Domov Zanimivosti Šok: Priljubljena slovenska glasbena skupina, ki jo poznamo vsi, presenetila z drugo...

Šok: Priljubljena slovenska glasbena skupina, ki jo poznamo vsi, presenetila z drugo pevko

Priljubljena slovenska skupina, njihove hite prepevamo vsi, je pokazala novo pevko.

Priljubljena slovenska glasbena skupina Tabu, je po osmih letih ponovno zamenjala pevko. Prejšnja, Eva Beus, je skupino zapustila visoko noseča.

Končno pa so člani skupine presenetili z novo, že četrto pevko, ki prihaja iz Ptuja in kot so zapisali, je preprosto dekle.

»TABU se je v DNK slovenske glasbene scene za večno zapisal z mnogimi hiti, ki bi jih težko prešteli na prste rok povprečne slovenske družine. A TABU je vse prej kot povprečen bend, ki neustavljivo ohranja ustvarjalno in odrsko energijo, TABU hoče še! Ustvarjat, trgat strune, se utapljat v potu pod odrskimi lučmi, želimo širit našo glasbo še naprej in roko na srce … našo glasbo bi pogrešali, mi in mnogi vi. Zato gremo naprej, sveži, pomlajeni, polni novih idej in z veliko željo po druženju z vami o preko družbenih omrežij sporočili člani priljubljene skupine.

»Katarina je dekle s Ptuja, preprosta, srčna, čustvena, polna energije in kot se je izkazalo v zadnjih mesecih – popoln delček v TABU sestavljanki. Dajte ji priložnost, da postane tudi del vas!

Ušesa in oči vam napolnimo zelo zelo zelo kmalu!
,« so dodali.

Foto: Facebook