Kontaktirajte nas

Zabava

Robert Pattinson bi rad zopet igral v filmih

Objavljeno

V redu

Britanski igralec je postal znan po glavnih filmih, kot sta Harry ter Twilight. Igral je tudi v številnih filmih, kot sta Good Time, High Life.

Čeprav je za svoje dosežke pri teh projektih prejel veliko priznanje, je Pattinson v začetku leta 2019 ugotovil, da mu niso dali komercialne privlačnosti zaradi nezadostnega občinstva.
“Z delom sem začel v začetku lanskega leta. Poklical sem svojega agenta in samo rekel, da stvari, ki sem jih igral do takrat, so bile ocenjene dobro. Mislil sem, da je bilo to precej dobro leto, a to leto, ki ga začenjam sedaj je zelo čudno”, je povedal za revijo GQ.

Njegov agent mu je dejal, da ni “na seznamu” za filme, ker: “vsi mislijo, da ne želite ničesar storiti”.

Ta pogovor mu je dal vedeti, da si tudi on želi snemati filme, da bi svoji karieri dal več stabilnosti. “Problem, ki sem ga našel, je bil, kako zelo sem ljubil filme, ki sem jih posnel, a nihče jih ne vidi. In to je strašljivo, ker ne vem, kakšen vpliv ima to na kariero. Ne vem, koliko ljudi v panogi vas je resnično pripravljeno podpirati brez kakršnega koli komercialnega interesa”.

Kmalu potem, ko je sporočil, da ga zanimajo studijski projekti, je Christopherja Nolana v Tenetu najel Pattinsona, kateri je igral skupaj z Johnom Davidom Washingtonom, je medtem ko je snemal ta film, postal glavni lik v filmu Matta Reevesa The Batman ponujen. Robert že ve, kako pritegniti pozornost.

Foto: SHUTTERSTOCK

Zabava

Se spomnite Nine Jug iz šova Poroka na prvi pogled? To se sedaj dogaja z njo

Objavljeno

V redu

Avtor

Končno ga je pokazala …

Zagotovo se tudi vi še spomnite Nine Jug, ki smo jo spoznali v prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled. V eksperimentu se je poročila z Domnom Javornikom, zdelo se je, da sta popoln par, a sta se kmalu po koncu snemanja šova razšla. Zvezo je prekinila Nina in kaj kmalu se je razvedelo, da ji je srce ukradel nekdo drug.

Domen takrat ni želel dajati izjav za medije, tudi Nina je bila okrog svojega novega srčnega izbranca zelo skrivnostna. Če že je objavila njuno skupno fotografijo na družbenih omrežjih, je to storila tako, da se obraza ni videlo.

Zato je toliko večje presenečenje njena nova objava, kjer ga je končno pokazala.

»Zaradi tebe sem padala po ledu, srček,« je pripisala poleg fotografije, s katere se smehlja skupaj s svojim srčnim izbrancem. Njuno fotografijo si lahko pogledate tukaj.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Veselje: je ta znana Slovenka res noseča?

Objavljeno

V redu

Avtor

Delila je takšno zgovorno fotografijo, njeni oboževalci so presrečni …

Priljubljena in zelo znana resničnostna zvezdnica Lara Goršek Kos, ki smo jo gledali v šovu Kmetija in Sanjski moški, je s svojimi sledilci na družbenem omrežju delila posnetek, na katerem je pokazala stekleničko za mleko.

»Končno sem jo dočakala. Mojo prvo,« je pripisala poleg in seveda so nekateri njeni oboževalci menili, da je noseča.

A je z naslednjim posnetkom hitro pokazala, komu je steklenička v resnici namenjena. Z njo namreč hrani kozje mladičke.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Znana Slovenka popolnoma objokana na javnem stranišču. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Solza ni mogla zadrževati, iskreno je o tem spregovorila …

Spoznali smo jo v zadnji sezoni šova Sanjski moški, Maja Grintal je nedvomno pustila vtis. Da čustev ne skriva, je že znano, s svojimi sledilci je delila glasen jok.

Kaj se je dogajalo?

Maja je pojasnila, da je odšla s prijateljicami na ogled filma Avatar, ki pa je nanjo pustil močan pečat.

»Ne vem, kaj mi je Avatar naredil, ampak naredil je ornk. Jokam na wcju,« je zapisala v Instagram zgodbi in vsem pokazala, kako so solze kar same od sebe vrele na plano.

Maja se je pomirila šele kasneje, je pa priznala, da je jokala med filmom in da so solze tekle same od sebe še kasneje, ko je bilo filma konec in je bila na stranišču.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals