Domov Zanimivosti Miša Molk spregovorila o svojem partnerju. Te zanimivosti o njunem odnosu je...

Miša Molk spregovorila o svojem partnerju. Te zanimivosti o njunem odnosu je razkrila

Ste vedeli, da ima priljubljena voditeljica takšnega partnerja?

Novinarka in urednica Miša Molk, prva dama slovenske televizije, je za revijo Naša žena povedala, da je njen partner tujec.

»Kakšnih enajst let sva se redno vozila, jaz tja, on sem. Zdaj nisva več nepretrgoma na letalih. Ko sva se začela spraševati o tem, kdo od naju se je pripravljen preseliti, sva ugotovila, da nihče od naju. Morda bi kdo rekel, ja, ta ljubezen ni dovolj močna. Res je, Amsterdam ni daleč, jaz sem tam tudi že iskala službo, bila na več pogovorih, ampak, čisto zares se pa ne bi preselila. Tu sem posajena. Ljudje tam so precej drugačni. Izjemno odprti, kar mi je res všeč, ampak strahotno na dolgo diskutirajo. Obsedeni so z razpravljanjem in preverjanjem in se težko in počasi odločajo,« je pojasnila, dodala pa tudi, da ji je zelo všeč, ker so Nizozemci neposredni in odkriti.

O svojem partnerju pa je razkrila še, kaj ju najbolj povezuje. Naju povezuje podoben odprt odnos do vsega živega, do lepega in radovednost. Včasih si pošljeva kakšen namig za knjigo ali dokumentarec. Različna sva si, on je urbanist, ki ga bolj zanima okolje, mene pa ljudje.« 

Foto: Facebook