Connect with us

Zabava

Žalostno stanje nekoč priljubljene igralke: Zaradi odvisnosti od alkohola je pretepla svojega moža

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

58-letna igralka Heather Locklear je bila nekoč velika zvezda po zaslugi serije “Merlose Place”. Kljub temu je slava vzela svoj davek in tako se je o blond igralki zadnja leta pisalo zgolj zaradi težav z alkoholom in burnega zasebnega življenja.

A slabi dnevi se več ne kopičijo, saj so igralko pred kratkim videli z velikim diamantnim prstanom na roki, ki je sprožil govorice, da se je zaročena s svojim srednješolskim ljubimcem Chrisom Heisserjem.

Uradne potrditve še vedno ni, igralka in domnevni bodoči mož pa sta zaradi svojih težav in burne narave večkrat prekinila.

Heather je bila namreč, ko je bila pijana, do njega nasilna, zadnji incident pa je bil zabeležen marca 2018, ko ga je napadla v njunem skupnem domu. Njen brat je nato poklical policijo, igralka pa je začela groziti, da jih bo poškodovala z orožjem, ki ga hrani v hiši. Na srečo orožja ni imela.

Heisser je ostal pri njej in zdi se, da igralka dobro napreduje. Če se bo izkazalo, da so govorice resnične, bo to Heatherjeva tretja poroka.

Od leta 1986 do 1993 je bila poročena z rockerjem Tommyjem Leejem, znanem tudi po tem, da je bivši mož Pamele Anderson, nato pa se je leta 1994 poročila s kolegom Richiejem Samborjem. Poroka je trajala do leta 2007, par ima tudi hčerko Avo, v zadnjih letih pa je bila nekoč lepa igralka na več rehabilitacijah, prisilnih hospitalizacijah in celo v priporu. Fizično je napadla tudi svoje starše ter grozila s samomorom in zdelo se je, da gre pri vsem skupaj le za še eno hollywoodsko zgodbo z grdim koncem.

Foto: SHUTTERSTOCK

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zabava

Poroka na prvi pogled: Ženin presenetil z resnico o zmenku na slepo

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ženin, ki bo vstopil v tretjo sezono eksperimenta Poroka na prvi pogled, je presenetil s takšno resnico …

Prihaja tretja sezona šova Poroka na prvi pogled, prva oddaja bo na sporedu že v ponedeljek, 4. marca. V eksperimentu bo tudi ženin Kristijan, ki je oče dvojčkov. Ima sina in hčerko, z materjo njunih otrok pa sta bila v zvezi deset let.

»Moja najdaljša zveza je bila deset let. Ob rojstvu dvojčkov sva se s partnerko povsem posvetila njima, nase pa pozabila. Tudi zato se je najina ljubezen izgubila. je razkril za Planet TV.

Iskreno pa je odgovoril tudi na vprašanje, če je bil kdaj na zmenku na slepo in kako se je končalo.

»Bil sem že na zmenku na slepo in se je dobro končalo. Drugo jutro sva se zbudila pri meni doma,« je v smehu priznal.

Foto: Planet TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Matej Zemljič (Skrito v raju) iskreno o razhodu s svojo punco

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Igralec Matej Zemljič, ki navdušuje v seriji Skrito v raju, je delil zgodbo o razhodu s svojo punco.

Priljubljeni slovenski igralec Matej Zemljič, ki mnoge trenutno navdušuje z vlogo Marka Steinerja v priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju, je za javnost delil utrinek iz svoje zasebnosti.

»Po mojem to sega že v vrtec ali pa začetek osnovne šole. Ne vem, luštkano, mislim čisto nekaj drugega, kar je dejansko ljubezen, ne vem, če bi temu sploh rekel ljubezen, ampak bolj neki metuljčki v trebuhu, ko začneš malo spoznavati, da ti je nekdo všeč. Ne vem, hecno je, zdi se mi, kot da je bilo to v prejšnjem življenju, ker je bilo to toliko časa nazaj je o ljubezni iz otroških dni razkril za portal zadovoljna.si.

»Ampak imam lepe spomine, se mi pa zdi, da je vse bilo zelo otročje. Tudi razhod je bil tak hecen prek SMS-a in vem, da sem bil ful prizadet, ko me je punca pustila. Nisem ji sploh odgovoril in sem bil samo dva meseca zabediran. To je bilo med počitnicami in potem se je začela šola in je nisem mogel sploh v oči pogledati, sem jo ignoriral še en mesec. Nisem ravno sprejel tega razhoda,« pa je priznal v nadaljevanju.

Igralec je mnoge oboževalke razveselil tudi z dejstvom, da je trenutno samski.

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Karin Lipovnik (Kmetija) s takšno fotografijo vse pustila brez besed

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Mnogi so tekmovalki Kmetije čestitali za njen pogum in odkritost …

Zagotovo se še spomnite Karin Lipovnik, ki je dvakrat tekmovala v resničnostnemu šovu Kmetija.

Svojim spletnim prijateljem se je sedaj javila s prav posebnim namenom in številne močno ganila in navdušila.

»Debela sem. Kaj pa je tvoja supermoč?

Začaran krog.

Jaa… Kilo gore, kilo dole… To pač traja že od malega. Nikol suha, vedno preveč kilogramov. Pa sem shujšala pa se vzela v roke ( v študentskem času) -20kg, pa sem začela jest normalno-preveč pa se zredila za +25kg… pa spet se vzela v roke pa spet nazaj še dan danes delam isto. Pogledam se v ogledalo pa si rečem lej kaka si… pa se obrnem pa si rečem jebe*, enkrat se živi- pa vzamem čokolado.


Priznam! Nisem si všeč. Mela bi -30kg. Potem pa se vprašam kaj mi pa takrat nebo všeč? Ko mi bo koža visela, strije bom še vedno mela, rit bom hotla večjo, celulit se bo v vsakem primeru vido. a bom takrat bol zadovolna? Vrjetno na začetku ful, pol pa bom začela jest use pa bom spet na istem. Čeprav trenutno res ne dam v uste vse kar pride, ampak ker sem se trenutno tk odločla


Lahk mi rečete, da je vse v glavi, ampak vem, da v moji glavi hodi pomfri pa bomboni In ne, ni enostavno ko razmišlaš konstantno o sladkarijah in fast foodu medtem ko ješ solato
Za vse tiste ko dobite pike naj vas vprašam s čim vi niste zadovolni? Trenutni stereotipi in celotna scena nam hoče dokazat da smo ljudje popolni / pa nismo! Vsak dela napake, vsak nardi neki drugač, vsakemu je všeč neki drugega. In to je edino pravilno, drugač bi bil svet preveč dolgočasen In ne, nič ni narobe ko izraziš svoje mnenje in poveš na glas kaj si misliš edino način kako to poveš igra veliko vlogo


Zato drage in dragi moji Bodite kar ste. Če se boste bolš počutli z -30kg ali +50kg je to vaša stvar. Ne pustite da vas videz omejuje in se ne počutite SAMOZAVESTNO, ker se vseeno lahko!
Aja ne promoviram debelosti ali kaj podobnega, samo pokazat vam hočem da VIDEZ NI VSE!
Mejte se radi 
je zapisala Karin na družbeno omrežje Instagram, poleg fotografije, na kateri je v kopalkah.

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals