Kontaktirajte nas

Zabava

MasterChef: Takšno restavracijo odpira Žiga

Objavljeno

V redu

Kot je povedal finalist šova MasterChef Žiga Gabrovec, bo njegova restavracija nekaj posebnega. Preberite, zakaj.

Po šovu MasterChef, ima Žiga že veliko idejo. Odpira svojo restavracijo v domačen kraju, z imenom Žigolo. Kot je povedal v intervjuju za portal 24ur.com, pa bo ta restavracija nekaj posebnega.

»Ljudje, pripravite se na nekaj posebnega. Ni bistvo samo v tem, kaj jemo in kje jemo, bistvo je priti do samega kmeta in z njim doreči, kaj je dobro za živali, kajti če živali živijo dobro življenje, bomo to tudi mi okušali na krožniku. Nikoli ne bom prodajal komercialno pridelane hrane, meso bo izključno z ekoloških kmetij, saj hočem poudariti, da mesa ne moremo uživati vsak dan. Zato moramo takrat, ko ga uživamo, paziti, da je kvalitetno, saj bomo samo na tak način začeli ceniti naš planet in ekosistem. Zato bo tudi količina hrane v moji restavraciji omejena.«

Med drugim je za omenjeni portal razkril tudi, zakaj odpira restavracijo ravno v domačem kraju: “Odpiram svojo restavracijo v domačem kraju, kjer hočem razvajati ljudi, ki me čutijo, obenem pa jih začeti izobraževati o tem, kaj sta prava kulinarika in eko kmetijstvo, kaj je lokalno in domače. To bo tudi samo bistvo moje restavracije: ekološko in trajnostno pridelani sezonski hrana in pijača. Ljudem hočem pokazati, da je bolje kupiti od kmeta v škrniclju kot v trgovini v plastični vrečki. (smeh) Postal sem tudi ambasador gastronomije za občine Slovenske Konjice, Vitanje, Zreče in Oplotnica, in na to sem izjemno ponosen. Res sem neverjetno počaščen in ponosen, da bom lahko svoj domači kraj predstavljal širši Sloveniji in turistom. Verjamem, da nam bo uspelo soustvariti čudovito zgodbo ter povečati zavedanje in prepoznavnost naše čudovite občine.

Obeta se nekaj zelo zanimivega.

Foto: POP TV

Zabava

Presenečenje: Tekmovalci Kmetije spet skupaj in razlog vas bo razveselil!

Objavljeno

V redu

Avtor

Znani obrazi nasmejani ponovno skupaj.

Na družbenih omrežjih so se pojavile fotografije in Instagram zgodbe o tem, da so se nekateri tekmovalci zadnje sezone Kmetije ponovno srečali in skupaj zelo dobro zabavali. ker nas je zanimalo, kaj se je dogajalo, smo vprašali Lino, ki je bila med njimi skupaj s svojim Aljažem.

»Ja, res je, dobili smo se. Bili smo na rojstnem dnevi pri Majdi,« je potrdila Lina. Majda je namreč praznovala 60 let in povabila tudi svoje prijatelje s Kmetije.

»Prišli smo le določeni, jaz in Aljaž, Romana, Tjaša, Franc, Ambrož, Anže in Tilen,« je še pojasnila in povedala, da so se po dolgem času končno spet srečali.

»Res sem hvaležna Majdi, da je naredila žurko in smo se spet malo videli,« je še iskreno dejala Lina.

Kakšni pa so danes kaj odnosi med njimi?

»Ostali smo v dobrih odnosih in ni nikakršnih nesoglasij več med nami. Kar je bilo, je bilo,« je za konec še pojasnila.

Res lepo!

Instagram zgodba
Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Mojca (Ljubezen po domače) sedaj končno razkrila, kaj se je dogajalo, ko ni bilo kamer

Objavljeno

V redu

Avtor

Je bilo res tako vroče?

Ko sta Mojca in Drago prispela na romantičen oddih, se je zdelo, da so Korošici popustile vse zavore. Ko sta legla na posteljo, se je lotila Dragovih hlač, naslednjega dne pa sta se oba le hudomušno nasmihala.

Kaj se je v resnici dogajalo med njima?

Kot nam je Drago že pojasnil, je bilo na potovanju veliko stvari, o katerih ni vedel. Kot je dejal, naj bi se produkcija bolj menila z Mojco kot z njim. »Morda je bilo tudi to odpenjanje hlač del dogovora,« je med drugim pojasnil in razkril še, da se med njim in Mojco ni nič zgodilo.

Kakšna pa je njena plat?

»Da ne boste mislili: nič se ni zgodilo; bila je igra dveh teles, malo sva se božala, bilo je lepo, a nisva seksala,« je razkrila za Svet24.

Kot pa smo že lahko videli v finalni oddaji, je Drago s svojimi kandidatkami ostal v prijateljskih odnosih, Mojca pa se je po šovu zaljubila v mlajšega moškega.

Prav nič se ni zgodilo.

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ljubezen po domače: Sta Mija in Lovro res še vedno skupaj?

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas zna zelo presenetiti …

V finalni oddaji šova Ljubezen po domače smo lahko videli tisto, kar smo že ves čas upali – Mija in Lovro sta bila tudi ob koncu snemanja srečno zaljubljena. Voditeljici Tanji sta povedala, da se imata zelo lepo, za njima na kavču je steno krasila umetniška slika njune ljubezni. Kaj je lahko še lepšega?

Morda to, da je za piko na i Lovro Mijo pred vsemi še zasnubil in ji nadel zares čudovit zaročni prstan. Zdelo se je, da je njuna ljubezenska pravljica popolna.

Pa je res? Vprašali smo Mijo.

»Lovro je zares super človek, veliko mi pomaga okrog hiše, moja mama ga je zelo lepo sprejela in pomaga tudi pri njej,« nam je Mija veselo pojasnila, a dodala tudi: » Res pa je, da sva si zelo različna, morate vedeti, da imava oba za seboj določene izkušnje, dogodke in vso to prtljago sva prinesla v najino zvezo. Trudiva se, imava se zelo rada.«

Razkrila pa nam je tudi, da eden drugemu pomagata, si stojita ob strani.

Najlepše pa je Mija prihranila za konec: »Verjamem, da bo iz najine zveze nastalo res nekaj zelo lepega!«

Lovro je Mijo zaročil. (foto: Voyo)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals