Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Zakaj se posmehujejo sinovoma Lepe Brene?

Objavljeno

V redu

Ena največjih regionalnih zvezd, 60-letna pevka Lepa Brena ima dva sinova, 29-letnega Stefana in 23-letnega Viktorja, njuna imena pa so znana najbolj zvestim oboževalcem, saj so bili izpostavljeni mediji že leta. Le malokdo pa ve, da imajo Brenini dediči poleg srbskih imen tudi ameriška. Ker sta se rodila v ZDA, kjer sta preživela del otroštva, sta jima pevka in njen mož, upokojeni teniški igralec Boba Živojinović, dala tudi ameriška srednja imena.

To sta dve nenavadni imeni, zaradi katerih se iz Breninih sinov pogosto posmehujejo. V dokumentih namreč piše, da sta njuni srednji imeni Emerald in Ernest. „To je zapisano v dokumentih, vendar mislim, da jih ni treba razkrivati. Čudno je. Rodil sem se v New Yorku, Viktor pa v Miamiju in tako kot vsi ameriški državljani imava tudi srednje ime, «je ob neki priložnosti dejal Stefan.

Lepa Brena z možem.

Pred kratkim je v intervjuju za srbske medije priznal, da ne mara, da ga kličejo Emerald, najbližji prijatelji pa se pogosto šalijo glede njegovega srednjega imena. ‘Prijatelji me dražijo zaradi mojega imena. Ko jih razjezim, mi samo rečejo: Daj no, Esmeralda, sprosti se. Moja mama mi je dala to ime in enkrat jo je vprašal: “Zakaj si mi dala to ime?” Njegov mlajši brat Viktor nikoli ni komentiral svojega srednjega imena, a glede na to, da ga na Instagramu imenujejo ‘viktorernest’, obstaja možnost, da mu je ameriško ime še vedno všeč.

Foto: osebni arhiv, Instagram

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals