Connect with us

Zanimivosti

Miša Molk spregovorila o svojem partnerju. Te zanimivosti o njunem odnosu je razkrila

Published

on

Ste vedeli, da ima priljubljena voditeljica takšnega partnerja?

Novinarka in urednica Miša Molk, prva dama slovenske televizije, je za revijo Naša žena povedala, da je njen partner tujec.

»Kakšnih enajst let sva se redno vozila, jaz tja, on sem. Zdaj nisva več nepretrgoma na letalih. Ko sva se začela spraševati o tem, kdo od naju se je pripravljen preseliti, sva ugotovila, da nihče od naju. Morda bi kdo rekel, ja, ta ljubezen ni dovolj močna. Res je, Amsterdam ni daleč, jaz sem tam tudi že iskala službo, bila na več pogovorih, ampak, čisto zares se pa ne bi preselila. Tu sem posajena. Ljudje tam so precej drugačni. Izjemno odprti, kar mi je res všeč, ampak strahotno na dolgo diskutirajo. Obsedeni so z razpravljanjem in preverjanjem in se težko in počasi odločajo,« je pojasnila, dodala pa tudi, da ji je zelo všeč, ker so Nizozemci neposredni in odkriti.

O svojem partnerju pa je razkrila še, kaj ju najbolj povezuje. Naju povezuje podoben odprt odnos do vsega živega, do lepega in radovednost. Včasih si pošljeva kakšen namig za knjigo ali dokumentarec. Različna sva si, on je urbanist, ki ga bolj zanima okolje, mene pa ljudje.« 

Foto: Facebook

Zanimivosti

Velik šok: Nihče ni pričakoval, da z voditeljskega stolčka odhaja tudi ta zelo znani obraz RTV Slovenija

Published

on

Za mnoge je veliko presenečenje novica, da z mesta voditelja na RTV Slovenija odhaja tudi ta, zelo znani obraz …

Kot že nekaj dni poročajo številni slovenski mediji, se v zadnjem času na RTV Slovenija dogajajo velike spremembe, razrešujejo urednike, novinarje in tudi voditelje.

Potem, ko je v javnost prišla novica, da informativne oddaje Arena ne bosta vodila več Igor Pirkovič in Vida Petrovčič, je nekaj kasneje odjeknila tudi novica, da Dnevnika ne bo več vodila Valentina Plaskan, Odmevov pa ne Luka Svetina.

Sedaj pa portal slovenske novice poroča še o eni spremembi. Dnevnika naj ne bi več vodil tudi Nejc Krevs.

»Nekateri so špekulirali, da bo vodstvo Krevsa ravno zaradi daljšega staža na RTVS in zaradi dejstva, da je nečak pokojnega Hribarja, pustilo pri miru, a kot kaže, so se odločili drugače,« med drugim piše omenjeni portal.

Foto: Facebook, RTV Slovenija

Continue Reading

Zanimivosti

Presenečenje: znana slovenska smučarka z 20 let starejšim postala mamica

Published

on

Znana slovenska smučarka je pred dnevi prvič postala mamica. Takšno fotografijo je delila …

Znana slovenska nekdanja smučarka Maruša Ferk, njen priimek po poroki je Saïoni, je objavila čudovito fotografijo, s katero je preko družbenih omrežij razkrila, da je postala mamica.

Z možem, francoskim smučarskih trenerjem Christopherjem Saïoninijem sta se razveselila hčerke.

 »Najina mala deklica je tukaj. Romi. Zdaj smo tričlanska družina. Za začetek bo govorila tri jezike in se ukvarjala s športom,« je zapisala poleg fotografij, iz katerih sije sreča.

Nekdanja smučarka je kariero končala leta 2020, v kratkem bo dopolnila 35 let. Njen soprog, nekdanji smučar in trener, je od nje starejši 20 let.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Modrijani z objavo močno presenetili: odzvali so se mnogi, tudi vi se boste

Published

on

Priljubljena slovenska skupina Modrijani, je svoje številne oboževalce pustila brez besed …

Skupina Modrijani, ki spada med najbolj priljubljene slovenske skupine, je svoje spletne prijatelje in oboževalce presenetila z objavo. Zapisali so namreč misel, ki veliko pomeni: »Nikoli ne dovolite, da bi vam kdorkoli izbrisal nasmeh z obraza. Še najmanj pa nekdo, ki ga nikoli ni ustvaril.«

S svojim zapisom so dali misliti mnogih, prejeli so številne všečke. Zapis boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals