Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Danica razkrila pravo resnico. To je vzrok zadržanosti

Objavljeno

V redu

Vas je to kaj presenetilo?

Prvi par, ki je ob koncu eksperimenta razkril svojo resnico o odnosu, sta bila Danica in Aleksander. Sklenila sta, da ostaneta prijatelja, med njima večjih čustev ni bilo.

Gledalci smo opazili, da sta bila nekoliko bolj zadržana od drugih parov. Zanimalo nas je, zakaj.

Oba z Aleksandrom sva starša majhnim otrokom, zato sva oba že od začetka bila zelo zadržana in previdna, saj sva vedela, da bodo naši otroci gledali eksperiment in ravno ta previdnost, naju je tudi tako razlikovala od ostalih parov. 

Eksperiment ali ne, je trebe otroke zaščititi in ne dajati lažnih upanj, tudi če bi se med nama zgodila romantična čustva, jih definitivno nebi kazala pred kamerami in to lahko razumejo le tisti, ki imajo mlajše otroke,« je pojasnila Danica, dodala pa še, kaj jo je eksperiment naučil: »Iskreno se mi pozna, da sem zadnjih 5 let bila sama za vse in skrbim 24/7 za sebe in dva otroka, V ekserimentu sem se naučila oz.spomnila, da se lahko prepustim in ne rabim imeti vsega sama pod kontrolo.”

Ljubezni sicer ni našla, so se pa med njo in nekaterimi akterji stkala prijateljstva.

 “Vstop v eksperiment mi je prinesel eno lepo čudovito izkušno, spoznala čudovito skupino ljudi, dobila kar nekaj novih prijateljev in iskreno iz srca rečem, da mi ni žal, da sem sodelovala.”

Kakšen pa je danes njen odnos z Aleksandrom?

»Z Aleksandrom se le občasno še slišiva.”

Foto: Planet TV

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals