Domov Življenjski Stil Nega kože za popolno polt

Nega kože za popolno polt

Nikoli naličena v posteljo je zlato pravilo! Naravno milo kamilica, morda sivka potem pa hidrolat, rožna vodica. Hidrolat lahko izberete glede na tip kože.

Po čiščenju pa nega, da vam bo koža hvaležna in bo pripravljena tudi na ličila. Serum, krema ali olje?

Suha in zelo suha koža ter občutljiva koža kliče vrtnico. Serum in krema vrtnica negujeta, vlažita in obnavljata suho, zrelo, občutljivo in kožo brez sijaja. Za mladostni izgled in lep občutek. Lahko kombinirate oboje in koži nudite odlično nego.

Kadar je koža posebej izsušena zaradi vročine, klimatskih naprav ali sonca morate kožo še posebej negovati. Zjutraj krema z dragocenim oljem bolgarske damaščanske vrtnice za mladosten izgled kože. Obogatena je tudi z oljem divje vrtnice, karitejevim maslom, izvlečkom semen maline, gelom rdečih alg, pantenolom in vitaminom E. Izboljšuje zadrževanje vlage, spodbuja vzpostavitev naravnega ravnovesja kože, ji vrača sijaj in elastičnost ter gladi gubice. če mislite, da jo lahko obogatite, dodajte kremi še kapljico seruma in tako je dnevna nega končana. Zvečer pa serum vrtnica. Naravni luksuzni serum za obraz vsebuje izbrana hladno stiskana rastlinska olja (divje vrtnice, arganovo, jojoba, makadamija in semen granatnega jabolka), koncentrirane rastlinske izvlečke semen borovnice, črnega ribeza in jagode rakitovca, eterično olje damaščanske vrtnice in vitamina E in F. Je pravi zaveznik v boju proti suhi koži, nastankom gub in staranju kože. Serum hrani, neguje, vlaži in obnavlja suho, zrelo, občutljivo, utrujeno in kožo brez sijaja. Koži vrača sijaj, prožnost in mladostni izgled. Tako naravna, tako popolna, kot vrtnica.