Kontaktirajte nas

Zabava

MasterChef: Takšno restavracijo odpira Žiga

Objavljeno

V redu

Kot je povedal finalist šova MasterChef Žiga Gabrovec, bo njegova restavracija nekaj posebnega. Preberite, zakaj.

Po šovu MasterChef, ima Žiga že veliko idejo. Odpira svojo restavracijo v domačen kraju, z imenom Žigolo. Kot je povedal v intervjuju za portal 24ur.com, pa bo ta restavracija nekaj posebnega.

»Ljudje, pripravite se na nekaj posebnega. Ni bistvo samo v tem, kaj jemo in kje jemo, bistvo je priti do samega kmeta in z njim doreči, kaj je dobro za živali, kajti če živali živijo dobro življenje, bomo to tudi mi okušali na krožniku. Nikoli ne bom prodajal komercialno pridelane hrane, meso bo izključno z ekoloških kmetij, saj hočem poudariti, da mesa ne moremo uživati vsak dan. Zato moramo takrat, ko ga uživamo, paziti, da je kvalitetno, saj bomo samo na tak način začeli ceniti naš planet in ekosistem. Zato bo tudi količina hrane v moji restavraciji omejena.«

Med drugim je za omenjeni portal razkril tudi, zakaj odpira restavracijo ravno v domačem kraju: “Odpiram svojo restavracijo v domačem kraju, kjer hočem razvajati ljudi, ki me čutijo, obenem pa jih začeti izobraževati o tem, kaj sta prava kulinarika in eko kmetijstvo, kaj je lokalno in domače. To bo tudi samo bistvo moje restavracije: ekološko in trajnostno pridelani sezonski hrana in pijača. Ljudem hočem pokazati, da je bolje kupiti od kmeta v škrniclju kot v trgovini v plastični vrečki. (smeh) Postal sem tudi ambasador gastronomije za občine Slovenske Konjice, Vitanje, Zreče in Oplotnica, in na to sem izjemno ponosen. Res sem neverjetno počaščen in ponosen, da bom lahko svoj domači kraj predstavljal širši Sloveniji in turistom. Verjamem, da nam bo uspelo soustvariti čudovito zgodbo ter povečati zavedanje in prepoznavnost naše čudovite občine.

Obeta se nekaj zelo zanimivega.

Foto: POP TV

Zabava

Jasna Kuljaj objavila takšno vročo fotografijo

Objavljeno

V redu

Avtor

Poglejte si njene dolge noge …

Tokrat je svoje oboževalce s fotografijo v kopalkah razveselila priljubljena televizijska voditeljica Jasna Kuljaj. Objavila je lepo fotografijo, na kateri sloni ob ograji, oblečena pa je v čudovite kopalke, ki lepo razkrivajo, kako dolge in vitke noge ima.

Fotografijo je posnela njena hči Anastazija in predvidevamo, da se ima družinica zelo lepo ob morju.

Seveda je Jasna za fotografijo požela številne pohvale, mnogi njeni spletni prijatelji menijo, da je zelo vroča.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Nuša Derenda razveselila s čudovito fotografijo

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka se je oglasila preko družbenega omrežja in navdušila svoje oboževalce.

Slovenska pevka Nuša Derenda je aktivna tudi na družbenih omrežjih, kjer ohranja stik s svojimi spletnimi prijatelji. Tokrat jih je razveselila z morsko fotografijo. Dodala je čudovito fotko sončnega zahoda, na njej pa je tudi ona s svojim psičkom.

Nasmejana Nuša, ki uživa na oddihu v Novigradu, je poleg zapisala: “Obožujem sončne zahode.
Tale včeraj je bil res nekaj posebnega…
Pozdrav iz Istre”

Pa vi, obožujete sončne zahode? Mi jih!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

FOTO: Takole sta znani Slovenki uživali na jahti bogataša

Objavljeno

V redu

Avtor

Tudi letos je zabavno na jahti slovenskega kriptobogataša. Tokrat je povabil na nepozabno doživetje dve znani Slovenki, ki smo ju spremljali v šovu Sanjski moški.

Sanjska doživetja se za Mary Ševo in Tjašo Kramarič očitno še kar nadaljujejo ali pa so se morda šele dobro začela. Damian Merlak, njegovo premoženje je lani znašalo neverjetnih 124 milijonov evrov, je letos na svojo luksuzno jahto povabil Mary in Tjašo. Seveda sta povabilo sprejeli in naredili tudi niz fotografij, ki sta jih objavili na družbenem omrežju.

Jahta je plula ob hrvaški obali, med drugim so obiskali tudi Kornate. Verjamemo, da so se imeli (morda se še imajo) nepozabno.

Fotografije pa si poglejte spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO