Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Slovenska pevka končno uspela zapustiti ZDA, a sedaj se je zgodilo še to

Objavljeno

V redu

Zapletom ni videti konca.

Poročali smo že, da je bila nekdanja pevka skupine Tabu, Nina Vodopivec, v ZDA ujeta v nemogočih razmerah. Bila je brez denarja in bolna, ni ji preostalo drugega, kakor da prosi za pomoč. S prostovoljnimi prispevki je zbrala dovolj denarja, da si je lahko zagotovila pot nazaj v Slovenijo, z njo pa naj bi potovali tudi njeni dve psički. Vodopivčeva se svojim sledilcem redno javlja in nazadnje se je na družbeno omrežje Facebook oglasila s takšnim zapisom: »Za RD sem prispela v Amsterdam!

Pot čez mehiško mejo je bila svojstven akcijski izziv, ki se je končal z izgubo telefona, z njim dostopa do emailov in faceboka, kar je posledično zamrznilo bančno kartico ameriškega računa in bo trajalo, da sprovedem avtorizacijo!

(Uspel je zvohat kako se vrnat nazaj v email) jupiiii

Jaz se samo smejim tej high tech dobi, kako se naslanjamo stran od človečnosti, in kako je otežkočeno delovanje, če nisi zaobjel ciber prostora… ok, čas celi rane s tem, da te zanese na pot raziskovanja, ki najde pot do…

Psički sta končno na letalu in jih okoli 12 ure poberem!

Mal še….”

Zdi se, da se kljub številnim zapletom počasi težave rešujejo. Verjamemo, da je pot naporna in še naprej držimo pesti za srečno vrnitev.

Njen celotni zapis boste našli na njeni Facebook strani.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ste videli, kaj s svojim telesom zmore Ana Klašnja? Ostali boste brez besed

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je gibčno telo.

Zelo priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, je tokrat s svojimi številnimi spletnimi prijatelji delila prav posebno fotografijo. Pokazala jim je namreč, kako zelo je gibčna in seveda takoj navdušila številne.

»To je to. Nasmeh do ušes in nogo za vrat, pa gremo v tale vroč dan je pripisala poleg fotografije, ki jo boste našli spodaj. zagotovo jo boste občudovali tudi vi.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana Slovenka najprej izginila, nato spremenila ime. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste tudi vi opazili, da je več ni?

Pred leti je bila ena najbolj priljubljenih slovenskih Youtuberk, mnogi so z veseljem spremljali njene lepotne vsebine in modne trende, nato pa je Neva Boškin kar izginila. Kot pa poroča portal metropolitan, je bila zadnjič aktivna na družbenih omrežjih v začetku marca 2020, nato pa je ni bilo več.

Kot še poroča omenjeni portal, se je ponovno oglasila v sredini letošnjega maja z novim imenom. Preimenovala se je v Mio Pentel.

“Uradno sem si spremenila ime iz Neva Boškin v Mia Pentel. Zdaj bom ponovno aktivna na YouTubu, Instagramu in TikToku, vendar v angleščini,« je sporočila svojim sledilcem.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak končno spregovoril o svoji ljubezenski zvezi

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je kar nekaj zanimivih podrobnosti.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je v zvezi s 25-letno Laro Pernek že leto dni. 49-letni pevec pa je za portal metropolitan sedaj razkril nekaj zanimivosti.

“Ljubezen je božanskost. Krasno je, ker je nerazložljiva – čeprav znajo znanstveniki povedati, kateri kemijski procesi se zaradi nje zgodijo v možganih. Ne vedo pa, zakaj,« je iskreno povedal za omenjeni portal in dodal še, da je srečno zaljubljen, a: »Ne skrivam tega, vendar pa tega ne razglašam na ‘billboardih’. Normalno živim kot vsak človek, ne vem, zakaj bi to dal na plakate (smeh).«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals