Connect with us

Zabava

Robert Pattinson bi rad zopet igral v filmih

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Britanski igralec je postal znan po glavnih filmih, kot sta Harry ter Twilight. Igral je tudi v številnih filmih, kot sta Good Time, High Life.

Čeprav je za svoje dosežke pri teh projektih prejel veliko priznanje, je Pattinson v začetku leta 2019 ugotovil, da mu niso dali komercialne privlačnosti zaradi nezadostnega občinstva.
“Z delom sem začel v začetku lanskega leta. Poklical sem svojega agenta in samo rekel, da stvari, ki sem jih igral do takrat, so bile ocenjene dobro. Mislil sem, da je bilo to precej dobro leto, a to leto, ki ga začenjam sedaj je zelo čudno”, je povedal za revijo GQ.

Njegov agent mu je dejal, da ni “na seznamu” za filme, ker: “vsi mislijo, da ne želite ničesar storiti”.

Ta pogovor mu je dal vedeti, da si tudi on želi snemati filme, da bi svoji karieri dal več stabilnosti. “Problem, ki sem ga našel, je bil, kako zelo sem ljubil filme, ki sem jih posnel, a nihče jih ne vidi. In to je strašljivo, ker ne vem, kakšen vpliv ima to na kariero. Ne vem, koliko ljudi v panogi vas je resnično pripravljeno podpirati brez kakršnega koli komercialnega interesa”.

Kmalu potem, ko je sporočil, da ga zanimajo studijski projekti, je Christopherja Nolana v Tenetu najel Pattinsona, kateri je igral skupaj z Johnom Davidom Washingtonom, je medtem ko je snemal ta film, postal glavni lik v filmu Matta Reevesa The Batman ponujen. Robert že ve, kako pritegniti pozornost.

Foto: SHUTTERSTOCK

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zabava

Matej Zemljič (Skrito v raju), razkril, kakšen odnos ima z mamo

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Priljubljeni igralec je razkril, kako je v resničnem življenju.

Znani in priljubljeni slovenski igralec Matej Zemljič, ki v novi seriji Skrito v raju igra Marka Steinerja, je za revijo Lady povedal, kako se razume s svojo mamo.

“Z mojo mami imava zelo lep odnos. Velikokrat se nama tudi zgodi prenos misli, ko se pokličeva hkrati, ne da bi se to prej dogovorila. Nekako začutiva, kdaj ima nekdo slab dan in potrebuje pogovor. Najbolj sem ji hvaležen za vso brezpogojno ljubezen, dobro vzgojo in ogromno požrtvovalnosti, ki jo je razdajala vse otroštvo zame. In pa seveda za vsa nedeljska kosila. (smeh) Mami, hvala iz srca,” je dejal igralec za omenjeno revijo.

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

‘Dino’ (Skrito v raju) presenetil s podrobnostjo iz zasebnega življenja

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Hrvaški igralec, ki v seriji Skrito v raju igra Dina, je razkril, česa si v prihodnosti želi …

V priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju igra tudi hrvaški igralec Matino Antunović. Igralec je že pred časom za portal Jutarnji list razkril, kakšne vloge si v prihodnosti želi igrati, presenetil je z dejstvom, da je zanje zaenkrat še premlad.

»Za vloge, ki bi si jih želel, sem še premlad, zato se jih v bližnji prihodnosti še ne nadejam. Želim si dobrih besedil, navdihujočih režiserjev in motivacijskih soigralcev,« je dejal.

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

V resničnostni šov vstopa znana Slovenka, tekmovala je za Miss Slovenije

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

V znani resničnostni šov tokrat tudi Slovenka, ki je nekoč tekmovala za Miss Slovenije.

Na male televizijske ekrane prihaja že deseta sezona kuharskega šova MasterChef. Med letošnjimi tekmovalci pa je tudi 21-letna Klara Šmigoc, ki je pred dvema letoma tekmovala za Miss Slovenije in bila ena od finalistk.

»Klara rada ustvarja slaščice in širni Sloveniji želi predstaviti svojo strast, hkrati pa se želi v MasterChefu Slovenije še veliko naučiti. Je perfekcionistka, ki jedi preizkuša tako dolgo, dokler ji ne uspejo. Po koncu šova se vidi v dobri slaščičarni ali restavraciji, kjer bo pridobila še več dodatnega znanja. Pa na festivalih po Sloveniji, kjer bi razvajala brbončice obiskovalcev. Čim prej pa želi odpreti svojo slaščičarno z monoporcijskimi torticami. Njena idealna pustolovščina je z avtodomom, s katerim bi prepotovala ves svet. Med samim potovanjem bi se udeleževala raznih kuharskih tečajev in okušala lokalno hrano vsake države. V vsaki državi bi skuhala nekaj slovenskega in tradicionalnega, da bi lahko videli, kako bogato kulinariko ima Slovenija o njej v predstavitvenem članku piše portal 24ur.com.

Foto: POP TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals