Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Vau, takšno presenečenje je doživela Rebeka Dremelj

Objavljeno

V redu

Bila je vidno navdušena …

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj, je včeraj praznovala svoj 41. rojstni dan. Kot je videti, pa se s številkami prav nič ne obremenjuje, še vedno je zelo mladostna, nasmejana in zelo srečna.

Je pa na svoj rojstni dan doživela zelo lepo presenečenje, njuni hčeri sta jo lepo presenetili že zjutraj s torto in risbico.

Pozdravlja vas 41.letnica! ♥️ Hvala vsem za čestitke, tisti, ki ste pa pozabili, pa evo vam opomnik🤣 ☀️♥️♥️♥️
Zjutraj me je že Šajana s prijatelji presenetila s torto v postelji, pa Sija z risbico, pa darilo, pa ah….super dan je. Hvala vsem mojim ☀️. Soseda @tinabarkovic tebi pa hvala za tortico! Zelo je lepa!,”
je zapisala Rebeka poleg lepe fotografije, ki jo je objavila na svoj Instagram račun.

Verjamemo, da je preživela zelo lep dan v krogu domačih in prijateljev.

Iskrene čestitke tudi iz uredništva BumNovice.si.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals