualna vožnja, medtem ko se na bolj oddaljene lokacije odpravijo z dvema voziloma,« so pred časom o tem pisali tudi na portalu njena.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Znana Slovenka žrtev napada, ker je povedala resnico

Objavljeno

V redu

Avtor

Ker je razkrila, kakšno je dejansko stanje, je bila deležna takšnega napada.

Priljubljena slovenska vplivnica Vita Starman, ki je preko Instagrama znana tudi pod računom mama kuha, je bila skupaj s svojo prijateljico, prav tako spletno vplivnico Matejo Hojnik, znano tudi pod imenom ljubki dom, skupaj z družinama na tedenskem oddihu v kampu Miran na Hrvaškem. Kot smo že pisali, sta za mastno plačilo dobili dotrajani mobilni hiški sredi gradbišča, a kljub temu dopust preživeli nasmejani in polni vragolij.

Seveda pa njun način ni všeč vsem, kot je pojasnila Starman, se je našel nekdo, ki ji je za dobro jutro napisal, da ju je lahko sram, ker sta tako skritizirali kamp, kjer so bili nastanjeni. A je hitro pojasnila, da na njenem profilu ni olepšav, ni nečesa, česar ni. »Hočem izpostavit to, da pri meni ne boste videli nekega šejmanja, oziroma pljuvanja, raje tega ne bom pokazala. Ker pa smo bili tam en teden, pa je bilo težko, da vam ne pokažem, kje smo,« je povedala.

Kot je med drugim še dejala, se zaveda, da bi lahko s prijateljico zaigrali popoln dopust, a tega pač nista storili. Sta pa pokazali, da se lahko tudi v situacijah, ko ne gre vse po načrtih, nasmejimo do ušes in si naredimo lep in zabaven dan.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals