Kontaktirajte nas

Življenjski Stil

Ta ASTRO znak je večni optimist

Objavljeno

V redu

Astrologi potrjujejo, da so osebe, ki so rojene v tem nebesnem znamenju, večni optimisti in da znajo prav vsaki stvari videti pozitivno plat.

Od vseh 12 astro znakov, je ta edini, ki v prav vsaki situaciji vidi pozitivno stran in rešitev. Zanj je kozarec vedno na pol poln in vsak, še tako neljubi dogodek, jemlje kot lekcijo za učenje.

Ta astro znak je strelec. Strelci pa so znani tudi po tem, da so zelo odprti in iskreni. Zato tudi ni nič nenavadnega, da se nanje obračajo po pomoč tisti, ki jo potrebujejo. Vedno poslušajo in tudi pomagajo. Ker pa so vedno zelo iskreni, se lahko zgodi, da koga tudi nehote užalijo.

Strelcu vlada Jupiter, planet optimizma, napredka, znanja, sreče, potovanj. Spodbuja ustvarjanje in daje vero, da se bo vsak načrt izpolnil. Osnovne lastnosti, ki jih Jupiter daje strelcu so energija in žar.

Poznate kakšnega strelca? Ste tudi sami rojeni v temu nebesnemu znaku? Zapisano drži?

Foto: Shutterstock

Življenjski Stil

To so skriti razlogi, da vam raste trebuh!

Objavljeno

V redu

Avtor

Tako pri ženskah kot tudi pri moških se odvečna maščoba najhitreje prične nabirati na trebuhu. Kaj povzroča, da se redite, pa se tega morda niti ne zavedate?

Najpogostejši razlogi odvečne maščobe je zagotovo nezdrava prehrana, prevelika količina hrane, premalo gibanja. Ampak, poleg tega pa obstajajo še nekateri, skriti dejavniki, ki vplivajo na debelost.

V prvi vrsti je vsekakor genetika. Nekateri ljudje kopičijo odvečno maščobo na bokih, stegnih, spet drugi na trebuhu. Razlog, zakaj je tako, je v genskem zapisu. Zgradbo telesa podedujemo tudi po svojih prednikih, s tem pa tudi nagnjenost k debelosti.

Morda zveni nekoliko nenavadno, toda tudi pomanjkanje spanja vpliva na debelost. Spanec je zelo pomemben za normalno delovanje človeškega organizma. Če je spanja premalo, je v telesu ves hormonov, ki povzročajo nabiranje maščobnih oblog.

Tudi vi nikakor ne morete shujšati?

Tudi nekatera zdravila lahko povzročijo debelost in nabiranje odvečne maščobe. Nekatera zdravila povzročajo, da v telesu zastaja voda, kar tudi povzroča, da imate vse več kilogramov. To so najpogosteje zdravila za sladkorno bolezen, proti migreni, zdravila za visok krvni tlak, za zdravljenje depresije. Če jemljete določena zdravila in opazite, da se v zelo kratkem času nabere kar nekaj odvečnih kilogramov, je prav, da o tem obvestite zdravnika.

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

Življenjski Stil

TOP recept, ki bo takoj izboljšal zdravje in počutje

Objavljeno

V redu

Avtor

Kitajska medicina verjame, da so vse točke našega telesa tudi na podplatih. Če negujemo in zdravimo podplate, zdravimo celo telo. Preverite kako to naredimo z rdečo čebulo!

Stopala imajo okrog sedem tisoč živčnih končičev, ki so povezani z notranjimi organi. Stopala so zelo pomemben del telesa, a nanje prevečkrat pozabimo. Zato je tudi tako zdravilno, če hodimo bosi, če masiramo stopala.

Veliko pa lahko naredimo za zdravje celega telesa tudi z zelo zanimivim in učinkovitim trikom, pri katerem potrebujemo rdečo čebulo. Z njo lahko očistimo celo telo in izboljšamo zdravje.

Postopek, ki vam bo pomagal, da bo vaše telo očiščeno in bolj zdravo, je povsem enostaven. Potrebujete rdečo čebulo, očistite jo in narežite na kolute. Nato jo nadevajte v nogavice in te obujte. Čebula naj bo razporejena po podplatih.

Takšen trik naredite zvečer, ko greste spat. Čebula bo očistila vaše telo, uničila strupene bakterije in toksine in pospešila krvni obtok. Preko stopal bodo zdravilne snovi prešle v kri in do notranjih organov.

Ta stari kitajski ljudski nasvet lahko izvajate nekajkrat mesečno in si izboljšate zdravje.

Zdravilna rdeča čebula.

Foto: ShutterstockNADALJUJTE Z BRANJEM

Življenjski Stil

Preberite učinkovit recept, s katerim boste pospešili prebavo in hitreje shujšali

Objavljeno

V redu

Avtor

V prispevku najdete zelo učinkovit nasvet, s katerim boste v enem samem dnevu naredili veliko spremembo za svoje zdravje. Pomagal vam bo, da se rešite odvečnih kilogramov in pospešite metabolizem.

Ta zdravilni in naravni zeleni napitek je zelo priljubljen med vsemi, ki se želijo znebiti odvečnih kilogramov, ki želijo urediti prebavo in očistiti organizem strupenih toksinov.

Potrebovali boste le zeleni čaj in mleko. Če ne pijete kravjega, lahko uporabite tudi kozje ali mandljevo mleko.

S tem pripravkom lahko izgubite do štiri kilograme, a zelo pomembno je, da pri tem pazite tudi na zdravo prehrano. Ko se boste torej lotili te kure, spremenite tudi način prehranjevanja, da bodo učinki res opazni.

Kuro lahko izvajate dvakrat mesečno, je pa prav, da se o tem posvetujete tudi s svojim zdravnikom.

Za zdravilni pripravek boste potrebovali dve žlički zelenega čaja in liter in pol mleka.

Skuhajte mleko, nato ga pustite, da se nekoliko ohladi. Ko je mlačno, mu dodajte dve žlici zelenega čaja, pokrijte in pustite 20 minut. Nato precedite in pijte ta napitek preko celega dneva. Popijte po eno skodelico vsaki dve uri. Ta napitek je tudi močan diuretik, zato boste bolj pogosto hodili na stranišče.

Vmes lahko pijete le navadno vodo. Naslednji dan pričnite jesti lahko hrano, pripravite si lahko kuhano sadje ali zelenjavo, zelenjavno juho, riž in podobno. Nato nadaljujte z zdravim načinom prehranjevanja in hitro boste opazili spremembe na telesu, pri počutju in zdravju!

Zeleni čaj z mlekom je odlična pomoč pri hujšanju. (foto: Shutterstock)

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO