Zakaj se posmehujejo sinovoma Lepe Brene?

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ena največjih regionalnih zvezd, 60-letna pevka Lepa Brena ima dva sinova, 29-letnega Stefana in 23-letnega Viktorja, njuna imena pa so znana najbolj zvestim oboževalcem, saj so bili izpostavljeni mediji že leta. Le malokdo pa ve, da imajo Brenini dediči poleg srbskih imen tudi ameriška. Ker sta se rodila v ZDA, kjer sta preživela del otroštva, sta jima pevka in njen mož, upokojeni teniški igralec Boba Živojinović, dala tudi ameriška srednja imena.

To sta dve nenavadni imeni, zaradi katerih se iz Breninih sinov pogosto posmehujejo. V dokumentih namreč piše, da sta njuni srednji imeni Emerald in Ernest. „To je zapisano v dokumentih, vendar mislim, da jih ni treba razkrivati. Čudno je. Rodil sem se v New Yorku, Viktor pa v Miamiju in tako kot vsi ameriški državljani imava tudi srednje ime, «je ob neki priložnosti dejal Stefan.

Lepa Brena z možem.

Pred kratkim je v intervjuju za srbske medije priznal, da ne mara, da ga kličejo Emerald, najbližji prijatelji pa se pogosto šalijo glede njegovega srednjega imena. ‘Prijatelji me dražijo zaradi mojega imena. Ko jih razjezim, mi samo rečejo: Daj no, Esmeralda, sprosti se. Moja mama mi je dala to ime in enkrat jo je vprašal: “Zakaj si mi dala to ime?” Njegov mlajši brat Viktor nikoli ni komentiral svojega srednjega imena, a glede na to, da ga na Instagramu imenujejo ‘viktorernest’, obstaja možnost, da mu je ameriško ime še vedno všeč.

Foto: osebni arhiv, Instagram

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice