Domov Zanimivosti Khloe Kardashian je popolnoma spremenila svoj obraz

Khloe Kardashian je popolnoma spremenila svoj obraz

Ni skrivnost, kako je celoten klan Kardashian-Jenner izpostavljen lepotnim popravkom. Čeprav vsi člani klana modro molčijo o operacijah, v resnici nimajo veliko povedati, saj je vsem popolnoma jasno, kaj so sami počeli. Kylie in Kim sta bili prvi, ki sta segli po hitri preobrazbi. Za njima je sledila srednja sestra Kardashian, Khloe, ki so jo leta imenovali za grdo raco. Po boleči ločitvi s košarkarjem, se je Khloe začela fizično spreminjati, a takrat še ni pretiravala.

Posebno preobrazbo je doživelo njeno telo, ki ga je redno trenirala v domači telovadnici v kombinaciji z zdravo prehrano. Khloe pa je ravno zaradi tega postala navdih ženskam po vsem svetu. Toda po številnih prevarah, ki jih je doživela od očeta svojega otroka, košarkarja NBA Tristana Thompsona, je Khloe začela pretiravati z lepotnimi tretmaji in operacijami.

https://www.instagram.com/p/CAgYA12BRqi/

Najnovejše fotografije pa so šokirale vse. Khloe je pozirala s temnejšimi lasmi in kožo, vendar je bila vsa pozornost namenjena njenemu nikoli tanjšemu nosu, izrazitejšim ličnicam, zabuhlim ustnicam, umetnim zobem in očitno je vsekakor zategnila veke. Z drugimi besedami, Khloe vsakič predstavlja nov videz in zagotovo ni do ličil, poziranja, luči in podobnega. Škoda, ker se pretiravanje nikoli ne izkaže dobro.

Foto: SHUTTERSTOCK