Kontaktirajte nas

Zabava

Žalostno stanje nekoč priljubljene igralke: Zaradi odvisnosti od alkohola je pretepla svojega moža

Objavljeno

V redu

58-letna igralka Heather Locklear je bila nekoč velika zvezda po zaslugi serije “Merlose Place”. Kljub temu je slava vzela svoj davek in tako se je o blond igralki zadnja leta pisalo zgolj zaradi težav z alkoholom in burnega zasebnega življenja.

A slabi dnevi se več ne kopičijo, saj so igralko pred kratkim videli z velikim diamantnim prstanom na roki, ki je sprožil govorice, da se je zaročena s svojim srednješolskim ljubimcem Chrisom Heisserjem.

Uradne potrditve še vedno ni, igralka in domnevni bodoči mož pa sta zaradi svojih težav in burne narave večkrat prekinila.

Heather je bila namreč, ko je bila pijana, do njega nasilna, zadnji incident pa je bil zabeležen marca 2018, ko ga je napadla v njunem skupnem domu. Njen brat je nato poklical policijo, igralka pa je začela groziti, da jih bo poškodovala z orožjem, ki ga hrani v hiši. Na srečo orožja ni imela.

Heisser je ostal pri njej in zdi se, da igralka dobro napreduje. Če se bo izkazalo, da so govorice resnične, bo to Heatherjeva tretja poroka.

Od leta 1986 do 1993 je bila poročena z rockerjem Tommyjem Leejem, znanem tudi po tem, da je bivši mož Pamele Anderson, nato pa se je leta 1994 poročila s kolegom Richiejem Samborjem. Poroka je trajala do leta 2007, par ima tudi hčerko Avo, v zadnjih letih pa je bila nekoč lepa igralka na več rehabilitacijah, prisilnih hospitalizacijah in celo v priporu. Fizično je napadla tudi svoje starše ter grozila s samomorom in zdelo se je, da gre pri vsem skupaj le za še eno hollywoodsko zgodbo z grdim koncem.

Foto: SHUTTERSTOCK

Zabava

Kmetija: Sedaj je razkrito vse! To vas bo šokiralo

Objavljeno

V redu

Avtor

Letošnja Kmetija bo zagotovo podrla rekorde gledanosti. To je sedaj že znano.

Še malo in ponovno bomo lahko spremljali enega najbolj gledanih resničnostnih šovov pri nas – Kmetija. Ustvarjalci oddaje pa sedaj že razkrivajo, da se bo letošnja tekma med kmeti odvijala na Dolenjskem, prav tako pa so sklenili, da predčasno pokažejo posestvo ter notranjost poslopja ter ostalih prostorov.

»Čas je, da razkrijemo, kje bodo bivali tekmovalci letošnje Kmetije na POP TV. Če so bili še lansko leto navajeni, da je bilo vsega v izobilju, bodo tokrat ob svojem prihodu precej presenečeni. Ne le, da je nova kmetija daleč od luksuzne, tekmovalci na začetku ne bodo imeli niti tekoče vode,« sporočajo.

Spodaj boste našli povezavo do virtualnega ogleda kmetije.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Bo Gregor Čeglaj ob 5 tisoč evrov? To namreč napoveduje znani obraz resničnostnega šova

Objavljeno

V redu

Avtor

Spopadla se bosta dva »sanjska moška«. To sporoča izzivalec Čeglaju.

Že pred časom smo pisali, da je Anže Žerovec, ki smo ga spoznali v šovu Poroka na prvi pogled, na boksarski dvoboj izzval sanjskega Gregorja Čeglaja, ne zdi se mu prav, da preko družbenih omrežij grdo govori čez ženske.

Zdi se, da se bo dvoboj zares zgodil, saj je Čeglaj izziv sprejel, Anžetu pa je preko Instagram zgodbe dejal: »Ne vem kdo sploh je ta pingvin … očitno imaš res v lajfu veliko sreče!«, dodal pa je še, da ve, da bo potreboval motivacijo, zato mu še sporoča: »Če te v prvi rundi ne nokavtiram, dobiš pet tisoč evrov od mene!«

In kako na njegove besede odgovarja Anže?

»Ni me nič strah, pričakujem pošten in borben fight, sem zelo tekmovalen, tisti, ki me poznano vejo, da se nikoli ne predam, celo življenje se že ukvarjam s športom. Kaj bom z denarjem? O tem bom razmišljal pozneje, ko ga dobim,« je povedal za naš portal.

Anže se sanjskega Gregorja ne boji. (foto: osebni arhiv)

Foto: osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Jure Košir v resničnostnem šovu! To pa je veliko presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Pred nekdanjim vrhunskim smučarjem je popolnoma drugačen izziv.

Vsi že nestrpno čakamo na jesen, ko se na televizijske zaslone vračajo priljubljeni resničnostni šovi, med njimi tudi Exatlon. Sedaj pa so s Planeta TV sporočili, da pripravljajo kar nekaj sprememb.

»Novi ekipi tekmovalcev bo na osupljive poligone v čudoviti, a tudi vroči Dominikanski republiki v novi sezoni pospremil voditelj Jure Košir piše Planet TV.

Košir, ki se bo prvič preizkusil v takšni vlogi, pa je dejal: “Mislim, da gre za ravno pravšnjo mero med resničnostnim in tekmovalnim športnim izzivom, zato sem z veseljem sprejel ponudbo za sodelovanje v tem edinstvenem projektu.”

Mi že komaj čakamo. Pa vi?

Foto: Blaž Vatovec

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals