Domov Zabava Poroka na prvi pogled: Danica razkrila pravo resnico. To je vzrok zadržanosti

Poroka na prvi pogled: Danica razkrila pravo resnico. To je vzrok zadržanosti

Vas je to kaj presenetilo?

Prvi par, ki je ob koncu eksperimenta razkril svojo resnico o odnosu, sta bila Danica in Aleksander. Sklenila sta, da ostaneta prijatelja, med njima večjih čustev ni bilo.

Gledalci smo opazili, da sta bila nekoliko bolj zadržana od drugih parov. Zanimalo nas je, zakaj.

Oba z Aleksandrom sva starša majhnim otrokom, zato sva oba že od začetka bila zelo zadržana in previdna, saj sva vedela, da bodo naši otroci gledali eksperiment in ravno ta previdnost, naju je tudi tako razlikovala od ostalih parov. 

Eksperiment ali ne, je trebe otroke zaščititi in ne dajati lažnih upanj, tudi če bi se med nama zgodila romantična čustva, jih definitivno nebi kazala pred kamerami in to lahko razumejo le tisti, ki imajo mlajše otroke,« je pojasnila Danica, dodala pa še, kaj jo je eksperiment naučil: »Iskreno se mi pozna, da sem zadnjih 5 let bila sama za vse in skrbim 24/7 za sebe in dva otroka, V ekserimentu sem se naučila oz.spomnila, da se lahko prepustim in ne rabim imeti vsega sama pod kontrolo.”

Ljubezni sicer ni našla, so se pa med njo in nekaterimi akterji stkala prijateljstva.

 “Vstop v eksperiment mi je prinesel eno lepo čudovito izkušno, spoznala čudovito skupino ljudi, dobila kar nekaj novih prijateljev in iskreno iz srca rečem, da mi ni žal, da sem sodelovala.”

Kakšen pa je danes njen odnos z Aleksandrom?

»Z Aleksandrom se le občasno še slišiva.”

Foto: Planet TV