Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Nov par na hrvaški sceni, Jelena Rozga je zaljubljena v kuharja

Objavljeno

V redu

Nov par na hrvaški sceni, slavna pevka Jelena Rozga je zaljubljena v kuharja Ivana Pažanina.

Mediji so jih povezali, pa to ovrgli, pa spet povezali, Tonči Huljić in Joško Čagalj Jole pa sta marca letos v epizodi kulinarične serije ‘Guštan … s Pažaninom’ izjavila, da bi bila glasbenica Jelena Rozga in eden izmed najljubših domačih kuharjev Ivan Pažanin idealen par. In kot pravi stari ljudski rek: “Kjer je dim, tam je tudi ogenj, ” je očitno nekaj na tem. Vir blizu 43-letne Jelene in 36-letnega Ivana je izdal, da sta že nekaj časa srečna in zaljubljena.

V omenjeni oddaji je glasbeni avtor in producent Tonči Huljić izjavil, da misli, da je čas, da se Rozga poroči, Jole pa je opazil, da je tudi Pažanin samski in da je morda čas, da se tudi kmalu poroči, zdaj pa se zdi, da so bile šale na njun račun zelo upravičene. Čeprav Jelena Rozga in Ivan Pažanin nista potrdila ali ovrgla tega o čemer se ugiba, je v Splitu slišati, da sta pogosto, no, ves čas skupaj.

Po prekinitvi dvoletne zveze z violončelistom Stjepanom Hauserjem leta 2017 Jelena ni javno poljubila nobenega moškega, a zdaj se zdi, da je njeno srce osvojil someščan. Leta 2018 je Pažanin prekinil dolgoletno zvezo z Andreo Koprčin in od takrat naj bi bil samski.

Pri sosedih je kar pestro zadnje čase, sploh v Splitu, po razhodu Danijele in Graše, je zdaj na vrsti očitno Jelena Rozga, a njej pripada ljubezen, ki gre tokrat tudi skozi želodec.

Foto: Instagram

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals