Numerološka usmeritev dneva – Torek, 26.5.2020

  • Avtor: Asya
  • 26/05/2020

“Razmišljajte o svojih željah in ne o svojih strahovih.”

Dobro jutro, dober dan, pa poglejmo, kaj lahko pričakujemo danes. 

Današnji dan zaznamujejo sama materialna števila; števila poslovnosti, discipline in vztrajnosti, ki prinašajo hladnost, osamljenost in delavnost, mnogokrat na račun toplih medsebojnih odnosov. Posli, odvetništvo, politika in zemeljske stvari so danes osrednja tematika. 

Danes najbolje storite, da delate sami. Izogibajte se poslovnega partnerstva, medsebojnih dogovorov in sklepanja pogodb o sodelovanju. Nujno se izogibajte dvomljivim poslom. Vaše želje po uspehu podprite z vero, da bo vse dobro in poslužite se modrosti duhovnih učiteljev. Uspešnejši boste, če boste združili materialni in duhovni vidik. Dobro se je zavedati namena, s katerim nekaj počnete. Vprašajte se tudi, kaj je tisto, kar vam resnično nekaj pomeni v vaših materialnih prizadevanjih. Ne izgubite upanja, uspeli boste na samostojen način, z delavnostjo in duhovno modrostjo. 

Ne pozabite pa na to, da je najpomembnejše vaše zdravje. Med delom se redno sproščajte, da zaradi tesnobe ne bo čustvenih eksplozij, ki se znajo s časom poznati tudi na telesnem zdravju!

Uspešen dan vam želim. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com