Connect with us

Zabava

Poroka na prvi pogled: Danica razkrila pravo resnico. To je vzrok zadržanosti

Published

on

Vas je to kaj presenetilo?

Prvi par, ki je ob koncu eksperimenta razkril svojo resnico o odnosu, sta bila Danica in Aleksander. Sklenila sta, da ostaneta prijatelja, med njima večjih čustev ni bilo.

Gledalci smo opazili, da sta bila nekoliko bolj zadržana od drugih parov. Zanimalo nas je, zakaj.

Oba z Aleksandrom sva starša majhnim otrokom, zato sva oba že od začetka bila zelo zadržana in previdna, saj sva vedela, da bodo naši otroci gledali eksperiment in ravno ta previdnost, naju je tudi tako razlikovala od ostalih parov. 

Eksperiment ali ne, je trebe otroke zaščititi in ne dajati lažnih upanj, tudi če bi se med nama zgodila romantična čustva, jih definitivno nebi kazala pred kamerami in to lahko razumejo le tisti, ki imajo mlajše otroke,« je pojasnila Danica, dodala pa še, kaj jo je eksperiment naučil: »Iskreno se mi pozna, da sem zadnjih 5 let bila sama za vse in skrbim 24/7 za sebe in dva otroka, V ekserimentu sem se naučila oz.spomnila, da se lahko prepustim in ne rabim imeti vsega sama pod kontrolo.”

Ljubezni sicer ni našla, so se pa med njo in nekaterimi akterji stkala prijateljstva.

 “Vstop v eksperiment mi je prinesel eno lepo čudovito izkušno, spoznala čudovito skupino ljudi, dobila kar nekaj novih prijateljev in iskreno iz srca rečem, da mi ni žal, da sem sodelovala.”

Kakšen pa je danes njen odnos z Aleksandrom?

»Z Aleksandrom se le občasno še slišiva.”

Foto: Planet TV

Zabava

Se spomnite Mije Rovtar (Ljubezen po domače)? Poglejte, kakšno presenečenje ima

Published

on

Zagotovo še niste pozabili na simpatično Mijo. Fotografija, ki jo je objavila, vas bo zelo razveselila.

Mijo Rovtar smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, tam se je zaljubila v svojega soseda Lovra Gregorša, s katerim sta lep odnos nadaljevala tudi potem, ko so kamere ugasnile.

Njuna ljubezen pa je močna še dandanes, pogosto pokažeta kak lep skupni utrinek, ga objavita na družbena omrežja in seveda takoj požanjeta veliko lepih besed in všečkov.

Z eno zadnjih objav pa je Mija zelo razveselila vse ljubitelje šova Ljubezen po domače. Pokazala je namreč, da je dobila prav poseben obisk, obiskal jo je Ibrahim Nouhoum, ki je v šovu nastopal kot kandidat Nade Zajc, s katero sta spletla lepe prijatelje vezi.

Da se udeleženci šova še vedno dobro razumejo in tudi družijo, dokazuje fotografija Mije, na njej pa je poleg Ibrahima tudi Lovro.

»Evo ju, lepotca,« je zapisala Mija poleg fotografij.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Kaj v resnici pomenijo skrivnostna vabila? (Poroka na prvi pogled)

Published

on

V zadnji oddaji so vsi pari prejeli skrivnostna vabila. Kaj v resnici pomenijo?

Kot smo lahko videli v zadnji predvajani oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled, so vsi pari prejeli skrivnostna vabila.

Na njih je pisalo le, da so vabljeni na praznovanje. »Vabimo vas na poseben dogodek. Skupaj boste ustvarili nove spomine, prežete z ljubeznijo in veseljem,« je pisalo.

Pari so bili nad vabilom presenečeni, mučila jih je radovednost, kaj bi to lahko pomenilo. Blaž in Tina sta ugibala, da je povsem možno, da se bosta para, ki sta se zamenjala, ponovno poročila. Vlasta pa je upala, da bo Rok že toliko pri močeh, da bosta na ta slavnostni dogodek odšla skupaj …

Kaj točno pomenijo skrivnostna vabila, bomo videli v naslednji oddaji ….

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

O, kako lepo, Meri in Matevž (Poroka na prvi pogled) že naredila tak velik korak naprej

Published

on

Matevž in Meri presenetila s tem dejanjem. Ali to pomeni, da sta pravi par?

Že takoj po vselitvi Matevža k Meri se je ozračje v stanovanju umirilo. Že njun prvi pogovor je bil sproščen, oba sta si vidno oddahnila.

Kot pa smo lahko videli v zadnji oddaji šova Poroka na prvi pogled, sta po prvi skupni noči sklenila, da naredita korak naprej. Pobudo je dal Matevž.

Zjutraj, ko sta postiljala vsak svojo posteljo, je predlagal: »Sedaj, ko ni več Žana, dava skupaj postelje?«

Meri in Žan sta namreč odmaknila vsak svojo posteljo, da nista bila skupaj.

»Ja, lahko,« je dodala Meri.

V kamero pa je pojasnila, da so že postelje prej nakazovale, kakšen prepad je med njo in Žanom. »Sedaj pa mislim, da bova na novo začela …«

Je upanje za Meri in Matevža? Zaenkrat je videti, da imata zelo lep odnos.

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals